FormationHistorie

Historie Kazan Khanate

Dannelsen af Kazan Khanate begyndte i 1438, da han endelig brød Zolotaya Orda. Det blev hovedstad i Kazan, og det første hersker - Ulug-Mohammed. Det område i khanatet strakte sig fra Sura floden til floden Belaya og Kama region fra den øvre til Samara Bend.

Kazan Khanate bestod af fire vigtigste distrikter-darug: ALAT, Arsk, Galitsky og Zyureyskogo. Fra darug tildelt Ulus, i hver af som bestod af flere bosættelser. På det område af den khanatet levede tyrkisktalende og finsk-ugriske folk. Befolkningen kaldte sig Kazanly. Deres religion var islam.

De mest respekterede godser traditionelt betragtes adel og gejstlighed. De vigtigste personer af dem var en del af en enkelt myndighed - Divan. Ved den militære klasse behandlede Oglala og kosakker. Ogle er den øverstbefalende for kavaleri tropper og kosakker - almindelige soldater.

For upriviligerede godser tilhørte købmænd, bønder, håndværkere og arbejdere i en civil. De blev forpligtet til at betale visse skatter: hyldest (10% af omsætningen), klanen (afgifter), kulush, Salyga, Bach, kultyka ,, kharaj fedt (landdistrikter skat) kharaj haradzhat (erhvervsskat), Susun (mad skat), tyutynsyany (skat hvert rør) gulyufe (foder), vent.

På lander i Kazan Khanate blomstrede livegenskab og slaveri. Livegne (Kishi) arbejdede for grundejerne. Lignende arbejde blev udført og slavernes-fanger. Efter 6 år en slave fik frihed, men stadig ikke havde ret til at forlade landet.

Placeringen af statsoverhoved blev kaldt "Han-Chingizid". Hans rådgivere, emirer og er en kommando tropper. Ofte Khan Chingizid kun formelt regerede landet, men i virkeligheden var han helt afhængig af sofaen. Positioner i Divan videregivet og er en levetid. I særlige tilfælde indkaldes Kurultai, som blev overværet af blot de tre vigtigste dele af befolkningen: hæren, de gejstlige og landmændene.

Beboere i den kasakhiske Khanatet, rug, byg, spelt og havre. Som jagt blev udviklet biavl, fiskeri, biavl, garvning.

Lige så vigtigt var handlen. Ekstern var mere udviklet end det indre, for eksempel Kazan Khanate havde handelsforbindelser med Rusland, Persien og Turkestan. En særlig plads i staten økonomi slavehandel. Slaver normalt blev mange fanger.

I Kazan Khanate povsmestno domineret af islam. Gejstlige ledet af Seid, der var en direkte efterkommer af profeten Muhammed. Også skrivefejl partier er sheiker, imamer, mullaher, Danishmend, dervisher og Haji Hafiz. Andre end islam i khanatet blev distribueret Sufisme kom fra Turkestan.

Den vigtigste og mest talrige slags tropper i Kazan Khanate var en talrig kavaleri. Infanteri og artilleri var også til stede, men de var få og relativt ubetydelig i forhold til den kavaleri.

Da den offensive krig i Kazan Khanate hær ikke var stor nok, Kazan taktik var af en forsvarskrig, periodisk raiding området, der ejes af de russiske prinser.

I 1467 russiske tropper organiseret en kampagne mod Kasan-khanatet med det formål at sætte på tronen af en mand loyale over for fyrstendømmet Moskva. Så i 80'erne i det 15. århundrede russiske regering har løbende interveneret i kampen om tronen af khanatet. Resultatet af denne konfrontation var erobringen af Kasan-khanatet i 1487 i Moskva tropper og besættelsen af tronen i Kazan Moskva lydige Khan Mohammed Emin. I 1552, Ivan IV hær stormede Kazan, hvilket resulterede i annektering af Kazan Khanate til fyrstendømmet Moskva. Efter denne begivenhed Kazan Khanate som selvstændig stat ophørte med at eksistere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.