HjemlighedGør det selv

Skrabe stillinger til katte med deres hænder: en master class. Kørsel, fotos

I de vilde rovdyr, der hører til familien kat instinktivt male kløer på træstammer. Men hvad sker der med kæledyr?

Hvorfor kradse indlæg?

Denne procedure kræver dyrene som søm vokser hurtigt nok, og walking levere ubehagelige fornemmelser. Huskatte, selvfølgelig, nægtet mulighed, der eksisterer i naturen kun hvis huset har du ikke et træ vokser. Du kan dog gøres skrabe stillinger til katte med deres egne hænder. Master Class, præsenteret nedenfor, vil give hver handyman gennemføre et sådant arbejde uden for meget besvær. I butikken de pågældende varer kan købes lignende produkter, men de er ret dyre og kan vare i meget lang tid.

fremstilling af materialer

For arbejdet med fremstilling skrabe stillinger brug træ bar, hvis højde kan variere fra 50 til 70 cm. Stock op jute eller hamp sejlgarn, kan garn diameter være lig med 7 mm. Længden af elementet er ikke nødvendigt at kalibrere i de butikker, du kan købe to færdige nøgle.
I rollen af materialet for produktet kan anvendes hård tæppe. Du har brug for en bestyrelse eller et stykke af krydsfiner: det vil ligge på bunden. Formen af dette element bør være dannet som et kvadrat med en side på 40 cm. Så tykkelsen af emnet at være ækvivalent med 20 millimeter.

Hvis du vil blive fremstillet skrabe stillinger til katte med deres egne hænder, vil Master Class, der præsenteres i denne artikel, så du kan eliminere fejl. Foruden de foregående materialer, vil tapetet brug for en klap, en kunstig pels eller polstring - et af disse elementer på substrater vil afslutte.

Dimensioner for at vælge den hastighed, der formåede at lukke ikke kun sidevæggene, men også den øverste del. For at dække bunden, klappen behov for det samme materiale, men dens størrelse bør være mindre. Dette vil lukke den øverste del af stangen. Det er ikke nødvendigt at fastslå de elementer fremstillet i gangen eller badeværelset - hvor dyret ikke er opmærksom på produktet. Det skal installeres i et af værelserne, samt for at sikre fri adgang. For sejlgarn nødvendigt at vælge kun naturlige holdbare materialer, som er fremstillet af cellulose istreplyutsya hurtigt nok, og kan endda være skadeligt for dyret.

forberedelse værktøjer

Hvis det sker ved skrabe stillinger til katte med deres egne hænder, vil den master class hjælpe dig med at vælge den teknologi, der skal bruges i processen. Ud over de ovennævnte materialer har brug for nogle værktøjer. Blandt dem er de selvskærende skruer, lim, beregnet til bearbejdning af træ og skruetrækker. Nyttige stiksav eller nedstryger (et af de værktøjer, der skal anvendes til at skære emnerne).

holdeaggregatet

Hvis du vil blive fremstillet skrabe stillinger til katte med deres egne hænder, vil Master Class, der præsenteres i denne artikel, så du kan eliminere fejl. Når alle detaljer er savet på den nødvendige størrelse, er du klar til at holde samlingen. Ved blok sejlgarn er viklet, er nødvendigt at bearbejde hver 100 millimeter overfladen af klæbemidlet. Denne manipulation er med til at fastsætte rebet stærkere.

Når du når toppen af baren, er det vigtigt at godt at lime de sidste to omgange. På den øverste del af søjlen skal anvende et lag lim fastsættelse af vævslap deri. Fra overskydende materialer skal bortskaffes med en saks.

Har du lyst til at have vendt skrabe stillinger til katte (med deres hænder)? Det i denne artikel ordningen vil hjælpe dig.

I det næste trin basismaterialet kan indsættes. Vævet er nødvendigt at skære et hul dannet af siderne, som vil være et lille fald sammenlignet med den side bar. Hullet kan skæres på forhånd.

nuancer

Linjen nederst kan fastgøres ved hjælp af skruer. Efter fiksering er færdig, skal du tjekke design på slacking. Baren behøver ikke at svinge som et pendul. Det bør styrke mere stabil som muligt. Hvis jorden løftes, bør det være tungere med den valgfri last.

Samt fremstillet skrabe stillinger til katte med deres egne hænder? Master klasse, foto - alt materialet præsenteres i artiklen, kan du tilføje dine egne beslutninger.

På dette stadium, kan vi antage, at enheden er klar til brug. Hvis du ikke kan finde en bar, kan du bruge et ark af krydsfiner. Elementet er limet med sejlgarn, og derefter lagt i en horisontal stilling på gulvet. Alternativt kan skrabe sømmes til væggen.

ANDEN UDFØRELSESFORM fremstilling skrabe stillinger

Hvis der er en kradsetræ til katte lavet med dine egne hænder, du mestrer klasse vil hjælpe dig med at forstå teknologien. Til fremstillingen af den nedenfor beskrevne udførelsesform behøver polyethylenrør, træplader, gipsplader suspensioner, blødt skum, skruer, tæppe, skruetrækker, snore, tænger, puslespil, lim og møbler hæftemaskine.

Teknologi i arbejdet

Hvis du vil køre skrabe stillinger til katte med deres egne hænder, en master class, der præsenteres i artiklen, er du nødt til at tænke på forhånd, hvad de elementer i design skal have. Før du køber materialer anbefales at estimere dimensioner. Det næste trin skæres skjoldet via en elektrisk stiksav i tre separate stykker. Rør fremstillet ifølge de krævede dimensioner. På undersiden af platformen er det nødvendigt at bemærke placeringen af bunden af røret. Suspensioner til gipsplade bør være bøjet i en vinkel på 90 grader og låses platformen ved hjælp af skruer. Røret skal installeres og fastgøres ved hjælp af samme metode. Platformen er forsynet med en klud og den nedre side, alle fastsat ved møblerne hæftemaskine.

Dernæst anden hylde fastgjort ved hjælp af bøjler. For den øverste hylde skal gøre to understøtninger. Oprindeligt fastsatte suspensioner være bøjet i en ret vinkel. Rørene er skruet med skruer til suspensionerne. På toppen af hylden var dækket med skum. Her og gjort sådan en kradsetræ til katte med deres egne hænder (master class).

Af papir, ved den måde, du også kan gøre det. I stedet for brædder eller krydsfiner kan tage en tyk pap. Og gøre anbefalingerne præsenteret ovenfor. Vævet er nødvendigt at lave huller til rørene, trække og sikre alle bruger møblerne hæftemaskine. Ispændte rørstreng, det er således muligt at anvende et princip, som er blevet beskrevet ovenfor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.