SundhedSygdomme og betingelser

Hvad er betændelse i bugspytkirtlen

Akut eller lange flagrende opstået betændelse i bugspytkirtlen, kaldet pancreatitis i medicin. Den inflammatoriske proces kan eksistere som et uafhængigt organ sygdom, og også være en reaktiv proces, der vises på grund af kroniske sygdomme i andre organer i fordøjelsessystemet. Pankreatisk Inflammation forekommer i bølger, forværring normalt opstår, når fejl i kosten eller andre faktorer. Så efter korrekt behandling, sygdommen i remission. I denne periode har patienten ikke viser nogen klager.

Årsager til pancreatitis og dens patogenese

Pancreatitis udvikler eller intensiverer hovedsageligt i spiseforstyrrelser. Dette frem for alt langsigtet alkoholisk drikoffer eller akutte fedtholdige fødevarer. Også, betændelse udvikler med cholecystitis, mavesår eller hepatitis. Bugspytkirtel reaktivt involveret, som er fælles med galdeblære kanal. Farer ved fremstillingen (metalsalte, forgiftning kemikalier) kan også være årsagen, i hvorfor der er sygdomme i bugspytkirtlen. Symptomer på forskellige former for pancreatitis har meget til fælles, er der fordøjelsesbesvær, beruselse og smerte.

Som et resultat af den kausale faktor, ødem opstår kroppen på grund af dette forstyrrede sin blodforsyning. På grund af kompression af ødematøse parenchyma orgel pankreasgang, bugspyt og stagnerer jern selv fordøjer. I bedste dette fører til sklerose krop.

Betændelse i bugspytkirtlen kan fordeles kun på en lille del af legemet (lokal inflammation), og hvis processen indfanger hele kroppen, kaldes det diffus.

Pancreatitis kan være calculous, parenkym, og interstitiel skleroserende.

sygdomsmanifestationer

I begyndelsen af sygdommen forekommer dyspepsi og mavesmerter. Smerte er konstant akut, lokaliseret i kroppen af fremspringet kan give tilbage, at omkranser, maskerade hjertesorg. Konstant symptom er diarré, dårlig, ufuldstændig fordøjelse af fødevarer. Hvis inflammationen er kronisk, patienten lider af en mangel på vitaminer, er kropsvægten ofte reduceret. Da der er en fælles kanal mellem myndighederne på en forværring af cholecystitis, ofte i færd med reaktivt involveret pancreas. Symptomer på sygdommen på samme tid ligner, men også tilføjet en klage specifik for galdeblæren betændelse.

diagnosticering af sygdommen

Diagnosen er baseret på kravene i patientklager, om tilstedeværelsen af karakteristiske kliniske manifestationer. I blodet, kan du se et billede af betændelse, med øget blodsaenkningsreaktion, hvide blodlegemer. På grund af det faktum, at sekreter udstrømning er brudt, øget pancreatisk amylase, phosphatase, glucose. Proteinindholdet kan reduceres, og også den procentdel af sprængte proteinholdige fraktioner.

Når der udføres ultralyd oprydning set forstørret og ødematøse pancreas. Konturerne af hendes ru, reduceret ekkogenicitet. Nogle gange finder cyster eller ardannelse. En mere præcist billede af sygdommen, kan der opnås i løbet af en CT-scanning.

Betændelse i bugspytkirtlen kan kompliceres af diabetes, eller en begrænset total nekrose, abscesdannelse, striktur ekskretionssystemer kanaler.

medicinske behandlinger

Patienten skal være opmærksom på, at uden ordentlig ernæring ikke opnå et positivt resultat. Fra lægemidler, der anvendes antispasmolytika, prostata-enzymer, smertestillende midler. I mere alvorlige tilfælde, administrerede lægemidler, der hæmmer aktiviteten af sine egne enzymer. Ifølge vidneudsagn fra mulige antibiotisk behandling. En vigtig faktor for at opnå et godt resultat, en justering af samtidig sygdom og kronisk infektion kilder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.