SundhedMedicin

Dråber fra en almindelig forkølelse

Desværre, må intet barn kunne undgå en almindelig forkølelse, og for at undgå forskellige komplikationer efter ham, bør forældre straks begynde at behandle børn rhinitis. Den mest korrekte og effektive måde at bruge dette stof som dråber fra en almindelig forkølelse.

Alle forældre står før eller senere, sådan et problem som barnet har en løbende næse. Men de ofte ikke ved, hvordan man bedst kommer videre i denne situation, hvad der kan helbrede rhinitis hos børn. Nogle mødre, tro løbende harmløs sygdom, ikke gør noget i håb om at det vil passere på egen hånd, uden medicinsk intervention. Men selvfølgelig ret til at være forældre, der vil tage alle de nødvendige skridt til at afhjælpe det - se din læge og anvende foreskrevne dråber fra en almindelig forkølelse til børn.

Løbende næse - er en konsekvens af slimhinden betændelse i næsen. Årsagerne til denne inflammation kan være både infektiøse og ikke-infektiøse.

For smitstoffer indeholde virus, der kommer ind næseslimhinden under inspiration og udvikle inden for få dage, hvilket til gengæld fremmer optagelsen af andre bakterielle infektioner.

For ikke-infektiøse årsager omfatter pludselige temperaturændringer, allergi, samt nogle af vores miljøfaktorer - støv, røg, etc.

Ofte vil kun karakteren af det aftagelige slim fra næsen fortælle dig tilfældet i infektion eller ej.

I tilfælde af rhinitis hos barnet er det absolut nødvendigt at yde bistand, da der er en afstrømning af næseslimhinden, hvilket gør det vanskeligt at ånde næse. Selv hvis en voksen føler svært ubehag af tilstoppet næse og forsøger at løse dette problem ved at bruge en dråbe fra en kold, er absolut nødvendigt børn af en sådan hjælp. Dette gælder især for spædbørn, der er næsten altid udført i en vandret position, hvilket yderligere forværrer vejrtrækning problem. Derfor kan barnet ikke sove godt, og i betragtning af vejen for at fodre babyer - og derefter spise. Kan hjælpe dit barn falder fra en almindelig forkølelse, der har en vasokonstriktor effekt, som giver dig mulighed for at fjerne den melasse slimhinde.

Hvis rhinitis ikke behandles, kan komplikationer af sygdommen være meget forskellig karakter. Først og fremmest må vi huske, at jo mindre barnet er, jo svagere immunsystemet. Liget af et lille barn kan ikke længe modstå angreb af virus, og betændelse i næse kan hurtigt bevæge sig til andre organer, hvilket igen vil føre til ikke blot at bronkitis, men også til lungebetændelse. En anden komplikation hos børn under et år er otitis media, der er betændelse i mellemøret. Børn op til 3 år anses for at være den hyppigst forekommende bihulebetændelse men kronisk rhinitis forekommer oftest hos børn fra 3 til 5 år.

For at lette barnets tilstand på tidspunktet for en almindelig forkølelse er bedst egnet, såsom en dråbe vibrotsil, nazivin, Otrivin eller nazoferon. Disse stoffer kan også bruges til børn op til 1 år. Antallet af dråber og hyppigheden af inddrypning afhænger af barnets alder. Dråber fra en almindelig forkølelse kan bruges til spædbørn under 3 dage. Det er bedst at dryppe apelki i næsen om natten for at lette barnet nat søvn. Under alle omstændigheder er det ikke nødvendigt at behandle barnet falder mere end en uge. skal rengøres grundigt før hver inddrypning af hver nasal passage af barnet. Ældre børn kan gøre det selv, og til spædbørn kan bruge vatpinde. I denne procedure, børnene nødt til at være i en tilbagelænet stilling, og større børn simpelthen vippe hovedet tilbage.

Vigtigst - forældre bør ikke deltage i selv-diagnose og bestemme den mest hensigtsmæssige, efter deres mening, behandlingen. Enhver behandling kan begynde kun efter samråd med børnelæge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.