SkønhedHudpleje

Kosmetiske maske af kaffe til den person

De fantastiske fordele ved kaffe bønner er almindeligt kendt siden oldtiden. Men ikke alle ved, at der ud over sine tonic virkninger på den menneskelige krop, og denne drik har en positiv effekt på udseendet. Med korn forbereder nyttig og meget effektiv maske for ansigtet af kaffen, der kan give hud skønhed, glathed og sundhed. Opskriften af denne virkelig enestående eksponering baseret på anvendelsen af jorden eller pulver tyk drikke drikken. Det vigtigste - kaffe bør altid være naturlig og ikke opløselige.

Anvendelse af kerner som et kosmetisk middel effektiv måde toner huden, øger dens fleksibilitet og elasticitet, stimulerer antiinflammatoriske funktioner og beskyttelse mod UV-stråler. Face maske af kaffe vil give en sund glød, blød og fløjlsagtig, og vil have en styrkende og anti-stress effekt. Desuden er det grundigt rense porerne, stimulerer blodcirkulationen og fedt fordeling, således at huden bliver mere elastisk, blød og frisk. Regelmæssig brug af det kosmetiske produkt, en maske af kaffe til den person, der vil hjælpe med at fjerne døde celler, fjerne hævelse, og vil tilføje effekten af solskoldning.

At løse problemerne og det kombinerede fedtet hud er perfekt at anvende en blanding af en spiseskefuld af formalede korn og to spiseskefulde revet æble eller drue pulp. Denne blanding bliver nødt til at blive sat på ansigtet i ti til femten minutter, og derefter skylles med koldt vand.

For at rense de tilstoppede porer nødt til at blande en spiseskefuld skefuld ler (hvid eller blå), en te skefuld kaffe, lidt tørret appelsinskal og en knivspids læsket sodavand med et par spiseskefulde kogt vand. Den resulterende homogene masse bør anvendes for syv til ti minutter, hvorefter skylles med almindeligt vand. Denne ansigtsmaske med kaffe fjerne glans og slippe af med ubehagelige udslæt.

For fornyelse af ungdommelige hud, eliminere virkningen af sagging og rynker perfekt egnet opskrift, baseret på fræsede korn og æggeblomme. Denne blanding påføres i femten minutter på ren hud, hvorefter den blev skyllet og pålægge nærende creme. Derudover kan løfte maske af kaffe ansigt omfatte en teskefuld honning eller creme. Resultatet er en kraftfuld tonic, til tider øger hudens fasthed.

Maske kaffe til den person, der besidder en udtalt fugtgivende effekt er velegnet til normal hud. At indhente det er nødvendigt at blande to spiseskefulde tyk med to spiseskefulde højt fedtindhold hytteost. Den færdige blanding tyk skal anvendes let, og derefter lader i ti minutter. Derefter kan masken vaskes af med varmt vand.

Alle disse interessante og enkel i udførelse af opskrifter kan give ansigtet en sund og udhvilet udseende, opfriske og endda ud tekstur og genoprette ungdom. Som en dejlig sidegevinst ved at bruge kaffe dykkermasker handlinger aromaterapi. Lugt kommer fra korn, løfte humøret og hjælpe juble op.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.