Hjem og familieBørn

Scooter 1Toy: kundeanmeldelser, gennemgang af modellerne

Moderne producenter af legetøj til børn er villige til at behage deres unge kunder og deres forældre et stort udvalg af forskellige værktøjer, der gør en almindelig dag en ferie og gøre en lykkelig barndom. Her kun vælge fra den overflod af lyse noget meget, meget vanskelig ting at hans elskede barn. Uden de anmeldelser af andre mødre i disse sager er næsten umuligt at forstå. Her for eksempel, scooter 1Toy har flere konfigurationer, modeller og farver. Hvordan at vælge den mest hensigtsmæssige legetøj? Bare rolig, i denne artikel har vi samlet de mest almindelige beskrivelse af modeller og anmeldelser om dem.

Russisk handelsselskab 1Toy

De, der har børn, er meget fortrolig med produkterne af denne berømte selskab. I tyve år har hun producerer børns legetøj af fremragende kvalitet, der er designet til ikke blot at underholde, men også til uddannelse af førskolealderen børn.

Alle af dem er certificeret og derfor er det helt sikkert for et barn uanset alder. Mange legetøj er fremstillet under licens og møde russiske statslige standarder. Det er en kvalitet, som virksomheden er meget stolte af og værner.

Mange legetøj 1Toy - interaktive, især forældre og børn lide børns computere. De udvikler børn og muliggøre en hurtigere og bedre udforske verden. Placeret en anden favorit børns legetøj i flere år holder scooter 1Toy. Han er hvert andet barn i Rusland, så vi besluttede at dedikere denne artikel gennemgang af modeller af scootere og anmeldelser om dem.

Kort beskrivelse af scootere

1Toy scooter har en meget bred vifte, men i alt legetøj har nogle fælles karakteristika. Alle af dem er sikre, farverige og overholde russiske standarder. Hertil kommer, hver scooter 1Toy 3-hjulet, det giver dig mulighed for at købe det for meget små børn, der er lige ved at komme klar til at mestre sine første udrangerede køretøjer.

Interessant, selskabet 1Toy scootere er ikke blot farverige billeder på dem er lavet på grundlag af de mest populære russiske og udenlandske tegnefilm. De fleste købere er noteret i gennemgangen, at legetøj, udskrive dem er lavet på højeste niveau - det vil ikke blive slettet og vil ikke knække, selv efter flere års intensiv brug. En lys farve af selve skallen ikke dæmpe sol og regn. Men lad os ikke komme foran os selv og gå videre til gæsterne i første omgang, er vi nødt til at overveje forskellige kendte russiske producent af scootere.

Model lykkedes hældning

Scooter trehjulet 1Toy at styre venstre og højre normalt forårsager de fleste tvivl hos forældrene, fordi det lader til, at det er svært at lære at betjene denne model. Men, da det viser sig, en kids scooter er nødvendig for sjælen. Især når man tænker på, at disse modeller er lavet i stil med de berømte tegneseriefigurer. For eksempel, scooter Gurli 1Toy - er den bedst sælgende version af hele samlingen for piger.

Kikbord (nemlig den såkaldte tre-hjulede scooter) er fremstillet af høj styrke og let plast. Legetøjet er beregnet til børn fra tre til seks år og vejer mindre end tre kilo. Børn vil være behageligt at stå på scooteren, fordi den er udstyret med anti-udskridning pad, giver dig mulighed for at ride i al slags vejr. Producenten har givet gummipuder på håndtagene, de forhindrer hård hud og forhindre hånd glide, mens ridning.

Ridning en scooter vil være sikker, fordi den er udstyret med en bremsepedal og rammen er lavet af høj styrke aluminium. Tre-hjulet PVC perfekt kompensere for rystelser og komme ind i de små bump på vejen. Afhængigt af dit barn vokser, kan du justere højden på styrehuset, men husk på, at belastningen er beregnet til børn ikke tungere end tyve kilo.

Omkostningerne ved dette produkt spænder fra to og et halvt til tre tusind rubler. Køb en scooter du kan gemme næsten enhver by i Rusland, eller via internettet.

Kikbord (scooter) 1Toy: anmeldelser

Som vi har forfinet, forældre er stærkt bekymrede for, at ledelsen tilt styring vil være meget svært for barnet. Men de vurderinger viser, at disse bekymringer - det er blot et forældrenes frygt og ikke mere. Næsten alle børn i alderen to og et halvt år umiddelbart stod op og begyndte at kikbord tur. Og ledelsen er ikke gav dem absolut ingen problemer. Alle børnene gør et fremragende stykke arbejde med denne funktion.

Forældre til fordelene ved en scooter udsender sin lette vægt og sikkerhed. Kun få af børnene falder med denne let trehjulet transport. Udover 1Toy scooter har ingen ubehagelig lugt, og plast ikke revner selv når de temperaturændringer. Nogle forældre holdt et stykke legetøj i vinteren på balkonen, som dog ikke påvirkede hende.

Scooter 1toy "Pretty Woman"

Denne model er kun beregnet til piger, fordi det er lavet i sådanne søde og blide farver - lyserød og hvid. Et håndtag er på det dekorative panel med billedet af de charmerende skønheder i moderigtige kjoler. Dette panel fungerer som en håndtaske, det har lynlås og pålideligt skjule forskellige pigede hemmeligheder. Det samme billede påføres på den skridsikre fodstøtte. Hvis man ser udefra, ser det ud som om, kikborod - er noget luftigt og festligt. Fra én type scooter i dit barns humør helt sikkert stige.

Legetøjet er beregnet til børn fra tre til seks år, skal den maksimale belastning ikke overstige tyve kilo. Husk, at denne model er ikke bremserne, og den indre muffe ved hjulene er lavet af plastik. Kikbord meget stabil ramme fremstillet af plast og aluminium. Ud over scooteren er bånd, der kan knyttes til rattet, og et sæt værktøjer til at samle legetøj.

Håndtaget kan justeres efter barnets vækst, og på siderne er knyttet gummieret tips, der ikke giver håndfladerne glider i løbet af spillet. Generelt denne model - det er en stor gave til den lille skønhed på enhver ferie.

Anmeldelser af scooteren "Pretty Woman"

Om denne model anmeldelser forældrene gik til en udtalt positiv og negativ tilføjet. Mange siger, at kikbord resistente og kan virkelig godt lide piger. Desuden er det let at styre, og selv manglen på bremserne kan ikke ødelægge denne model.

De fleste af de anmeldelser indeholde oplysninger om, hvad der forårsagede overraskelse af plast styrke, fordi børn har tendens til at tabe eller kaste legetøjet. Selv efter et par måneders aktiv brug på kroppen vises ikke revner og chips, er mulige kun mindre skrammer.

Nogle forældre klager over den ubehagelige design scooter. Det faktum, at baghjulene er brede nok fra hinanden. På den ene side er det øger modstanden kikborda, men på den anden side, når børnene er frastødt af mund, altid såre hendes hjul. Som et resultat, erhverve masse hudafskrabninger. Men desværre, dette ikke kan løses på egen hånd stavning.

Kikbord "fem i eet"

Scooter 1Toy 5-i-1 er designet til de yngste kunder, det kombinerer alle fordelene ved en scooter og midler til transport af børn af deres forældre. Men lad os alle i orden.

Kikbord har tre hjul - to foran og en bagved, det øger stabiliteten af produktet. Desuden er alle hjul glødende, jo hurtigere du går, jo lysere de gløde.

Scooter er udstyret med gummipuder på det forreste håndtag og bageste håndtag for flere forældre. Med det, kan de bare rulle dit barn. Begge håndtag er reguleret af væksten af børn og voksne. Kikborda design giver aftagelig barnesæde, hvor barnet kan ride komfortabelt, læner sig tilbage. Det har også gummipuder, så barnet ikke glider fra ham, distraheret af noget interessant.

Modellen er designet til børn fra to til fem år, produktet vejer mindre end fire kg. Scooter monoblok ramme og polyurethan hjul. Omkostningerne ved sådanne produkter i de gennemsnitlige spænder fra to tusind rubler.

Scooter 5-i-1: kundeanmeldelser

Samlet kikbord modtager positive anmeldelser. Forældre beundrer sin lethed, lysstyrke og komfort. Med den rigtige pleje produkt i lang tid forbliver i fremragende stand og glade børn.

Nogle kunder siger, at manglen på trin lidt vanskelige småbørn transport over lange afstande. Børn bliver trætte, de får ubehagelige, og de begynder at handle op. Også mange forældre bemærke, at hvis du får denne scooter er til transport af barnet, ikke for hans egen ski, vil du gå glip af de bælter til fiksering. Børn hurtigt begynde at blunde, og kan falde fra scooteren. For resten, det er en ganske anstændig produkt, der opfylder alle kvalitetskrav.

Kikbord "tre i én"

Denne model er en analog af den foregående, men har ikke en forælder håndtag. Barnet vil ikke arbejde på det til at rulle, men han kan bevæge sig frit på scooteren, selv i to år takket være den bekvemme aftageligt sæde.

scooter design giver to hjul foran og en bagved. De har LED-baggrundsbelysning, mens man kører hjulet glitre grøn og rød. Modellen er lavet af holdbart plast, hjulene - af polyurethan. Dette giver mulighed for opførelse at være robust, holdbar og nem at flytte på alle overflader.

Rattet har en gummibeklædning og tre niveauer af justering. Det er meget belejligt, fordi børn vokser op meget hurtigt. Maksimal højde - halvfjerds-fire centimeter. Sædet har også tre niveauer af tilpasning: fra tyve-tre til otteogtyve centimeter.

Front dæk - tolv centimeter, som er ideel til en scooter. På baghjulene har bremser, det væsentligt simplificerer skating. Justering sker ved at vippe rattet.

Kikborda vægt på ikke over tre kg, den maksimale belastning producenten begrænset tyve kilo. Produkt omkostningerne varierer fra halvanden tusinde til to tusinde fem hundrede rubler. Køb en scooter du kan i legetøjsbutikker eller på producentens websted.

Anmeldelser af scooter 3-i-1

Denne model gør forældrene en masse positive anmeldelser. Mange angiver, at børnene fra to år ved hjælp af scooteren som begovela og derefter lære at styre det kikbordom. Lette at lære at ride bremserne og tilt-kontrol, takket være disse funktioner, børnene meget hurtigt begynder at løbe rundt legende gennem gården misundelse af dine venner. Af den måde, nogle forældre præcisere, at efter scooter børn har tendens til at ændre sig på cyklen så hurtigt som muligt. De har ingen frygt for det ukendte teknik og hurtighed.

Ganske ofte, at dømme efter de anmeldelser, dem, der allerede har en cykel kan aldrig udskyde scooter 1Toy 3-i-1 side. De er begge, og andre transportmidler på lige fod.

Ulemper i denne model, er forældrene ikke fundet. De værdsat de lyse farver, holdbar plast og komfortabelt design. Denne scooter er ofte anbefales som den første sådanne legetøj.

sammenfattende

Hvis du planlægger at købe til deres børn til sommer scooter, så stop dit valg af model af selskabet 1Toy. Efter alt, har dette selskab længe fortjent godkendelse af ikke kun kunder, men også anerkendelse af deres resultater på internationale udstillinger. For eksempel, i 2006, har hun selv fået en guldmedalje for sin nyeste model af interaktive legetøj.

Derfor, hvis du søger at omgive deres barn med kvalitet, smukke, sikre og holdbare ting, som 1Toy - er det bedste, du kan finde. Udover scootere, som vi diskuterede i dag, udvikle koordineringen og øge antallet af timer brugt udendørs. Giv dit barn en lykkelig barndom med kikbordom fra virksomheder 1Toy.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.