Kunst og underholdningFilm

Serien "stammen": anmeldelser, skuespillere, roller, plot og anmeldelser

Guillermo del Toro er verdensberømt som instruktør og producer. Men i 2009 er dette tal i biografen sammen med Chuck Hogan udgivet horror roman. På grundlag af det arbejde, og serien "stammen" er blevet oprettet. Anmeldelser om filmatisering af romanen for det meste positive. Hvad fortæller den serielle filmproduktion kanal FX? Og der spillede hovedrollen i det?

"Strain": anmeldelser, skuespillere, skaberne af projektet

Romanen "The Strain" fortæller historien om en virus af vampyrisme, som var opført som en New York. Fra starten havde Guillermo del Toro planlagt at filme denne historie, men den lange søgen efter økonomisk støtte træt direktør, og han udgivet en bog. Medforfatter gjort amerikansk romanforfatter Chuck Hogan.

Kontant ved tilpasning værker blev fundet efter 5 år: FX kanal aftalt luftet serien "stammen". Anmeldelser af pilotafsnittet lovet en varm velkomst fra det offentlige. Han instruerede pilot episode af del Toro selv. Han efterfølgende produceret hele serien.

Dybest set skydning fandt sted i Canada. Ca. 500 000 $ blev brugt på at skabe billeder af vampyrer og andre monstre fra serien.

Levende "stammen" udkom i juli 2014 en måned før den multi-billedet vises på TV Festival i Texas.

resumé plot

I den første episode af "stamme" del Toro rejser forsiden af hovedpersonerne i filmen problemet: ingen steder i New York melodier vampyr-virus, må dens spredning stoppes for enhver pris. Hvis du ikke formår at klare smitte, vil hele byen (eller endda menneskeheden) dø.

Serien har en interessant detalje mange af de "fakta" af vampyr liv. For eksempel i mest skræmmende rædsel "fjende" opfattes som en given, og forfatterne ikke går i detaljer med, hvorfor dette er blevet en antihelt. Guillermo del Toro kom til oprettelsen af vampyr thriller anderledes: Han opfandt en forklaring på vampyrisme - hvis det provokerer en slags parasit. Denne parasit overføres til en anden person gennem bid af en vampyr.

Udseende blodsugere for ikke-standard: de har ikke hugtænder, men er placeret under tungen brod, som skurken, når man drikker blod og inficerer mennesker. Samtidig kommunikerer vampyrerne ganske primitive på grund af de igangværende anatomiske forandringer: de er ikke i stand til at reproducere de lange sætninger, kun enstavelsesord og sætninger.

Antal sæsoner

Anmeldelser af serien "stammen" bragte håb om succes, så for at frigive den anden sæson, blev det besluttet i august 2014. Og et år senere blev annonceret den tredje. Den fjerde sæson, der præsenterer FX kanal vil blive endeligt i sommeren 2017.

Scenarier for den næste serie af ikke at gøre dette op i farten, da det ofte sker med tv-show. Guillermo del Toro og Chuck Hogan forud planlagt plot, frigiver den hidtil ukendte "stamme" som en trilogi. Den tredje og fjerde sæsoner af serien repræsenterer de afsluttende begivenheder i bogen. I overensstemmelse hermed i den fjerde sæson, det hele er overstået, forventer ikke en fortsættelse af projektet.

Kori Stoll og hans karakter Ef Gudvezer

Positiv feedback på serien "stammen" (2014) var ikke kun arbejdet i besætningen, men også stemmer.

Den vigtigste rolle i projektet udført Kori Stoll (tv-serien "House of Cards"). Hans karakter Ef Gudvezer er den vigtigste epidemiolog i New York. Derfor, når det opdages, "Boeing" i lufthavnen storby, fyldt til bristepunktet med forurenede mennesker Gudvezer først rejser til ulykkesstedet.

I lang tid, kan lægen og videnskabsmanden ikke forstå, hvad han rent faktisk stødt. Når Ef hører fra hans kollega Abraham Setrakian version af vampyrisme sendes, det reagerer meget skeptisk. Men over tid, han har til at acceptere den indlysende kendsgerning.

Mens Dr. Gudvezer kæmpe med en mystisk virus i hans liv er der en masse forandringer: skilsmisse, kæmper for forældremyndigheden over sin søn, uretfærdige anklagemyndigheder og den konstante forfølgelse af vampyrer. Dog vil EPF kunne bringe deres sag til enden.

Devid Bredli som Abraham Setrakian

Engelsk skuespiller Devid Bredli modtog også en stor rolle i projektet "stammen". TV-serier så meget som 3 sæson er blevet en regulær arbejdsplads for ham.

Bradleys karakter - en vis Abraham Setrakian, en etnisk armenske Jøde. Have overlevet mange rædsler under Anden Verdenskrig, Setrakian valgte et ædelt formål i livet - at beskæftige sig med vampyrisme. Ældre videnskabsmand ved alt om blodsugere: .. Deres anatomi, adfærdsmønstre, etc. Det er også kender de rigtige metoder til udryddelse af vampyrer.

I lang tid, kunne Abraham ikke indgå en åben konfrontation med de onde ånder på grund af deres fysiske svaghed. Men da han mødte Dr. Efa og Dr. Nora Martinez, sluttede han deres gruppe.

Skuespiller Devidu Bredli på tidspunktet for optagelserne til serien "stammen" har været langt ud over 70. Bag kunstner - deltage i den populære franchise- "Harry Potter" og "The Avengers". Bradley også spillet Lord Walder Frey i "Game of Thrones".

Mia Maestro som Nora Martinez

Skuespillerinden Mia Maestro dukkede op i billedet af Nora Martinez læge i "stamme." Anmeldelser om showet fra publikum - et tegn på, at publikum kunne lide udvælgelsen af aktører: Mia Maestro, Devid Bredli og Kori Stoll tilfreds med seriøs tilgang til betroet roller.

Det er ikke overraskende, at Maestro vandt publikum: hun er ikke kun smukke, men også at gøre fremskridt i at handle færdigheder. For hans arbejde på serien "Alias", "Tango" og "Che Guevara: Den Motorcykel Diaries" sanger blev nomineret til mange priser, men vandt kun to: Imagen Foundation Awards i 2005 og "Young Hollywood" i 2006

Nora Martinez - Mii karakter fra tv-serien "stammen" - en professionel læge-epidemiolog. Holdet Gudvezera det ligger på andenpladsen på autoritative eksperter. Fra tid til anden mellem Efoym og Nora springer en gnist, men i de barske driftsforhold, de undlader at udvikle deres roman.

Andre roller kunstnere

"Strain" - TV-serie, der trådte i filmografi af Kevin Durand, Jonathan Hyde, Richard Zammelya, Shona Astina.

Kevin Durand ( "Rigtig Steel") vises på skærmen i form af Vasiliya Feta - Ukrainere arbejder i Bureau of skadedyrsbekæmpelse. Usædvanlige biografi om karakteren af den amerikanske serier. Ikke desto mindre, tegnet Vasiliya Feta nyder popularitet blandt publikum. Især, at Piper er næsten efterfølgeren Efa Gudvezera.

Dzhonatan Hayd, stjernen i "Jumanji" og "Anaconda", spillede milliardær Eldritch Palmer, som sponsorerede vampyrer kun for at vinde udødelighed.

Richard Zammel - tysk-fødte skuespiller, der spillede i filmen af Guillermo del Toro vampyr levetid, den tidligere leder af den koncentrationslejr.

Serien "stammen": anmeldelser seerne

Da serien blev først lanceret i udsendelsen, hans forventning bedømmelse er 98%. Guillermo del Toro - føreren af thrillere og horror film, så publikum ventede utålmodigt hans serielle film "stammen".

Anmeldelser om showet fra publikum er positive i 70% af tilfældene. Publikum var imponeret over historien detaljer. De mindste detaljer i bekæmpelse vampyrer, der er omfattet instruktøren, gav skærmen en realistisk atmosfære. Plus, har FX Channel ikke stinted på de særlige effekter.

Fans af rædsel vil finde en masse interesse for projektet af Guillermo del Toro. Dyster stil, ulækkert, ikke indgyde en enkelt dråbe vampyr sympatier, de køber musik. Men ikke alle de anmeldelser og feedback på serien "stammen" var positive.

kritikeranmeldelser

Serien "stammen" modtog blandede anmeldelser fra kritikerne. Professionelle kommentatorer har fundet flere mangler på den del af besætningen, end publikum.

Retsenzory roste del Toro forsøger at afsløre vampyr tema med den anden hånd, mindre romantisk. Imidlertid har vampyrer blive fortrolig for offentligheden som arketyper, så forfatterne har gjort en stor vægt på den indre verden af læger, epidemiologer, kæmper med en frygtelig virus. Det er, hvor afvigelserne begyndte at dukke op: skæbne af hovedpersonerne er ligesom karikaturer. Tegn lidt action i rammen, men en masse snak. Fakta om livet i Nora, EFA, Abraham publikum lærer primært fra dialogerne.

Selvfølgelig, i filmen er der en scene af åben og voldelig konfrontation mellem mennesker og vampyrer. Men ikke så meget som vi gerne ville. Omkring 30% af publikum, skrive en anmeldelse på sitet Kinopoisk åbent indrømmede, at de ikke doterpeli indtil udgangen af den første sæson og stoppede for at se showet. Den væsentligste årsag - den langsommelige plottet. Venter på den hurtige udvikling af begivenheder trættende. Nogle gange glemmer hvor hele historien begyndte.

Måske også del Toro kørt ned i detaljer og glemme alt om det faktum, at den aktive effekt bør være grundlaget for enhver film, selv for seriel.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.