FinanserBanker

"Mosoblbank": udfordringer og svar

I 1992 begyndte han at arbejde i Dagestan Commercial Bank "Vatan". Efter at være blevet købt af bankfolk og Victor Roman Dåb, den finansielle institution flyttede Friazino og skiftede navn til "The Moscow Regional Bank." I de følgende år flere gange har ændret ejerforhold. 97,94% af det kreditinstitut, der ejes af JSC "republikanske Finance Corporation", resten fordelt mellem individer. Aleksandr Malchevsky ejer 70% af, og førte banken indtil 2011 sin far Andrzej.

Historien om udvikling

I 2005 "Mosoblbank" blev optaget på indskydergaranti system. Dette har øget antallet af enheder til 400 på bare to år. På kvaliteten af forvaltningen også fremgår af det faktum, at i 2013 banken "vedtaget" mere end 1.000 pengeautomater, terminaler, syv hundrede og 4000 POS-terminaler, der tjener kunder med kort Visa og MasterCard. "Pug" - sit eget pengeoverførsel systemet blev lanceret i 2011.

Start problemer

Problemer med "MOSOBLBANK" begyndte i 2011. Så CB forbudt for seks måneder for at tage indlån fra privatpersoner. Ledelsen ikke bliver forvirret og begynder at tilbyde deres aktier til en lille beløb. Selv da, eksperter rejste spørgsmålet om, hvordan en finansiel institution formår at betale så store renter på indlån.

I august 2012, "Izvestia" udgivet rapporter. I "MOSOBLBANK" den blev optaget den højeste sats - 19,3%. Ledelsen nægtet straks disse oplysninger i officielle kilder. Banken fortsatte med at tiltrække yderligere midler under de rabiate interesse for offentligheden. Dette kunne ikke undgå at påvirke dens udviklingsniveau.

Hoved- og nøgletal

I 2013 "RA National" bank gav den højeste kreditværdighed - "A +". 61,9% af sine nettoaktiver indgår lån til små og mellemstore virksomheder. Men der var 4,8% af investeringen med centralbanken. På bekostning af tiltrukket midler fra enkeltpersoner har Bank finansieret 81% af gæld. Den totale mængde af reserver - 9%. mængden af kapital - 18,8 milliarder rubler. På interbankmarkedet, "Mosoblbank" handlet donor. Med sådanne tal, han tog 8. plads i Rusland og 7 i Moskva.

"Mosoblbank": Udfordringer i 2014

2014/07/05, i "Gazette" der er tegn på, at et af de største og mest succesfulde banker i Moskva på svigagtig ordning var blevet trukket tilbage 60 milliarder rubler til regnskaberne for dattervirksomhedernes kampagner. Guide "MOSOBLBANK" nægtet straks disse oplysninger og sag an i Moskva voldgiftsretten om ejeren af avisen.

2014/05/19 I medierne blev det rapporteret, at centralbanken har besluttet at rense blot tre institutioner: "Mosoblbank", "Inresbank" og "Finance Business Bank". Alle af dem tilhører familien Malczewski. For at løse centralbanken vil afsætte 117 milliarder rubler. Sanatorium - SMP. Den officielle erklæring kom efter et par dage, og bag ham - oplysningerne i pressen om ordningerne for hvidvaskning af penge.

Hvordan det skete

Undersøgelsen viste, at centralbanken ordningen hvidvaskning denguefeber. "Mosoblbank" med restriktioner, som regulatoren fortsatte med at tiltrække indlån. Men han havde ikke placere dem i regnskabet, og konklusionerne om balancen i forbundne selskaber.

Tekniske ordningen er som følger. Tilfreds med indskyderen indgå en normal depositum aftale. Om aftenen den samme dag banken til ensidigt at opsige den, og pengeoverførsler til balance. Den indskyder kan til enhver tid kræve dem tilbage. Men de vil ikke dukke op på balancen. Ifølge de økonomiske resultater af 2014 i banken tiltrak indskud på i alt 19,5 milliarder rubler. Dette tal har ikke ændret sig de sidste to år. I betragtning af den atypiske situation kan udbetalingen af DIA til tider overstiger de indregnede beløb i balancen. Under rehabilitering de tidligere ejere - Malczewski familien - giver MSP'er alle sine aktiver. "Mosoblbank" problemer og spørgsmål i forbindelse med "hvidvaskning" af penge, ikke genkender.

Hvordan det hele begyndte

Det er muligt, at ingen ville have hørt om bedrageri, hvis ikke tilfældet. En af bidragyderne "MOSOBLBANK" var en ansat i Den Europæiske Centralbank. Han lagde mærke til, at de indskud, dekoreret dagen før, den fulde skudt i kontorerne hos de omkringliggende byer. Som senere undersøgelse viste, at hver nat særlige kører software opsiger kontrakten og indgå i nye investeringer i aktier "RCF" - hovedaktionær i banken. Den videre skæbne af pengene er ukendt. En del af midlerne er blevet påvist i regnskabet for OOO "Rus". Denne hestesport park. Attachment må sige, tvivlsom. Payback periode - 15 år. Tsetrobank nu på udkig efter løsninger på problemet, der venter på, at Deposit Insurance Agency og politiet foretrak at holde sig udenfor.

Et kreditinstitut næsten brød rekorden i den tildelte mængde omstilling. I 2008 Central Bank VTB rettet mod at forbedre "Bank of Moscow" 295 milliarder russiske rubler. Men hvilke problemer "MOSOBLBANK" og sanatorier observerede i dag: de rigtige navne på den fiktive udskiftet i registret over indskyderne. DIA bliver nødt til at foretage yderligere undersøgelser. Dette uvægerligt føre til en stigning i balancen hul.

Kundeanmeldelser: "Mosoblbank"

Problemer med finansielle institutioner er aktivt diskuteret på internettet. I juni blev det rapporteret, at banken ikke vende tilbage indskud. Men ikke alle. Forbuddet omfattede også indskud åbnet efter 2014/02/01 (i mængden af 700 tusind rubler). "Mosoblbank" problemer med betaling af indskud forklarer omstilling procedure. I henhold til de nye regler, hvis mængden af penge ikke overstiger 700 tusind rubler, at den dag, hvor kunden kan trække kun 100 tusind. Ellers skal du skrive en erklæring til banken. Det finder det særlig kommission. På dette tidspunkt er der en kontrakt, og tjek de primære dokumenter, der bekræfter det faktum for modtagelse af penge på kontoen. Hertil kommer, at disse udsagn ikke tage væk afdelinger i alle byer.

Denne nyskabelse har forårsaget en masse vrede på den del af kunderne. Situationen er også forværret af inkompetence af personalet. Især det drejer sig om de grene af datterselskaber af en finansiel institution "Mosoblbank" (Samara). Problemer med klienter i denne by er den mest almindelige. Rasende mennesker er bogstaveligt talt oversvømmet med klager over Samara gren af afkom Malczewski.

Så lang tid, at banken har modtaget betaling af offentlige ydelser uden provision. Men ifølge kundernes feedback, og nu har situationen ændret sig. Mange klager over, at pladen med størrelsen af den provision vises efter at nedskæringer i den selvbetjeningsterminal. I tilfælde af manglende betaling af bidrag til terminalen vil ikke blive refunderet. På eventuelle klager om dette spørgsmål embedsmænd insistere på, at dette ikke kan være. Hvis kunden nægter betaling, vil banken returnere penge til ham. Her er blot ønsker at kontrollere dette udsagn, risikere summen på 6.000 rubler, lidt.

"Mosoblbank" problemer, der er opstået i det indeværende år, er at forsøge at løse en række forskellige måder. Især mange kunder klager over, at de ikke kan få de penge selv på regningen. Investorer, der opløser depositum aftale inden udløbsdatoen, ikke får de penge. Bank "Mosoblbank" forklarer problemerne med denne form for sanatorier. Da SNP ikke kan kompilere et register over indskydere, at den finansielle institution returnere pengene ikke kan være.

resumé

En af de største russiske banker faldt under reorganisering af centralbanken. Undersøgelsen viste, at den finansielle institution har bragt for den resterende del af 60 milliarder rubler. Dette beløb gennem regnskabet for "RFK" overførsel til balancen i tvivlsomme virksomheder. Nu DIA forsøger at gøre det rigtige liste af investorer og kunder - til at hæve penge fra banken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.