TravelingRejsetips

Visum til Mongoliet

At besøge Mongoliet til russiske statsborgere skal have visum. Visum til Mongoliet udstedt på forhånd ved konsulære afdeling af den mongolske ambassade i Moskva. Du kan også søge om et visum i et af de generelle konsulater i Kyzyl, Irkutsk, Ulan-Ude eller i Jekaterinburg i den honorære konsulat.

kan udstedes visum til Mongoliet for følgende kategorier:

 1. Turist visum "J" - besøg til Mongoliet med henblik på turisme.
 2. Forretning visum "B" - besøg til Mongoliet til erhvervsmæssige formål: på opfordring af den offentlige, kommercielle og statslige organisationer i Mongoliet.
 3. Privat visum "H" eller gæst - på besøg hos venner eller slægtninge til borgere i Mongoliet.
 4. Transit visum - bevæger sig gennem et område i Mongoliet til et fremmed land.

Hvis ansøgeren ikke har en invitation fra mongolske borgere, er det nødvendigt at få et indrejsevisum. Dette visum er udstedt til Mongoliet i to uger, og vil ikke blive forlænget. For at forlade landet er desuden nødvendigt at udstede en exit visum i Ulaanbaatar.

Dokumenter, der kræves til registrering af mongolsk visum ved konsulære afdeling:

 • pas, en gyldighedsperiode på mindst seks måneder;
 • farveoptagelser 3,6 * 4,7 cm;
 • side kopi af pas af ansøgerens oplysninger;
 • kopi af pasoplysninger barnets (til optagelse af børn);
 • En udfyldt ansøgningsskema underskrevet af ansøgeren;
 • bevis for beskæftigelse angiver positionen, erhvervserfaring, certificeret af segl og underskrift af hovedet;
 • kopi af dåbsattest (for børn).

Når omplantning fra en international flyvning til en anden inden for få dage, er et visum ikke forpligtet til Mongoliet, men kun hvis der ikke planlagte ture uden transitområdet. For yderligere at bekræfte flyvningen, skal du have billetter og visum til bestemmelseslandet, hvis det kræves.

Turist visum til Mongoliet udstedt i tre måneder fra udstedelsesdatoen. Under en sådan visum i landet kan ikke være mere end tredive dage. Transit visum giver ret til ophold i landet to eller tre dage.

Hvis det ønskes, kan et turistvisum forlænges i yderligere tredive dage. For at gøre dette, skal du ansøge til agenturet MYUVD Mongoliet mindst syv dage før udløbet af perioden for den eksisterende visum. Ansøgeren skal indsende en blanket udfyldes på engelsk, mongolske eller russisk, foto, kopi af dit pas med gyldigt visum og personoplysninger. Det er også nødvendigt at skrive en redegørelse og forklare årsagen til, at en rejse til Mongoliet er forsinket.

For beboerne i russiske regioner, der grænser med Mongoliet, en forenklet procedure for indrejse i landet. De kan krydse grænsen kun med et pas, et internt pas med opholdstilladelse og et bevis for berettigelse til en engangs-passage af grænsen.

Ved ankomsten i det område af Mongoliet, skal udlændinge registreres hos det lokale politi. At rejse til Mongoliet for turisme derudover forpligtet til at indsende en forsikring og en invitation fra en rejsearrangør er registreret i Mongoliet.

Borgere fra Ukraine, USA, Israel, Kasakhstan, Malaysia, Hong Kong og Singapore kan besøge Mongoliet uden visum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.