SundhedMedicin

Institut for Gynækologi og Obstetrik i Moskva: beskrivelse, serviceydelser, kontakter og anmeldelser

FGBU Videnskabelige Center for Obstetrik, Gynækologi og Perinatology. Akademiker V. I. Kulakova - en førende medicinske og forskningsinstitutioner, der gennemfører staten programmet til at bevare sundheden for mor og barn. Klinikken arbejder på akkumulering af indenlandske og udenlandske erfaringer, behandling og forskning i de relevante felter i medicin med henblik på videre gennemførelse til gavn for borgerne i Rusland.

Aktivitetsområder

Videnskabelig Institut for Obstetrik og Gynækologi er historien fra den første obstetriske klinik i Moskva Universitet, hvor han underviste "Babic sagen" begyndte i 1765. Næsten tredive år senere åbnede en særskilt afdeling dedikeret til denne gren af medicin som den første klinik i obstetrik Instituttet blev grundlagt i 1806.

Institut for Obstetrik og Gynækologi i Moskva, dækker et område på omkring 8 hektar af området er planlagt til opførelse af nye bygninger. Hovedbygningen er opført i 1979. På grundlag af klinikken er uddannet og funktion af Institut for Institut for Gynækologi og obstetrik dem. Sechenov. Uddannelse foregår i de retninger - postgraduat uddannelse og efteruddannelse for eksisterende læger inden for gynækologi, neonatologi, obstetrik og andre.

Institut for Gynækologi og Obstetrik er udstyret med moderne udstyr, gennemførte en klinisk, forskning, metodisk og eksperimentelt arbejde. Det primære formål er at bevare liv og helbred af mor og barn. Den omfattende videnskabelig og praktisk grundlag tillader den høje kvalitet metodiske aktiviteterne til fordel for specialiserede institutter og centre.

beskrivelse

Institut for Obstetrik og Gynækologi i Moskva - en moderne medicinsk facilitet, hvor den største bekymring er fødslen af et nyt liv. Klinikken ser sin mission i at bevare sundheden for hver familie. I området for opmærksomhed af specialister omfatter kvinder og mænd med reproduktive problemer, børn med udviklingsforstyrrelser, gravide kvinder og kvinder i moden alder.

Institut for Obstetrik og Gynækologi. Kulakov - en af de største medicinske institutioner i landet. Centret har 53 kontorer og laboratoriefaciliteter med moderne udstyr, hvor der anvendes avancerede diagnostiske og behandlingsmæssige metoder. Professionelle personale består af 2.200 medarbejdere med et højt kvalifikationsniveau. Hvert år tjeneste på hospitalet og ambulatorium modtager mere end 140 000 mennesker.

Institut for Gynækologi og Obstetrik, der tager sig af patienterne, klinikken sender de førende eksperter i verden medicinske centre for uddannelse og udveksling af erfaringer. Læger kirurgi afdeling har alle tilgængelige typer af højteknologiske og standard kirurgisk behandling. Ifølge reglerne i institutionen, patienter får ikke kun en ordentlig behandling, men også for at passere den fulde løbet af genopretning og rehabilitering.

adskillelse

For at drage omsorg for kvinder og børn, Institut for Gynækologi og obstetrik har følgende kontorer:

 • Laboratoriekompleks (CDL, klinisk immunologi, mikrobiologi, klinisk farmakologi, klinisk epidemiologi, adskillelse af molekylærgenetiske forskningsmetoder, obduktion).
 • Diagnostics (ultrasonografi for voksne og børn, funktionelle, stråling, radionukleid undersøgelsesmetoder).
 • Obstetrik (to fødeafdelinger, to obstetrisk-fysiologiske afdeling, to Patologisk Institut for graviditet, obstetrisk afdeling af VIP-klasse).
 • Gynækologi (operativ gynækologi afdeling, barn, gynækologi æstetiske, rehabiliterende behandling og rehabilitering).
 • Onkologi (innovation onkologi og gynækologi, bryst patologier).
 • Neonatology og pædiatri (to grene af patologier af nyfødte og for tidligt fødte børn, nyfødte kirurgi, intensiv pleje, neonatal, rådgivende departement).
 • Anæstesiologi og Intensiv.
 • Kirurgi (kirurgi, fedmekirurgi).
 • Reproduktion og IVF (og hjælpestoffer adskillelse behandlingsteknologier Andrologi og Urology, reproduktion department).
 • Transfusion og ekstrakorporal hemocorrection.
 • Polyclinic.

klinik

Institut for Gynækologi og Obstetrik i høring og diagnostiske klinik årligt modtager op til 80.000 patienter. Besøgende får det fulde spektrum af diagnostiske procedurer på højteknologisk udstyr. Høringer er til kvinders sundhed og tilstand som kræver omhyggelig professionel opmærksomhed.

Specialiserede er indført, for gravide kvinder med tilhørende endokrine system sygdomme, problemer med vynashivaemostyu graviditet, extragenital sygdomme, og så videre. Hver dag modtager i ultralyd diagnostisk enhed, som har udført synet.

Klinikken arbejder afdelingen:

 • Sci-patient. behandling af cervikale abnormiteter og reproduktiv sundhed for kvinder - to hovedområder identificeret i afdelingen. Moderne udstyr gør det muligt at udføre komplekse medicinske og diagnostiske procedurer, funktioner tegner sig for immunisering af HIV, livmoderhalskræft.
 • Terapeutisk. Afdelingen modtager service mænd og kvinder. Optagelse udføres af læger på området - en neurolog, gynækolog, tandlæge, hjertespecialist, endokrinolog, osv Programmerne for at bevare sundheden for kvinder i hver periode af livet .. Læger ledsage graviditet, der giver alle de nødvendige høringer og undersøgelser.
 • Gynækologisk Endocrinology. Aktiviteterne i medarbejdere med fokus på udvikling og anvendelse af metoder til diagnosticering, forebyggelse og behandling af endokrine sygdomme hos kvinder i de reproduktive og efterfølgende perioder af livet.
 • Klinisk Genetisk. Patienterne modtager konsultationer og diagnostik for planlægning graviditet, arvelige sygdomme, genetisk rådgivning, er biokemisk screening udført i de tidlige stadier af fosterudviklingen.

daghospital

Institut for dag hospital er en del af de rådgivende klinikker. For kvinder, skabte gunstige betingelser for passage af medicinske procedurer, der ikke kræver konstant opsyn på et hospital. Institut for Gynækologi og Obstetrik tilbyder patienterne en bred vifte af tjenester, såsom lokale gynækologiske undersøgelser, minimalt invasiv indgriben, indførelse af lægemidler af den behandlende læge og andre regler.

Dagen hospital udbetales maksimal opmærksomhed til gravide kvinder. Udført genetiske invasive procedurer, indgivelse af lægemidler intravenøst og intramuskulært, patienter er tilvejebragt rådgivning og diagnosticering for hele spektret af kliniske træk.

Optagelse på klinikken

Polyclinic Institut for Gynækologi og Obstetrik accepterer konsultation og diagnose efter aftale og ved henvisning fra den behandlende læge. Optagelsen udføres af multi-kanal telefon registreringsdatabasen, lave en aftale på børnenes klinik ved telefonen, som er den officielle institution hjemmeside. Uden optegnelser, vil patienterne ikke blive accepteret. Klinikken giver lægelige ydelser til MLA-programmet, DMS eller på et kommercielt grundlag.

Nødvendige dokumenter til patienter under forsikringsprogram (OMC):

 • Uddrag fra den medicinske kortet eller indgåelse af lægen for centret. Kulakov af behovet for yderligere konsultation (diagnose, behandling, og så videre. Procedurer).
 • En kopi af pas sider for at verificere statsborgerskab og identitet.
 • MHI politik kopi.
 • For gravide kvinder og gravide kvinder - udveksling card.
 • For børn og unge - en kopi af fødselsattest, forældres pas.

hospitalsindlæggelse

Institut for Obstetrik og Gynækologi ved Oparin tager patienter om planlagte indlæggelse CHI Systems, LCA og på et kommercielt grundlag.

Gratis tjeneste (OMS, det føderale budget) er fastsat for lejligheder:

 • Levering af speciallægehjælp.
 • Levering af højteknologisk medicinsk behandling.
 • Ifølge klinisk afprøvning.

Indlæggelse er nødvendig kopier af dokumenter:

 • Pas.
 • Snils.
 • MHI politik.

Udførelse af dokumenter til optagelse holdes i hovedbygningen. Patienten bliver nødt til at udstede en aflevering passet kontor og klatre til anden sal til kontoret i 1050 (Institut for kvoten), som er åben fra 09:00 til 14:30, hvor man kan få en henvisning til indlæggelse.

For at få betalt lægehjælp i døgnbehandling enhed, du har brug for følgende:

 • Indgåelse af aftale på kontoret nummer 220 i CDC, hvor foreløbig omkostninger beregning, betaling sker behandlingen vil blive gennemført.
 • På den fastsatte dag, patienten går til hospitalet i profilen afdelingen, er ambulant udstedt.

For indlæggelse gennem VHI, samt ansatte i selskabet, indgik aftale med klinikken om ved bankoverførsel service, bedes du kontakte kontoret nummer 213 på det område af CDC, der præsenterer en garantierklæring eller betalingsordre for passage af medicinske procedurer. På Institut for DMS vil udstede yderligere dokumenter.

programmer

Regionale Institut for Obstetrik og Gynækologi har i det arsenal af 32 patienter målrettet til programmer med fokus på omfattende behandling eller diagnose af en række almindelige sygdomme eller tilstande. De vigtigste retninger -. Gynækologi, onkologi, øko, bevaring og vedligeholdelse af graviditet, fødsel mv Alle accepteret til tjeneste. Modtagelse af patienter udføres af MHI politik, LCA, føderale programmer, honoraraftale.

De anslåede omkostninger ved nogle programmer:

 • Fødsel - fra 15,5 til 104,2 tusind rubler, afhængigt af kompleksiteten ..
 • Sporing af graviditeten - fra 72,55 til 335,5 tusind rubler .. afhængigt af varigheden og serviceniveau.
 • Mammalogy - fra 4,0 til 34,6 tusind rubler .. afhængig af proceduren.
 • ECO - fra 22,3 til 98,5 tusind rubler .. afhængig af typen af procedurer.
 • Komplekse diagnostik af kvinder - fra 7,0 til 29,2 tusind rubler .. afhængigt af, hvilken type forskning.
 • Omfattende undersøgelse af mænd - fra 7,5 til 32,0 tusind rubler .. afhængigt af diagnosen.
 • Prænatal screening - 1,8 til 11,0 tusind rubler ..

Centret er placeret på gaden akademiker Oparin, Bygning 4 (metrostationen "Konkovo", "syd-vest").

anmeldelser

Institut for Obstetrik og Gynækologi anmeldelser med positive evalueringer modtaget fra mange patienter. Takket rettet til læger til at helbrede mange sygdomme hos kvinder, så børnene blev født. Unge mødre taler om den omhyggelige opmærksomhed af eksperter som ledsager graviditet og under fødsel og postpartum periode.

De fleste af patienterne siger, at det medicinske personale har stor erfaring i behandling af sygdomme og gøre vanskelig fødsel. Mange siger, det er ikke nok i de tilfælde, hvor lægerne er magtesløse.

Negative anmeldelser taler om behovet for at erhverve yderligere medicin narkotika. Det indikerer, at nogle patienter ikke har nok plads i nye eller opgraderede bygninger, og på trods af de vilkårene i kontrakten, blev de placeret i den gammeldags kammer, hvor moderen og barnet ikke kan være sammen. Også for mange det viste sig en ubehagelig overraskelse aftale i klinikken i tilstedeværelse af studerende, hvad ikke advare nogen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.