Kunst og underholdningFilm

Serien "The Walking Dead": anmeldelser, skuespillere og roller

I 2010 blev den første sæson af showet præsenteres for publikum, en historie om, hvordan folk forsøger at overleve i betingelserne for den kommer apokalypse. De er nødt til at kæmpe zombier angribe planeten. I oktober 2016 fans venter på 7 Sæson elskede film "The Walking Dead". Anmeldelser af tv-showet er der både positive og negative, sidstnævnte ofte efterlader fans eponyme serie Kirkman tegneserie utilfredse betydelig afvigelse fra scenariet for den "oprindelige". Men de høje ratings af tv-projektet viser, at han vil leve i lang tid.

Et par ord om plottet

"The Walking Dead" - tv-serier, hovedpersonerne i, der ikke er zombier. Hovedpersonerne - almindelige mennesker, der ramte planeten epidemi frataget den kendte verden. Mere end 90% af befolkningen forvandlet til zombier, er få overlevende tvunget til at kæmpe for overlevelse, slutter sig sammen i grupper.

En sådan gruppe, ledet af Rick Grimes, en tidligere politibetjent, traveling, forsøger forgæves at finde et sikkert sted. På vejen de flygtende nødt til at kæmpe, ikke kun med zombier, men også med andre mennesker, der har formået at overleve epidemien. Det sidste er ofte langt mere farlig, fordi i verden efter apokalypse ikke har love. Intet medlem af gruppen er sikkert fra ødelæggelse, tab af familie og venner, hvad der kan gøre publikum showet.

"The Walking Dead" - TV-serie, plottet som er taget fra den berømte serie forfatteren Robert Kirkman tegneserier. Men som det scenario afgår yderligere fra den "oprindelige", som forårsager vrede blandt mange fans.

Endryu Linkoln og hans helt

Rik Grayms - en af de vigtigste helte i den anmelderroste show, lederen, klar til at alle handlinger i navnet på at redde gruppen, deltagerne som er til stede ved sin søn og datter. Forud for starten af apokalypse karakter, ved charmerende skuespiller Endryu Linkoln spillet, var han en politibetjent, boede med sin familie i en lille by. Efter nederlaget i verden epidemi af virus, blev han tvunget til at lede en gruppe af overlevende forsøger at redde fra døden hans kone og børn.

I begyndelsen af serien, er Rick præsenteret for publikum som en rolig, intelligent, ikke afviger fra sine principper en person. , Som begivenhederne udfolde karakter hærder, begynder det imidlertid at gøre ting, usædvanlige for ham tidligere. Endryu Linkoln hævder, at det stadig vanskeligere at spille hans karakter, da han er tvunget til at vise ændringerne i hans karakter. Også skuespilleren siger, at skyde i serien "The Walking Dead" reddede ham fra at skulle gå til gymnastik. Den rolle, som en tidligere politimand, der konstant kæmper med zombier, og så giver den nødvendige belastning.

Rik Grayms - den mest berømte karakter fra alle hidtil formået at spille Lincoln. Desuden kan den rolle, kunstneren ses i "Heartbreaker" malerier "Love Actually".

Hvem spillede Lori Grayms

Lori Grayms - en anden farverig karakter af den sensationelle tv-projektet "The Walking Dead". Gæst seerne om denne karakter var så negativ, at skaberne af serien skulle "dræbe" det tidligere, end det gør i tegneserier Kirkman. Lori blev dræbt under angrebet på fængslet, hvor der for to sæsoner forblev Rica Gruppen guvernør af hæren. Men i filmen Mrs Grimes døde i barselssengen, far af en pige.

Sara Ueyn Callies - den skuespiller, der spillede sin mand Rick og mor til hans børn. At hendes karakter var årsag til konflikten Grimes med sin barndomsven Shane Walsh, som førte til mordet på den sidstnævnte. Sarah præsenterede hendes karakter som en rigtig "torn", der hele tiden blander sig i sager, der ikke vedrører hende, står sin mands død og hele gruppen. Hendes død på showet publikum jublede med et stående bifald. Interessant, skuespillerinden selv ikke forstår årsagerne til den negative holdning til hendes karakter, fuldt ud retfærdiggør sine handlinger.

Sara Ueyn Callies - en pige, som blev en stjerne før udgivelsen af filmen "The Walking Dead". Seerne hun især husket Sarah som læge fra den berømte tv-serie "Prison Break" - elskede hovedperson, reshivshayasya for ham at begå en forbrydelse. Blandt de nye projekter med skuespillerinden fortjener opmærksomhed "Colony", hun spiller Katie - en af beboerne i Los Angeles, besat af udlændinge.

Devid Morissi og hans karakter

Devid Morissi - et reelt finde for serien "The Walking Dead". Skuespillere, der er blevet hans kolleger på sættet, benægter ikke, at det var guvernør i en ægte stjerne af den tredje og fjerde sæson af showet. Denne karakter omgivet sig med en anden gruppe af overlevende, men hans ledelsesmetoder har intet at gøre med den stil af Grimes. Guvernør modtager glæde af at dræbe mennesker, klar til at udfordre alle, der kommer i vejen for ham. Samtidig hans karakter er ikke blottet for charme og negativ, erobrede mange tilskuere. Det er grunden til Devid Morissi i tv-projektet blev forsinket meget længere end oprindeligt planlagt.

Selvfølgelig guvernøren kunne lide ikke til alle fans af showet, samt andre tegn i serien "The Walking Dead". Anmeldelser Kirkman tegneseriefans tyder på, at de er utilfredse med udseendet af skuespilleren Morrissey. Den oprindelige kilde, at dette tegn skal være et langhåret mustached Latino. Har gennemgået ændringer og karakteren af helten, som blev en pragmatiker, en sociopat, ikke temperamentsfuld galning.

Seere, der kunne lide skuespilleren kan se det i film som "Derailed", "The Other Boleyn Girl", "Nowhere Boy".

Hvem spillede Andrea

Laurie Holden - skuespillerinden, tegnet af som ikke kunne lide meget af showet publikum. Hun spillede Andrea - Kvinde i tidligere arbejde i advokatfirmaet, efter epidemien blev medlem af bandet Costa Rica, hendes søster er stadig i sæsonen man bliver offer for en zombie. Seerne kan ikke lide følelsesmæssig ustabilitet, typisk for heltinden, ubeslutsomhed, som hun viste i den første serie af tv-projekt. Skuespillerinden hævder, at hun selv modtaget trusler fra de mest utilfredse fans.

Hvis skaberne af tegneserien historien fast, Andrea stadig vil være en del af "The Walking Dead". Men utilfredshed med showet publikum denne karakter har skubbet forfatterne at "dræbe" det. Andrea dør i den tredje sæson, hendes morder bliver guvernør, med hvem heltinden var en kort roman.

Skuespillerinden Laurie Holden kan ses i film som "The Mist", "Silent Hill", "Unge Catherine". Spil i "walking dead" militant Andrea uchaschuyusya håndtere våben og til at forsvare sig, det meget. Tegnet er ikke som alle heltinder, hvor rolle hun måtte handle.

Danmark Gurira og hendes karakter

Michon - heltinden, som har en særlig plads selv i et mættet interessante karakterer serier som "The Walking Dead". Gæst seerne om den krigeriske Amazon, der taler flydende Catania, overvejende positive. Kvinde kæmper med en mystisk fortid viser Danmark Gurira. Som forberedelse til rollen, skuespillerinden måtte tage et par hegn lektioner, at være særlig opmærksom på deres fysiske form.

Michon optrådte første gang inden publikum som en eneboer-mizantropka, som er svært at finde et fælles sprog. Deltagelse i en gruppe af Grimes i den tredje sæson, hun efterhånden "tø", begynder at få venner. Hjem fans hævder at forfatterne - frustreret Roman Mishon med et andet medlem af gruppen Tyrese, der døde i Sæson 5.

Danmark Gurira - skuespillerinde, som før udgivelsen af "The Walking Dead" betroede kun lejlighedsvise roller i serier. Det er interessant, at rollen Michon hun ikke alene måtte gennemgå fysisk træning, men også for at få dreadlocks.

Hvem arvede rollen som Glen

Den sidste episode af den sjette sæson sluttede på en tragisk øjeblik af mordet på en af de centrale figurer. Hvem, præcis, de dræber - et mysterium, som kun vil blive afsløret i den første episode af den næste sæson af tv-projektet "The Walking Dead". Aktører ikke indrømme, at en af dem vil forlade showet, men fans mistanke om, at dette vil være til rollen som Glen.

Hvorfor tegnet Glen højeste chance for at dø af hænderne på skurken Nigay? Dette er, hvad der sker i de tegneserier skabt af Robert Kirkmanom, plottet hvoraf ikke glemt forfattere. Glenn (Stiven En) i fortiden var en almindelig pizza peddler i den foreliggende - en af de mest aktive medlemmer af gruppen Rick Grimes, praktisk højre hånd af lederen. Hans død, som uden tvivl det meste af publikum, "The Walking Dead", og endda tragisk, fordi den elskede helten, Maggie, venter hans barn.

Det er interessant, at Stephen Yong har meget lidt at gøre med hans karakter Glen. For eksempel, helten er absolut ligeglade med deres udseende, mens rollen som kunstneren indsamler dyre jakkesæt, vier en masse tid shopping. Også skuespilleren er overbevist om, at hvis han var i en verden fyldt med blodtørstige zombier, sikkert ville have blevet en af de første ofre, fordi de ikke ved, hvordan man overlever i sådanne forhold.

Deril Dikson - PET seere

Interessant, den mest populære karakter af "The Walking Dead" - ikke Rik Grayms. Det største antal lækkerier er helten, hvis rolle var Norman Reedus. I første omgang, skuespilleren ønskede at spille Merle Dixon storebror Daryl, som blev dræbt i den tredje sæson, men rollen var en anden person. Ikke desto mindre tilbudsgiver fordi skaberne kunne lide at for ham blev opfundet af en helt, der ikke er i tegneserier.

Jr. Dixon er ofte sammenlignet med Legolazom fra "The Lord of the Rings", som hans foretrukne våben er også pile. Med løg Daryl næsten aldrig skiltes, konstant bail out hele gruppen på bekostning af deres kampfærdigheder. Norman Reedus udmærket klaret med billedet af en fyr fra en dysfunktionel familie, som gradvist ændrer og bliver en loyal ven og assistent Rica. Billede, kan du se skuespilleren: "American Gangster" "Mørk Havn", "The Boondock Saints",

Merl Dikson - en anden karakter, som forblev i glæde mange fans af "The Walking Dead". Hero - storebror Daryl, der ved et uheld bliver højre hånd guvernøren, men så dør den i hænderne på karakteren af David Morrissey. Maykl Ruker, når bedt om at navngive en favorit episode af showet med sin deltagelse, kalder når han bliver til en zombie. Som forberedelse til denne begivenhed, selv skuespilleren måtte gennemgå særlige kurser, der lærte ham at bevæge sig som en zombie.

Lorin Cohen mod vold

Lorin Cohen - en skuespiller, der længe tøvede, før de går til at deltage i projektet. Kvinde forvirret overflod af vold til stede i showet. Men nu var hun glad for skaberne ønsker at blive til en analog af det uendelige "Supernatural" tv-serien "The Walking Dead" (11 sæson historie brødrene Winchester er nu påvist af publikum). Skuespillerinden fortæller, at det er klar til at handle i rollen som Maggie i lang tid.

Meggi Grin - en karakter, der vises i den anden sæson af tv-projekt. Efter at have mistet det meste af sin familie, er en pige med sin far og søster (senere dræbt) tvunget til at slutte sig til holdet Rick Grimes. Hun finder også kærligheden i ansigtet Glen, i slutningen af den sjette sæson finder ud af om hendes graviditet fra ham. Meggi Grin er et af de tegn, der er populære med størstedelen af seerne.

Skuespillerinden Lorin Koen blev berømt primært som følge af at filme på serien. For eksempel kan det ses i filmen "Supernatural", hvor hun spillede den skrupelløse tyv Bela Talbot. Kend stjerne og fans af serien "The Vampire Diaries", hvor hun portrætterede den 500-årige vampyr Rose.

gæst seere

I flere år, er det stadig en populær tv-projektet "The Walking Dead". Udgangen forventes sæsoner uvægerligt multimillion hær af fans. Selvfølgelig har ikke alle fans af de første sæsoner af showet bevaret en interesse i ham. Mange seere beskyldte showet for at være for stram, mætning af "unødvendige" karakterer og dialoger tomme. Men mange af dem, der fortsætter med at betragte det som en af de bedste værker i genren.

Det største antal klager over "walking dead" kommer fra Kirkman tegneseriefans. Scriptet af serien konstant retreats fra originalen, du ikke kan lide fans. For eksempel har mange mennesker var utilfredse med, at guvernør Rick Grimes ikke er frataget sin højre hånd, som det var i tegneserier. Også seerne er ikke tilfredse med de ændringer, der blev udsat for den karakter og udseende nogle af hovedpersonerne.

Skaberne af svaret er, at man ikke kan gøre alle tilfredse, uden undtagelse. Og hvad en storm af kritik gør dem ikke gå væk filme at fortsætte rating TV-projektet "The Walking Dead". 9 sæson af showet, der allerede udvidet til den syvende og ottende sæsoner, synes ganske reel besætning, skæbne historien afhænger af seernes interesse.

Udtalelser fans af sæson 6

Forsøg fra kritikere og seere til at installere den bedste sæson af "The Walking Dead". De aktører og skabere af serien på samme tid, det kaldes den mest interessante sæson 6. Det er kendt, at når du skriver forfatterne endelig fokuseret på forholdet mellem mennesker i verden, post-epidemi, hvilket gør en slags zombie baggrund for udviklingen af historien.

Den største følelse af publikum kaldes den sidste episode af Sæson 6 i TV-projekt, eller rettere, hans sidste skud. Ønsker at varme op publikum interesse i en fortsættelse af historien, besluttede skaberne at forlade bag kulisserne er der præcis dræbt den nye antagonist Nigay af talentfulde skuespiller Dzheffri Morgana. Fans af serien kunne ikke lide denne beslutning. Men heftige diskussioner brød ud på tusindvis af fora, viser, at der stadig er stor popularitet af "The Walking Dead" projekt. Sæson 9 vil derfor, som sin skæbne bestemmes af publikum interesse.

Når venter på syvende sæson

Begyndende i 2010, er den nye sæson af den populære serie præsenteret for publikum i slutningen af oktober. Derfor vil den syvende sæson af tv-projektet "The Walking Dead" på russisk være til rådighed i vores land i oktober 2016. Den nøjagtige dato for forekomst af den første episode er endnu ikke officielt navngivet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.