Kunst og underholdningFilm

Hvordan vil de nye medvirkende? "The Avengers: Infinity War" - en fortsættelse af superhelt saga

Franchise "The Avengers" i 2016 blev kåret som den mest rentable i historien om biografen. Siden 2008, en taknemmelig offentlighed med interesse den fascinerende historie bag malerierne, og hvordan fejlfrit stjernen cast. "The Avengers: Infinity War" - et projekt, der er blevet en værdig fortsættelse af superhelt serien. Det, der nu er kendt om denne film? Hvem af Hollywood skuespillere bemærkede i den nye actionfilm fra Marvel Studios?

Marvel Studios film virksomhedsplaner

Efter den bragende succes af blockbuster "The First Avenger: Konfrontation" blev det klart, at en fortsættelse af franchisen at være. Og i den nærmeste fremtid ikke skal forvente mere end en film på en superhelt tema fra filmselskabet Marvel.

Tilskuere er primært interesseret i ikke kun plottet fremtidens billede, men det stemmer. "The Avengers: Infinity War" vil være det nittende film om livet i Marvel universet. Det er indlysende, at billedet skal være fortryllende, ellers ville selskabet ikke har indledt sin filme.

Allerede i september 2014 har producenterne projektet bekræftet, at de er ved at forberede noget særligt for deres publikum. Gradvist, pressen begyndte at lække mere specifikke oplysninger. Det blev kendt, at forfatterne på klimaks af frigivelsen af franchisen vil samles på skærmen fra 13 til 17 superhelte. Alle af dem samle en fælles fjende - en superskurk Thanos, den gale Titan, og Gud Døden.

"The Avengers: Infinity War" (del 1): stemmer. Den gamle garde

Fans af franchisen har sukket stille og roligt, når ledelsen af filmen bekræftede, at Robert Downey Jr. vender tilbage til projektet i form af Iron Man. Skuespilleren har en utrolig udstråling, uden at det er umuligt at forestille sig "The Avengers". Men Downey Jr. lunefuld, så hans deltagelse i de nye Marvel krigere konstant pustet af rygter om fratræden. Denne gang sikker ved, at være uændret gamle stemmer.

"The Avengers: Infinity War" vil gå godt i filmografi Krisa Evansa (Captain America), Mark Ruffalo (Hulk), KrisA Hemsvorta (Thor), Tom Hiddleston (Loke). Ingen omkostninger og uden projektet, Scarlett Johansson, der endnu engang vil forsøge forførende kostume Black Widow.

I "Age of Ultron" til den vigtigste cast af også sluttet Elizabeth Olsen (Scarlet Witch) og Pol Bettani (Vision). På skærmene igen Sebastian Stan vender tilbage til billedet af Winter Soldier.

"The Avengers 3: War of uendelig": de medvirkende. nye stjerner

Skaberne af "The Avengers 3" blev inviteret til filmen i yderligere mindst adskillige Hollywood-stjerner. Måske sådan en skala "fabrik af drømme" endnu ikke har set. Det kan antages, at pistolmanden vil komme ind i "Guinness Rekordbog" med antallet af inviterede berømtheder.

Benedict Cumberbatch først slutter sig til den nye støbt medlem. "The Avengers: Infinity War" vil være hans anden film, hvor han optræder i skikkelse af Doctor Strange.

Bredli Kuper, bedst kendt for filmene "Grænseløs", "Sniper" vil stemme den komiske karakter ved navn Rocket vaskebjørn. Helten vil blive placeret i Avengers teamet ved hjælp af computer specielle effekter.

Zoe Saldana igen blevet en grøn Gamora og slutte sig til koalitionen mod Thanos. Hendes partner på den "Guardians of the Galaxy" Kris Prett for anden gang prøve på billedet af Star Herre.

I rollen som den vigtigste antagonist, Thanos dukkede op på skærmen , Josh Brolin, der tidligere hovedrollen i "Everest" film "Harvi Milk" og "Men in Black 3".

"The Avengers-4" Vil blive fjernet?

Den støbte af filmen "The Avengers: Infinity War" er imponerende. På et pressemøde på den fremtidige indsats, producenterne nævnt, at underskrevne kontrakter med kunstnerne direkte på de to billeder. Det betyder, at de "Avengers 3" umiddelbart efterfulgt af "The Avengers-4."

Det blev oprindeligt antaget, at den fjerde del af "The Avengers" vil være en fortsættelse af filmen "War of uendelighed." Men franchise distributør Disney Company i 2016 rapporterede, at "The Avengers-4" bliver det nye navnet på den oprindelige, som er hidtil kun kendt af skaberne af billedet. Det er logisk at antage, at historierne om de to sidste dele af tetralogi vil være anderledes.

Optagelserne til to film direktører vil fjerne en tråd inden for 9 måneder. Premieren på "The Avengers 3" er planlagt til maj 2018 om premieren på den fjerde del endnu for tidligt at sige. Måske vil det blive afholdt i 2019 vil blive gennemført sideløbende også at skyde den nye thriller om eventyr af kaptajn Amerika.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.