SkønhedHudpleje

Brune pletter Folk pleje facilitet

Brune pletter er områder af brune i huden, som følge af eksponering for sollys. Faktisk er det at beskytte kroppen, som begynder at aktivt at producere melanin. Mest af alt, er dette fænomen observeret i mennesker med lys hudtype, hvor genetisk lidt melanin og kroppen udsættes for solen producerer det i store mængder. Oftest, leverpletter er ikke skadeligt for helbredet. Der er et ønske om at fjerne dem, bare fordi de ødelægger udseendet.

Sådan fjerner alder pletter?

Der er mange måder. Dette kan være:

- laser fjernelse, hvor fjernelsen af pletter produceres under indflydelse af laseren, hvilket resulterer i huden fornyelse og forbedre dens tone;

- kryoterapi. Pigmentpletter ætset ved anvendelse af flydende nitrogen.

- kemiske peels. Med denne metode er det berørte overflade af huden lag fjernes med en svag syreopløsning. Forbedret farve og hudstruktur, stimulerer regenerative processer.

- phototherapy er behandlingen udføres under påvirkning af intenst pulserende lys, hvori pigmentpartiklerne pletter kan fjernes uden beskadigelse af huden.

- Microdermabrasion hud. Med denne type behandling bør være 3-4 sessioner og finde sted med intervaller på 1 dag om ugen.

- brug af cremer, sera og lotion, hud kridtning.

- pigmenterede pletter folkemusik retsmidler behandling.

Hvad er det middel mod alderspletter at vælge?

Udvælgelse af traditionelle behandlingsformer varieres. Du kan frit vælge deres hjælp af forslag.

folkemusik retsmidler behandling af pigmenterede pletter.

1. Citronsaft er godt for behandling.

For at være effektiv, er det ofte nødvendigt at tørre det berørte hudområde. Hvis du har tør hud, er det bedst før påføring på huden for at blande det med vand og tør i morgen og aften.

2. Saft af Viburnum sædvanlige.

Fugt kluden saft Viburnum og daglig 10 minutter to gange i træk for at pålægge den berørte del af huden. Hvis huden er tør, er det bedre at afstå fra brugen af denne metode.

3. Persille.

Hak persillen, og komprimere den resulterende blanding påføres på beskadiget hud.

4. Mustard.

sennep pulver opløses i varmt vand, indtil konsistensen af vælling, til fedtpletter. Efter starten af den brændende sennep, skylles og tørres af med et håndklæde hud. Denne metode anvendes kun til normal til fedtet hud. Kontraindikationer: vasodilation og hirsutisme i ansigtet hos kvinder.

5. Melon.

Melon saft til at tørre problemområder så ofte som muligt.

6. folkemusik retsmidler behandling af pigmenterede pletter. Sour druer.

Dette kan være: tranebær, tranebær, solbær, jordbær, jordbær. Frugtsyrer producere en blegende virkning. Før påføring af dem æltet og blandet med en teskefuld vegetabilsk olie.

7. Friske agurker.

Rist og den resulterende opslæmning blev kastet over det berørte område tre gange i 15 minutter.

8. Sød peber.

Riv og sætte den resulterende masse på plads pigmentering. Efter en halv time skyl med peber og gnid det beskadigede område med en nærende creme. Yderligere at komme af alderspletter, hud mættet med vitamin C.

9. Fedt hytteost.

Bland det med æggeblomme og tilsæt 10 dråber tre procent peroxid blev påført 2 gange om ugen i 15 minutter.

10. Havregryn.

Bland en spiseskefuld af korn, en kvart kop sur mælk og en halv teskefuld revet peberrod. Den resulterende masse anbringes mellem lag af gaze. Ansøg om 20 minutter på ansigtet.

11. Den urte folkemusik retsmidler behandling pigmentpletter narkotika.

Hæld i mælkebøtte blomster (spiseskefuld) 100 ml vand. Opretholde 6 timer, så afløb. Den resulterende væske gnides ind i stedet for pigmentering 2 gange om dagen.

Ulempen ved folkemusik retsmidler behandling af pigmenterede pletter er, at de kan forårsage allergi og alvorlig irritation af huden, så det er bedst at bruge speciel makeup.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.