SkønhedHudpleje

Hvordan til at identificere svampen tånegle: symptomer, mulige årsager og karakteristika for behandling

Behandling i denne artikel vil være omkring sådan en ubehagelig, men desværre ret almindeligt som neglesvamp på mine fødder. Symptomer er årsager til sygdommen er kendt for lægevidenskaben og er let at diagnosticere på alle stadier. Det kan dog kun påvises med omhyggelig opmærksomhed på deres egen sundhed. Hvordan til at identificere svampen tånegle? Hvordan til at behandle det? hvorvidt annoncerede salve effektiv?

På grund af det genererede svamp på neglene?

Søm svamp - en ret almindelig sygdom. Sygdommen er særdeles godt fordelt i tempererede og tropiske klimaer, dvs. hvor den fugtige og varme. Men paradoksalt nok ofte lider neglesvamp indbyggere i kolde lande. Dette skyldes det faktum, at i det barske klima af hele tiden at skulle bære varme sko med sokker. Foot sveder, sokker bliver våd og manden er tvunget til at være i denne tilstand i lang tid uden mulighed for at ændre sine sko. Det kunne ikke være bedre bidrage til dannelsen af neglesvamp. Før vi taler om, hvordan man identificerer svampen tånegle, lad os se, der er mere tilbøjelige til at denne sygdom.

Neglesvamp som erhvervssygdom

I fare er mennesker, hvis ben hud kan ikke ånde i løbet af dagen på grund af de tunge sko. It minearbejdere, arbejdere i kraftværker, gartnere og andre repræsentanter for arbejdsvilkår erhverv. Svampen kan "fange", der arbejder i vaskerum, i poolen, hotel, restaurant.

Hvilke sygdomme kan være en forudsætning

Ofte lider af denne sygdom, ikke kun repræsentanter for de erhverv, der er anført ovenfor, men også folk, der har en diabetes 1 eller 2 grupper. Desuden kan en forudsætning for dannelsen af neglesvamp stoppe deformation åreknuder. Blandt årsagerne til denne infektion - utilstrækkelig ernæring af neglen på grund af tilstoppede blodkar eller vanskelig sektion. Det er grunden til cremen annonceret i dag, samt neglelak, designet til at angiveligt spare svampen til at være fuldstændig ubrugelig i kampen mod sygdommen. Efter alt, er det ofte forårsaget af interne lidelser, og ydre påvirkning ikke udrydde problemet.

Hvem er i fare?

Et par årtier siden neglesvamp i de fleste tilfælde er diagnosticeret hos ældre. Men antallet af patienter hvert år, der lider af neglesvamp, alt stiger, som selve sygdommen, "yngre".

Officielle data viser, at to til tre gange større sandsynlighed for neglesvamp udvikler sig i mænd. Men oftere problemet behandlet af en hudlæge, er det kvinder. Den mere retfærdig sex er mere bekymrede for deres helbred, og ikke finde noget at skamme sig over i samråd med lægen.

Herefter vil vi se på, hvorfor det er så vigtigt at få råd om behandling af svampen er en hudlæge, samt fortælle dig om, hvordan du kan identificere svampen på neglene og hvilke symptomer han har på alle trin i sin udvikling.

Hvad er neglesvamp

Denne sygdom er ikke dødelig, men slippe af med det, selvfølgelig, det er nødvendigt. Heldigvis genkende udbrud af sygdommen er let for nogen. Hvordan til at identificere svampen på hans fødder? Tips er angivet nedenfor. Først og fremmest se på dine negle.

Den første ting du bør være opmærksom på farven på neglen. Ramt af svampen søm bliver sløv gul og uigennemsigtig. Afhængigt af den fase af sygdommen kan blive inficeret kant af neglepladen, søm base eller helt.

Vær opmærksom på tykkelsen af neglen

Som svar på et spørgsmål om, hvordan man identificerer neglesvamp, skal det nævnes, og ændringerne af neglepladen. Trods det faktum, at på grund af sygdom neglen tyndere, visuelt og føle det, som om det bliver tykkere, dønninger.

Hvordan til at identificere svampen på neglene? For at påvise tilstedeværelsen af infektion, utilstrækkelig visuel inspektion af neglepladen. Bland kaliumpermanganat og vand i en andel på 1 til 5, nederste halvdel minut på søm i den resulterende opløsning. Sund søm farve og blive brun. En del af de berørte plader forbliver hvide.

sygdommens stadium

Sygdommen forekommer i fire trin. Jo før du starter behandlingen, jo bedre chance for at slippe af med neglesvamp evigt.

Den første fase er karakteriseret ved læsioner af sømmet kant. Som nævnt ovenfor, at ændre farven af pladen, der er konveks. Neglen vokser substandard, hule, og derfor bryder sammen og smuldrer.

Et tegn på den anden fase vil være en stigning i det berørte område. Desuden skal det bemærkes, at nogle gange den anden fase kan begynde, som om i første runde. Defeat neglepladen ikke starte fra kanten, mens bunden af neglen. Cure neglesvamp i det andet trin vil være mere problematisk end i den første.

Hvordan til at identificere svampen tånegle i tredje fase? I medicin, kaldes det hvide overflade skimmel og ser ud som om hele pladen påvirkes. Det har en tyk, hvid farve, kraftigt smuldre ved kanterne.

Det fjerde trin kaldes den samlede dystrofisk svamp. Neglen har en gullig-grå farve, det udstråler en mærkelig lugt og stærkt smuldrer. I det fjerde trin, kan man ofte se den blottede del af huden under den knækkede en negl, som var vokset på grund af svampen, det er i de fleste tilfælde brækket.

Årsagen til behandling til hudlæge er ofte en selv-identifikation er fjerde fase af neglesvamp. Må ikke se på fora eller online rådgivning om, hvordan man effektivt at behandle neglesvamp. Det er bedre at se en specialist på de første symptomer på sygdommen.

Hvad kan du forvente fra at gå til lægen?

Sandsynligvis hver af os er en frygt for læger. Men du behøver ikke være bange for at henvise til en hudlæge, hvis du tror, du har neglesvamp. Specialisten vil ekstern undersøgelse, og vil tage den øverste forhornede søm skrabning lag, at sende den til laboratoriet til diagnosticering. En detaljeret analyse vil afsløre, hvad der var den udløsende agens af sygdommen, afgøre, hvilken type svamp, og fortælle lægen, hvad behandlingen skal udpeges.

Behandling for neglesvamp tager en længere periode. Det kan vare fra en måned til tre. Efter et behandlingsforløb vil kræve fornyet bestå prøverne, selv om ovenstående symptomer ikke overholdes.

Et par ord om den effektive behandling

Så nu ved vi, hvordan man kan identificere svampen på tånegle. Fremgangsmåder givet ovenfor. Nu er det nødvendigt at sige et par ord om den behandling, som kan gøres ved dig selv. Nok er veletableret lægemiddel "Exoderil". Dog ikke bruge salve, nemlig opløsning. Dette stof kan også anvendes i tilfælde af nederlag af en svamp fødder.

Sådan bruges "Ekzoderilom"? Hvis du har en svamp på den første fase af sygdommen, så smøre det berørte søm område to gange om dagen. Negle skal være rene, tørre og godt vaskede. I de næste faser af sygdommen kan ikke gøre uden brug af piller. Men i dette tilfælde er brugen af "ekzoderil" bør ikke stoppe: det vil øge effekten af narkotika effekter.

Før påføring værktøjerne skal rengøres grundigt hudoverflade negle manicure enhed. Det er dog nødvendigt at være yderst forsigtig. Når engagerede manipulationer skal anvendes på den rensede opløsning rum "Exoderil". Gentag 2 gange om dagen.

Mennesker, der er bekendt med denne infektion, taler positivt om stoffet også kaldet "Mikozan". Ved lav "Exoderil" eller "Mikozan" er i det samme område: fra ca. 500 til 700 rubler. Hvilke af disse værktøjer til at bruge, du beslutter dig. Men uden hjælp fra en hudlæge på neglesvamp slippe af evigt og ikke helt lykkes.

Opsummering

Artiklen giver et svar på spørgsmålet om, hvordan man kan bestemme svampen tånegle. Men det er værd at huske, at selv ikke altid fører til en fuld helbredelse. Når ændringer i tykkelsen og farven på neglene bør konsultere en læge.

Ifølge graden af ødelæggelse af neglepladen svamp kan opdeles i fire faser. Hvis den første fase af sygdommen er ikke alarmerende, da ikke meget deformere neglepladen, så den fjerde, kan du nemt miste neglen. Du bør ikke tøve med at appellere til en hudlæge.

Det er stærkt anbefales til selv, at give efter for de tilskyndelser reklame effektivitet af et lægemiddel. Fløde eller ethvert andet middel, bearbejdede neglepladen udefra, ikke udrydde sygdommen middel og dermed ville være ineffektiv. Som et resultat, du kun forsinke processen med behandlingen, maskering sværhedsgraden af sygdommen. Vi må heller ikke glemme, at neglesvamp ikke kun ser grimme, men også er en slags fyrtårn, hvilket indikerer tilstedeværelsen af forstyrrelser i kroppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.