HjemlighedGør det selv

Holde tingene i hjemmet: ideer, hvilket gør deres egne hænder, fotos

Selv hvis du er en minimalistisk, så vil du stadig finde en lang række forskellige ting, der skal være et sted og på en måde butik. Dette kan gøres med en kreativ tilgang, hvorigennem du kan ikke en gang for alle at genoprette ro og orden i huset. Nogle måder at organisere rækkefølgen af spillet er ikke kun en funktionel rolle, men også tjene som dekoration. Vi tilbyder at finde ud af, hvordan man kan organisere opbevaring af ting i hjemmet. Ideerne i denne artikel, kan realiseres ved hjælp af indkøbte eller egenproducerede arrangørerne. Du kan gøre det samme derhjemme, efter at have tilbragt et minimum af tid og penge.

At holde ting og tøj i hjemmet: ideer

Sager, kasser, kurve, kasser - alt dette kan blive forvandlet til en lagerfacilitet. De samme arrangører kan bruges til nøjagtige folde kontorer, køkkenredskaber, legetøj, tøj, sko. For sidstnævnte tilfælde er det især vigtigt at købe en særlig arrangør plast opbevaringsboks hus. hans brug af ideen ligger i det faktum, at skoene er ikke støv, men det er helt synligt. Også en sådan beholder er i stand til at erstatte ti kasser. Og udsigten er langt mere æstetisk tiltalende.

Prøv alle arrangørerne kan lide hinanden eller gjort i samme stil. Dette gælder især for dem, der ikke gemme sig bag skabslåger.

Store undertøj, strømper, bælter og andre små ting rigtige

Når det kommer til organiseringen af opbevaring, derefter straks kommer til at tænke, arrangørerne af kassen med celler. De kan være fremstillet af forskellige materialer og omfatter en vis mængde af separatorer. De mest almindelige er stoffet arrangørerne, der kan foldes. Solgt er næsten alle isenkræmmere. Men du kan gøre ligesom arrangør af papkasser.

vi arrangør

Dette vil kræve den tomme emballage, pap og indretning: jernholdige og ikke-klæbende papir, tapet. Placer kassen inde i boksen, hvor holde ting derhjemme vil blive organiseret. arrangement ideer pakker afhænger af deres størrelse og proportioner skuffen. Lim alle kasserne sammen. Hvis du ikke har færdige rammer, har du to muligheder for at løse problemet:

 • At måle længden og bredden af kassen til opbevaring. Baseret på størrelsen, gøre det ønskede antal kasser, samme højde.
 • Pap gøre vægge, der vil blive indsat ind i feltet. Lim bunden. Så gør pap delere.

Klar arrangør okleyte farvet papir, papir eller selvklæbende inde og ude.

Lagerplads er klar! Det kan bruges til afholdelse af undertøj, strømper, bælter, smykker, tørklæder, og diverse tilbehør og så videre. De vigtigste ting - du altid alle være lige ved hånden og forsigtigt udvidet.

Kabel Opbevaring Organisation

Selv en person har et par gadgets, som du ønsker at adskille kabler. Hvad kan vi sige om en familie af flere personer, hvor alle har mindst én telefon og oplader til det. Og så er der kablerne fra kameraer, tablets, bærbare computere og computere, headset og så videre. Hvis alt er gemt på forskellige steder eller i en kasse, men det dias, kan du ikke tale om korrekt opbevaring af ting i hjemmet.

Ideer med sine egne hænder gjort arrangøren vil overveje nedenfor:

 1. Lav en kasse med celler, som beskrevet ovenfor.
 2. Make-arrangør af cellen. For det er nødvendigt at tage pap cylindre af toiletpapir, papirhåndklæder, folie, mad film eller pergament. Fremhæv et enkelt kabel boks eller kasser. Skær det nødvendige antal identiske cylinder højde. Deres værdi skal være mindre end en centimeter størrelse boks eller skuffe. Antal cylindre afhænger af hvor mange kabler, du har. Forbinde cellerne sammen af dobbeltsidet tape eller lim pistol. Færdige flasker kan males med spraymaling. Det er fortsat at indsætte organisator i en kasse og fyld den forsigtigt snoede ledninger.

Korrekt opbevare dekoration

Du har en masse øreringe, armbånd, vedhæng og andre smykker, men du ved ikke, hvordan man kan organisere opbevaring af ting? Ideer til huset kan se sådan ud:

 1. Køb et særligt tilfælde, begge sider, hvoraf der er mange lommer. Det kan hænges i skabet. I et sådant tilfælde er der et sted mange forskellige smykker og tilbehør, der ikke vil forveksles med hinanden, og gennem en gennemsigtig lomme, vil du altid være i stand til straks at finde det ønskede objekt.
 2. Køb beholder til tabletter til en uge. Det er sådan en lang, men smal blyant sag, hvor syv celler. Det vil være praktisk at opbevare små ornamenter.
 3. Øreringe, kan knopper lagres på båndet. Du skal blot indsætte par smykker og sætte det i kisten.
 4. Lav en kasse, som at sætte alle dine par øreringe. For at gøre dette, tage en dejlig lav kasse med et låg, filt, lim pistol og en blyant. Skær de samme størrelse stofstykker. Wind mærkes på en blyant til et rør. Ende af stof lim. Tag blyanten. Lav flere af disse rør. Sæt emnerne inde kasserne, så de passer stramt sammen. Revnerne kan gemmes øreringe.

Opbevaring i køkkenet

Til favorit krydderier og køkken tilbehør var altid på side, så prøv disse ideer:

 • Tag den samme krukke og hæld krydderierne i dem. Hver tegn. Caps forbinde med hylden med skruer. På denne måde kan også spare plads.
 • For skuffer med køkkenudstyr, bruge dividers. Hjemmelavet lavet af pap eller tynde krydsfinerplader.
 • Brug det indre rum dørene i skabene. For eksempel, hænge med skruer kroge eller kurve til husholdningsbrug svampe, pakker.
 • Krydderier kan også gemmes på en magnetisk bord. Kun i dette tilfælde, bruge små krukker med metallåg.

Holde tingene i hjemmet: ideer (foto) Badeværelse

Badeværelset er altid et lille sted, og jeg vil så meget at passe. Til dette formål anvender lidt tricks:

 • At alt er under vasken, det var i dit sind, bruges den lodrette lagersystem. For at gøre dette, skal du placere alle hængslede beholdere.
 • Sortér dine makeup pensler, vatpinde og skiver, andre nødvendige detaljer for forskellige krukker. Hold dem kan være på hylderne eller i skabet. Krukker zadekoriruyte en eller anden måde kunne lide, bruge denne maling, dekorative bånd eller blot hældes i kaffebønnerne, sand, perler.
 • Over toilettet hænge ampler. Afhængig af størrelsen, de kan gemme toiletpapir, et ekstra sæt håndklæder, hårtørrer og så videre.
 • Brug forskellige hylder (fx over døren).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.