Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Natalya Guseva: biografi, filmkarriere og familie

Natalia Guseva Jeg kan huske mange af publikum for rollen som Alisa Selezneva i filmen "Guest from the Future". Vil du vide, hvor hun blev født og studeret? Hvordan kom jeg ind i en stor film? Består det i et lovligt ægteskab? Svarene på alle disse spørgsmål findes i artiklen.

Biografi: barndom og ungdomsår

Guseva Natalia Evgenievna blev født den 15. februar 1972 i byen Zvenigorod nær Moskva. I hvilken familie blev hun opdraget? Hendes mor, Galina Makarovna, arbejdede som læge-terapeut. Natashas far, Eugene Alexandrovich, var en simpel arbejdstager. Kort efter fødslen af sin datter flyttede familien til Moskva.

I 1979 gik vores heltinde til første klasse. Hun blev sendt til hovedstadens skole № 692. Lærerne har altid rost pigen for sit ønske om viden og et eksempel for andre børn.

Kendskab til biografen

I 1983 kom en repræsentant for studiet opkaldt efter Gusev til skolen, hvor Natalia Guseva studerede. Gorky. Han havde brug for børn med gode eksterne data og korrekt diction. Blandt dem var Natasha. Vores heltinde bestod testene og blev godkendt til rollen som schoolgirl i kortfilmen "Unsafe trivia" (1983). Så så pigen først skydeprocessen "indefra". Hun kunne godt lide alt.

Natalia Guseva: "Gæst fra fremtiden"

En dag gik vores heltinde til studiet for at stemme på sin rolle i filmen "Usikker trivia". Pigen har 100% klar over de opgaver, der er tildelt hende. Under stemmen, der handlede om Natasha, blev Paul Arsenovs assistent opmærksom - den samme direktør, som skulle skyde tv-filmen "Guest from the Future". Han foreslog en lille skønhed at gå gennem testene.

Eksterne data, form for kommunikation, karakteren - ifølge alle disse parametre Natalia Guseva var ideel. "Gæst fra fremtiden" - en film, der bragte vores heltinde for hele Unionens berømmelse og publikumsgenkendelse. På adressen, hvor den er registreret, kom hver uge bagage med breve fra fansen. Og hendes fotos blev trykt i populære magasiner og aviser.

Fortsættelse af karriere

I 1986 blev det andet billede udgivet med deltagelse af Natalia Guseva. Det blev kaldt "Race of the Century". Pigen har en lille rolle. Billedet, hun skabte var lyst og interessant. Men han huskede næsten ikke publikum.

I 1987 stjernede Natasha Guseva i efterfølgeren "Guest from the Future". Maleriet hedder "Purple Ball". Direktørerne håbede, at anden del ville "skyde" ikke værre end den første. Imidlertid producerede filmen ikke nogen furore. Den 14-årige Natasha var allerede løst forbundet med Alisa Selezneva, der erobrede hjertene til millioner af sovjetiske borgere.

Og i 1988 optrådte vores heltinde i filmen "Universets Vilje". På billetkontoret gik denne film umærkeligt. Derefter begyndte karrieren for skuespilleren at ende. Hun modtog forslag til samarbejde, men de passer ikke til vores heltinde.

Studie og arbejde

Natalia Guseva er en skuespillerinde ved kald, ikke ved uddannelse. Hun ønskede aldrig at gå ind i et teaterskole. I sin ungdom var hun mere interesseret i biologi. En optagelse i en stor filmpige blev betragtet som en slags eventyr.

I 1989 blev vores heltinde afskrevet fra gymnasiet. Hun indgav dokumenter til Institute of Narrow Chemistry. Teknologi dem. Lomonosov Moscow State University. Natasha lykkedes at klare eksamenerne. Hun var indskrevet i fakultetet for bioteknologi. I 1994 blev Guseva tildelt et eksamensbevis for videregående uddannelse. Hendes karriere begyndte med en forskningsassocier af en af hovedstadens forskningsinstitutter. I dag er Natalia Evgenievna blandt virksomhedens ledere, der producerer testsystemer til påvisning af forskellige sygdomme.

Personligt liv

Fra en ung alder røg gutterne den blåøjede skønhed. Men vores heltinde havde travlt med at opbygge et seriøst forhold. I første omgang studerede hun.

Med sin fremtidige mand, Denis Murashkevich, mødte Natalia Guseva i 1987. Han blev forelsket i en pige. Den unge mand tog lang og smuk pleje af vores heltinde. I sidste ende lykkedes det at nå sin placering. Men deres romantik varede ikke længe. Lovers stærkt skændte og besluttede at deltage. Denis blev taget ind i hæren. To år senere kom han hjem. Samme dag gik fyren til Natasha. Han tilstod hendes følelser og foreslog at starte et forhold med en ren skifer. Pigen var enig.

I 1993 spillede parret et bryllup. Ved fejringen var der kun tætte venner og slægtninge fra bruden og brudgommen. I december 1996 blev Denis og Natasha forældre. Deres fælles datter Alesya dukkede op.

Parret levede i fred og harmoni i flere år. På et tidspunkt begyndte deres forhold at blive forringet. Selv et fælles barn hjalp ikke med at redde familien fra ødelæggelse. I 2001 formaliserede Denis Murashkevich og Natalia Guseva officielt skilsmissen. De formåede at opretholde venlige relationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.