Kunst og underholdningFilm

Serien "Moon": en revision. Serien "Moon": skuespillere og roller

Ikke ofte i hjemmet, foruden moderne biograf forkæler seerne tv-serier i genren af mystik. "Moon", baseret på det oprindelige spansk design, er nok den tydeligste bevis på, at vores biograf er almindeligt skridt i forskellige retninger. Hvor mange episoder i serien "The Moon"? Hvorfor skaberne har tilpasset udenlandske projekt? Hvem spiller hovedrollen? Uanset om succesfulde serie var? Disse og mange andre spørgsmål af betydning for seere, vi forsøger at forstå denne artikel.

Nyt - godt glemt gammel?

Sig utvetydigt, at "Moon" er kun et nyt ord i genren af mystisk-psykologisk thriller, er forkert. CTC-kanal, der afgår fra de sædvanlige komiske roller oprettede produkter allerede udviklet sit tidligere projekt, ikke mindre mystisk "lukning af skoler." Dens succes var enorm. Ikke ønsker at stoppe der, vi skabte serien "Luna". Beskrivelse af fremtiden for filmen i almindelighed blev præsenteret for den generelle producent Vyacheslav Murugovu, som altid lægger sin hånd til noget, der producerer CTC. Piloten script kunne lide projektet, og Murugov gav grønt lys.

Lang fødsel i Rusland

Men før ringen indtil projektet var på skærmene, det tog lang tid. Først krævede godkendelse af alle spørgsmål med forfatteren, som ejede rettighederne til den oprindelige spanske serien "Full Moon". Efter at have modtaget godkendelse af tilpasningen af den russiske udgave af "Moon" blev sat i produktion. På et pressemøde producent henviste til den kommende nye projekt, men datoen for serien "Luna" i de tidlige stadier specifikke frigivelse var ukendt.

Publikum lærte hurtigt, at projektet er baseret på en anden serie. Spansk "Full Moon" kan findes på satellit-kanaler, men at tale åbent om plagiat ikke giver mening. For indenlandske tv-kanaler er intet mere end en almindelig norm, når en manglende præsentere noget originalt, er ideen taget udenlandske produkter.

Mat forventning om, hvad seerne vil se?

Når i pressen og online information hurtigt tog førstepladsen i rækkefølgen af de seneste nyheder. Publikum forventes at give showet, gad vide hvor indenlandske produkt ville svare til den oprindelige, at indse, at de tilsyneladende ligheder med "Full Moon" CTC ikke vil tillade. Vil han slå sig ned på den russiske skærm vil vise publikum en revision. Serien "The Moon" blev filmet i løbet af året. Scriptet blev udviklet kun i den første sæson. Om udvidelse af optagelserne for andet år siger det var for tidligt. Vurderinger havde kun til at analysere, så længe producenterne blev bestemt med den kommende statsminister.

Udgivet serien "Luna" er blevet et af de mest omdiskuterede emner blandt kanalen af fans. Trailere og lille videootryvke kunne ikke vise den fulde historie linjer, men de helt sikkert vække publikums interesse var i stand til.

I midten - familieforhold

Skaberne af "Moon" blev inviteret til en hel hær af forfattere, der allerede havde tid til at bevise sig selv på den positive side for en række berømte projekter, hvad der blev den førnævnte "Closed School", "Lavrov Method" og "Taxi driver". Stadig tilslutte sig ideen om "Full Moon", vil forfatterne gerne supplere tilpasningen af dramatiker og tæt "normale" problemer, så meget som muligt for at komme tæt på den russiske publikum. Slægtshistorie Panin blev udgangspunktet, hvor serien "Luna" var baseret på. Serie indhold omfatter en detaljeret beskrivelse af begivenheder på skærmen, men nu vil vi ikke afsløre alle de intriger for dem, der ikke har set "The Moon". Piloten episode fanger beskuerens opmærksomhed med det samme: at være på nippet til at bryde familien flyttede til gudsforladte sted. Ohladevshie sammen kone håber at genoprette balancen i forholdet, men ødelægger forsvinden Nikolai Panin. Catherine, som er hovedstadsområdet anklager går ud for at undersøge.

"Dark" -serien komponenter

Ud over den detektiv ånd, kombineret med tanken om at redde ægteskabet, skal projektet indeholde noget, der ville udvande kontrast million gange at slå komponenterne i historien. Temaet for magi, gamle myter og ritualer bliver en karakteristisk aspekt af, hvordan hele episoden "Moon" blev gennemblødt. Indholdet af serien, flere tilbageholdenhed publikum takket være dens dynamiske og uforudsigelige, sagde, at med hver ny episode af forventede nye mysterier og hemmeligheder, der holder den provinsielle Starokamensk. Varulve, besværgelser, ritualer og andre manifestationer af de mørke kræfter tage på en mere tydelig farve. Selv Ekaterina Panina, vant pligt er at se i lyset af beviser, over tid, bliver nødt til at acceptere det faktum, af den mulige eksistens af magi.

Serien "Moon": beskrivelsen af serie

Så siden da, da Catherine lærer om forsvinden af hendes mand og snart finder ham død, havde hun personligt overtaget efterforskningen. Fra hovedstaden til sin gamle ven Olga ankommer med sin søn. Det er bestemt til at finde Artem rituelle symboler: ulven alter åbent stående i skoven, så alle kan se på det. Town beboere er i panik. Og Catherine forsøger at oprette forbindelse nye kendsgerninger med personlige motiver: Måske hendes mand havde en hemmelig romance, men hvorfor han ønskede at forbedre forholdet? En kvinde forsøger at finde spor fra skovfoged, men han er død. Point of arkivdokumenter give anledning til nye version: ingen tvivl om, at i byen stammer rituelle mord begået i løbet af mere end ét årti. I mellemtiden, Artem beslutter sig for at blive en varulv ...

Hvor mange episoder i serien "The Moon"? Den første sæson består af tredive episoder. Artem og Ekaterina Nastya datter bliver til varulve, vil deres mødre finde en formel medicin, der kan få børn tilbage til deres tidligere udseende. Den endelige serie åbner omsider sandheden om årsagerne til kriminalitet i byen, vil fjerne masken fra leder af flokken af varulve og besvare spørgsmål om hvorfor Hunter er deres egen kamp med et lignende onde ånder ... For dem, der kommer til at slutte sig til fans af showet naturligvis en: "Moon" skal ses kontinuerligt, for ikke at gå glip af noget vigtig begivenhed.

Skuespillerne i serien "The Moon"

Kunstnere af centrale billeder, ifølge en rig scenarie omfatter yngre og ældre generationer. Sidstnævnte omfatter Lydia Velezheva. Hun fortjent faldt ind under denne kategori, da hans skuespillerkarriere begyndte med 80 skiftevis tv-arbejde med teater produktioner. Hendes første film - "Ulvehund", "Under den blå himmel ...", "The Enchanted Wanderer". Hun spillede i filmene "Moskovskaya Lyubov" og "Risiko uden en kontrakt." Med det nye århundrede husket for "skole" serien "enkle sandhed". I 2010 blev Lydia tildelt titlen hædret kunstner. Udover hovederhverv, hun er interesseret i politik som medlem af partiet "Forenet Rusland".

Ægtemand Ekateriny Paninoy, leder af afdelingen for politiet, et mord, der begynder den vigtigste linie af detektiv serien "Luna", spillede Anatoly Kot. Han behøver ingen introduktion. En indfødt i Hviderusland, kunstneren flyttet til Moskva, hvor han var i teatret Armena Dzhigarhanyana. Jeg spillede en masse roller i krigsfilm. Han legemliggjort billedet af Major Shkalina i "Soldat" og Antona Zimovskogo i "Margot". Seerne CTC også et tegn på serien "Molodezhka".

Den rolle, som deres datter Anastasia spillet håbefulde skuespillerinde Daria Moskva Novoseltseva. Ved 22, lykkedes det hende at spille i en mini-serie "Krig og myter." Det er fortsat at ønske hun ikke stoppe der.

Rollen Igorya Demidova, det mest slående karakter af serien, spillede Makar Zaporozhye. I modsætning til sine kolleger, var Makar blevet berømt næste film kreditter. På trods af sin musikalske uddannelse, valgte han skuespillerens retning, der trådte GITIS. Track record Zaporozhye omfatter serien "Fars Daughter", "My Fair Nanny", "Kulagin og Partners", "Molodezhka", samt spillefilm, "1612", "Den mørke verden: Equilibrium", "22 minutter".

Andre aktører i serien "Luna", der spillede politifolk undersøger sagen i byen, beboerne Starokamenska og Lyceum studerende - er Sergei Strelnikov Alexander Khmelnitsky, Alexei Oshurkov Anastasia Akatova, Anton Filipenko, Ksenia Lavrova-Glinka, Igor Filippov, Alexander Sham , Alexei Barabash og andre.

Den første slag af publikum: de lave ratings

Premieren på "Moon" blev afholdt februar 2 2015. Indtil slutningen af showet, herunder den sidste dag i æteren, som kom den 25. marts udsendelsen blev udsat flere gange. Sådan omlejring blev opfattet kølig publikum. Vant til at se på samme tid, blev de tvunget til at nøjes med en ny tid, bare ikke at gå glip af historien. Ikke overraskende, at ledelsen af kanalen, som svarer til den forventede klagende gennemgang. Serien "Luna", desværre, ikke indsamle de nødvendige publikum, som også er ikke tilfreds med dens skabere. De måtte foretage rimelige ordninger for forskydning "af Månen" i luften på en senere, næsten natten skærm.

Harmonisk balance: vurdering, svar, kommentarer

Samtidig i serien var helliget fans havde tid til at acceptere det, som det var. De havde trofast ikke glip af et eneste serie, for at finde ud af, hvad udfaldet af en virkelig magiske og spændende historie.

Enhver negativ vurdering af disse "Moon" er ikke smag, er der ikke en positiv anmeldelse. Serien "Luna" har indsamlet hovedsagelig neutrale responser af seere. Som de professionelle kaldte ideen om vampyrer-varulve, som i vor tid ikke havde tid til at miste relevans. De første episoder bære ud i atmosfæren, hvor en flok genrer sammenflettede: intriger, drama, mystik, kærlighed. Dette giver dig mulighed for at finde netop det, der er tættere på dig alene. Russisk tv-serien "Luna" omfatter en nice soundtrack, det vigtigste sted, hvor Mangiare givet en lidet kendt gruppe. Blandt de tegn, du kan identificere lyse, interessante personligheder, hvordan for eksempel blev en Roman Sokolov - kyndige, smarte fyr, som mange seere så standarden for mod og heltemod. Blandt handler især stod ud arbejdet Lidii Velezhevoy og Daria Novoseltseva vises i displayet den ønskede følelse og maksimal vnikshih i billeder af deres karakterer.

De vigtigste ulemper ved "Moon"

Tv verden er grusom. Hvis projektet ikke er ved at vinde en korrekt oversættelse af ratingen, er det simpelthen fjernet fra æteren eller flyttes til et andet tidspunkt, som var i dette tilfælde. Ubehagelig supplement kunne blive en negativ publikum feedback. Serien "Luna" samlet en hær af deres modstandere, en personlig mening, som koges ned til det faktum, at den spanske tilpasning af det oprindelige projekt var helt katastrofale.

Blandt de faktorer, der førte til dette, de kaldte et par ting. For eksempel prolixity af hver episode, hvor udviklingen af plottet kunne gå i et hurtigt tempo. Ligesom "Santa Barbara" og andre "sæbeoperaer", serien indeholder en række arrangementer, men det meste af tiden er brugt viser tomt hus, skovens krat eller refleksion af den karakter, ikke er relateret til den nuværende fase. TV-serien "Luna" rige glat, tøvende fortælling udvikling, uden tilstrækkelig energi og bevægelse. Alt dette tyder på, at projektet simpelthen tager seeren tid.

Crudity centrale figurer med mange obskure deres handlinger, manglen på historie i de fleste af dem - det blev også en faktor, ikke forårsager seeren godkendelse evalueringen. Det giver indtryk af, at alle af dem helte samlet, hvilket gør samtidig utrolig ens, og fjollet, i håb om, at hvis de vil være i en "sele", vil publikum opleve en bedre interesse i dem. Den tekniske side af den neutrale fortjente omtale. På trods af den skov skærm, som bør give anledning til frygt og spændinger, arbejdet i operatørens var middelmådige; kamera uden grund behov for at springe fra ét tegn til et andet.

Oven i "Moon" er fyldt med en familie skænderi, besætter den vigtigste del af skærmen narration og fratager seerne mulighed for at nyde den lovede handling og ekstremt aktuelle dynamik. Som et resultat, russisk tv-serien "Luna", noget der minder om den parodi, viste endnu engang, at indenlandske forfattere ikke kan tilbyde kvalitetsindhold, på trods af det lånte idé.

For hver serie en tilskuer

Og dog, huske talemåden, at smag og farve af kammerater ikke, ikke bør tages kategorisk serie. Intet under den første sæson samles et stort antal fans, det viser vigtigheden og projektets succes. Det er fortsat at appellere til skaberne af en anmodning om at tage hensyn til alle de kommentarer fra seerne, hvis de mener om en fortsættelse af "Moon".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.