SundhedAlternativ medicin

20 nyttige færdigheder, som vil være nyttige i livet

Den menneskelige krop - er en reel mysterium. Du tror, at du kender til det absolut alt, men hver gang det giver dig en grund til at tænke over det, når du finder en ny evne. Den bedste handling fra din side i denne situation - for at studere din krop og udvikle nyttige færdigheder, der involverer brugen af specielle funktioner.

Seng at sove

Hvis du har problemer med at sove, er du konstant plaget af ubehagelige fornemmelser, når du går i seng, kan du bruge et trick til at få din krop og din hjerne til at falde i søvn hurtigere. For at gøre dette, er du nødt til at bruge sengen kun som et sted at sove - ingen pauser, fjernsyn og så videre. Så din krop vil huske, at sengen havde været forbundet med søvn - og det bliver lettere at sove.

nysen

Hvis du føler, at du nyser nu, men ønsker ikke at tillade dette - tryk på tungen mod tænderne. Hvis du, tværtimod, jeg ønsker at nyse, men ikke - se på de lyse lys.

"Frossen hjerne" (ganglionevralgiya)

Alle kender den ubehagelige følelse af at være "frossen hjerne", når du spiser for hurtigt noget koldt. For at slippe af med denne følelse, du har brug for at massere det sprog af himlen på bagsiden af din mund.

halsbrand

For forekomsten af halsbrand kan være en masse grunde, hvoraf den ene er helt usædvanligt. Der er en stor sandsynlighed for, at du vil opleve i løbet af natten og om morgenen ubehag i maven, hvis du sover på højre side. For at eliminere risikoen for halsbrand, så prøv at sove på din venstre side.

holde vejret

Hvis du ønsker at holde vejret i længere tid end normalt, skal du ofte og hurtigt at trække vejret, før du tager en dyb indånding. En sådan et pust af snyd din krop og får ham til at tænke, at der er et stort udbud af luft, så du har nok af hvad du inhalerer på lidt længere.

Lagring af oplysninger

For bedre at kunne huske de oplysninger, du havde bedre lære det, eller se igen lige før sengetid. Undersøgelser har vist, at det er under søvnen modtaget din hjerne bedste behandler data, så du vil være bedre i stand til at huske alt.

Superior hørelse

Hvis du ønsker at bedre høre, hvad du siger, lyt til det højre øre - det er bedre at acceptere det. Hvis du ønsker at forstå, hvad en melodi spilles i supermarkedet, lytte til hans venstre øre, da det er bedre at genkende musikken.

Reduktion tandpine

Tandpine gør ondt periodisk alle. Og hvis du tilfældigvis sådan et problem, så du behøver ikke straks gå til smertestillende medicin. Det er tilstrækkeligt at tage en isterning og hold det på ydersiden af håndfladen på det sted, hvor sammenhængende tommelfinger og fingre.

Slip af med smerten i hans side

Mange mennesker under turen, kan opleve ubehag i hans højre side. De er forårsaget af det faktum, at du ånder ud, når det er på højre ben, som har en klar indvirkning på leveren, og dette medfører smerte. Hvis du ånder ud, træde på venstre fod, vil smerten passere.

Kæmp med nærsynethed

Hvis du ikke kan se meget godt i det fjerne, skal du håndtere dette problem. I dagens verden er det mere sandsynligt at forekomme på grund af den konstante fokus på tæt objekter, såsom din computer. Periodisk lukke øjnene, tage en dyb indånding og reducerer alle dine muskler - det vil give dine øjne til at slappe af.

fjerne følelsesløshed

Du følelsesløs hånd? Du kan slippe af med denne følelse, hvis rystede på hovedet fra side til side - det vil også reducere den ubehagelige snurren når din hånd vil "vågne op". Hvis du har en stiv ben, så den bedste vej ud - lidt ligesom.

kløende hals

Det sker ofte, at du har kløende eller ondt i halsen, men du kan ikke nå at sted. Naturligvis er du ikke kommer til at stikke sine fingre ind i hans mund. Prøv ikke at ridse hals og øre - når du gør dette, hals muskler også reduceret, hvilket vil hjælpe dig med at slippe af med ubehagelige fornemmelser.

holde tårerne tilbage

Hvis du ønsker at holde tårerne tilbage, så er du nødt til at åbne dine øjne så bredt som muligt og ikke at blinke. Hvis tårer har flød, så er du nødt til at kigge op, ikke at se op.

rense bihuler

bihuler periodisk plaget af så mange, men ren dem lykkedes ikke. For at gøre dette, er du nødt til at bevæge tungen på himlen, mens du trykker på en finger mellem hendes øjenbryn på broen.

Undgå manifestationer af forbrændinger

Meget ofte folk røre noget meget varmt og få forbrændinger. For at forhindre forekomsten af vabler, du har brug for at rense brænde og lægge pres på ham. Det er ikke nødvendigt at vande brænde med koldt vand, da dette kun skade dig.

forhindre en gaben

Hvis du ønsker at gabe, men du kan ikke forhindre dette, så prøv at røre spidsen af tungen - det vil ødelægge en gaben på vinstokken.

Slip af med hikke

Der er masser af måder at slippe af hikke, som du kan fortælle dine slægtninge og venner. Men hvis ingen af dem ikke virker, skal du forsøge at få en dyb indånding og holde vejret så længe du kan, og derefter udånder langsomt.

overvinde kvalme

Hvis du føler det nærmer kvalme eller bøvser, skal du holde nede tommelfingeren i sin knytnæve så hårdt som muligt for at forhindre det.

Perfekt lagrer via kanel

Kanel bruges til vægttab og bare for sjov, men kun få mennesker ved, at du kan forbedre memorization, hvis du lugter kanel.

Må ikke falde i søvn

Der er en måde, der vil tillade dig ikke at gå på vågeblus uden brug af energidrikke og stærk kaffe. Du har brug for lidt tid til at se på det blå lys - det afskrækker kroppens lyst til at sove.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.