SundhedSygdomme og betingelser

Eksem i ansigtet

Eksem er en sygdom, som anses for arvelig. Det ser det såkaldte betændelse specielt lag af overhuden. Fremkomsten af eksem er altid ledsaget af svær kløe og ubehagelige udslæt. Eksem på halsen eller ansigtet betragtes som den mest almindelige form af sygdommen.

Det skal bemærkes, at de fleste begynder ofte pludseligt, minder derved rosen. Først i ansigtet, for eksempel, er der en lille hævelse. Så rødme breder sig over et større område. Som et resultat af den menneskelige hud dannes vesikler, der er stærkt ridsede og ondt. Hvis du afdækker en boble, så på sin plads efterhånden dannet et lille punkt erosion. Efter nogen tid sprænge alle de bobler, og huden i dette område tørrer lidt op. Men dette er ikke enden. Efter en dag - to på samme sted det hele starter forfra.

Hvis vi taler om lokaliseringen af sygdommen, der er først og fremmest, læber, næse og øjenbryn. Det sker, at selv eksem vises på øjenlågene person, hvilket fører til en konstant afskalning og fortykkelse af huden på dem. På læberne af sygdommen manifesterer sig som dannelsen af en flerhed af hvide flager. Så hendes læber selv er begyndt at være dækket med tykke skorper, blødning og alvorligt knæk. Eksem i ansigtet bringer en meget smertefuld menneske.

Ifølge statistikker, at sygdommen udvikler sig symmetrisk. Det vil sige, hvis der var en udslæt én øjenbryn, så en anden snart vil være den samme. Eksem i ansigtet, foruden alt dette, ændrer karakter. For eksempel små erosioner først begynder at få våde og derefter omdannet til flager. Alle disse udslæt forekommer uregelmæssigt på ét sted, så i en anden.

Eksem i ansigtet har flere former. Den farligste og ubehagelige - det er skarp. I denne form af sygdommen næsten alle står dønninger. Mennesket ikke blot lider af denne form for udslæt forværres og hans almene tilstand. For eksempel kan en syg følelse træt, han er irritabel. Hovedpine - den konstante følgesvend af eksem. Sommetider eksperter ser forringelsen af appetit og øge patientens temperatur. Akut eksem ofte nok bliver den såkaldte kronisk.

Hvis en person dukkede eksem i ansigtet, behandlingen af sygdommen er tilbøjelige til at tage nogen tid. Det faktum, at en mere effektiv behandling af sådanne sygdomme er nødvendig for at fjerne årsagen til dens opståen, hvilket i de fleste tilfælde er en immun konflikt. Dette er normalt almindelig allergi. Eksperter forsøger at normalisere funktionen af det autonome nervesystem af patienten, og. Med hensyn til udfaldet af behandlingen, vil en erfaren læge være i stand til at fjerne ikke kun de medfølgende eksem manifestationer på huden, men også for at opnå vedvarende remission. Derfor er enhver behandling altid skal begynde direkte med restaureringsarbejdet og binyrebarkfunktionen, skjoldbruskkirtel, mave-tarmkanalen. Disse organer er ofte den vigtigste årsag til udslæt på hans hals og ansigt. Først efter at eliminere problemet i kroppen lægen kan starte behandling konsekvenserne af udslæt.

Det er vigtigt at huske, at i hvert fald er det ikke nødvendigt at rede det berørte område, til rip off flager og brast bobler. Så du kun gøre skade på huden. Ved åbningen af de kunstige bobler og afskalning på dit ansigt fjernelse kan forblive ar, der vil være synlig for andre. Til behandling af eksem i det andet trin anvender særlige lægemidler og salver. De kan købes på apoteket kun ved recept. Uden hjælp fra en specialist i sådan en situation, du ikke kan gøre. Der henvises til en professionel. Prøv uspakoitsya i forvejen, fordi nerve erfaringer bidrager til en stigning i læsionen af eksem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.