Kunst og underholdningFilm

Skuespiller Vitaly Konyaev: biografi, filmografi, personlige liv

Vitaly Konyaev - talentfuld sovjetiske skuespiller, publikum husket som Sergei Vohmintsev af den todelte drama "Silence". I filmen bliver denne mand fjernes sjældent, i serien af hans helt næsten umuligt at se, da han foretrækker at give sin tid til teatret og undervisning. Hvad ved vi om den skuespiller, blev berømt under den sovjetiske periode, hvilken vej han gik?

Vitaly Konyaev: barndom

Hometown skuespiller er Kronstadt, hvor han blev født i maj 1937. Det er kendt, at Vitaly Konyaev meget glad for sin far Anatoly Mikhailovich, som var en sømand af profession. Hvert besøg hjemme dads dreng blev opfattet som en rigtig ferie. Et barn nydt hendes fars historier om spændende eventyr på havet, han fremstillede sig til deres deltagere.

Vitaly Konyaev oprindeligt planlagt at tage eksemplet med sin far og efter skole for at blive elev på Naval Academy. Men alle ændret en enkelt film, set drengen i ungdomsårene - "Manden i en sag". Skoledreng så beundrede spil af den talentfulde skuespiller, der indeholdt billedet af den officielle Belikov, han ændrede sin beslutning om valg af erhverv.

Kontrollere rigtigheden af sin hensigt om at blive skuespiller Vitaly hjulpet skolen teater værksted, hvor han indspillede næsten med det samme efter at have set "The Man i en sag". Ambient bemærkede tilstedeværelsen af en fyr generøst evne til reinkarnation.

studentship

Efter at have modtaget den attest, Vitaly Konyaev besluttede at prøve lykken og at slutte sig til antallet af ansøgere berømte "Sliver". Talentet og erfaringerne i skoleårene, tillod den unge mand til at komme i antallet af elever i den valgte i første forsøg universitet. Konyaeva selvfølgelig var den berømte pædagog ulv, at han var taknemmelig for denne dag. Uddannelse i "Sliver" Vitaly med succes kombineret med en ydeevne på scenen.

Det er umuligt at nævne alle de spil, instrueret af skuespilleren, der formåede at deltage som studerende. I "Rift" Lavrenev han spillede i "joker" prøve på billedet Goltsova, Muratov opholdt sig i forestillingen "sprog". Konyaev minder med glæde fået erfaring i løbet af studieårene og hævder, at hver ny karakter giver det en følelsesmæssig ladning. Selv da Vitaly utraditionel tilgang til fortolkningen af hans figurer, forsøger at forstå årsagerne til deres handlinger, bringe deres motiver til publikum.

De første skridt til succes

Selvfølgelig, skuespilleren ønskede Konyaev Vitali og en verden af store film. Heldigvis havde han ikke behøver at vente i årevis på en mulighed for at komme ind i det. Den unge mand dukkede op i film som "Knock på nogen dør", "Vores korrespondent". Hans første rolle er ikke noget særligt synes at være en episodisk. Men den unge mand stadig forsøgte at puste liv i de standard karakter billeder.

Især mislykkedes spillet Vitaly Semen Slobodkov - tegnet af filmen "Vores korrespondent". Unge combiner blev afbildet Konyaeva rastløs fyr konstant oplever høsten, som er skabt gennem hårdt arbejde af de kollektive medlemmer gård. Helten er svært at acceptere den ligegyldighed af andre til den årsag, der tvinger ham selv tilbagetrækning fra den kollektive gården. Skuespiller formået at formidle til publikum modstridende Slobodkova, kombinerer styrke og ubeslutsomhed.

Den første større rolle

Den rolle, som den centrale figur i filmen "Song of Koltsovo» - succes, takket være som landet lærte om eksistensen af en sådan en talentfuld mand som Vitaliy Konyaev. Biografi, Filmografi stjerner er siden udgivelsen af dette er blevet interessant for journalister og fans af den første. Hans helt var den berømte nationale digter Alexei Koltsov, hvis værker er ofte beundret i værker kritiker Belinsky.

Forberedelse til denne udfordrende rolle var for Konyaeva opgave, som han reagerede ansvarligt. Actor lange timer absorberet digte Koltsov, der hjalp ham til at få en idé om personlighed skaberen. Dette tillod ham at forstå, hvordan digteren tilhørte livet, landet, de mennesker, der omgav ham. Vitaly introducerede hans karakter som en person letpåvirkelig, venlig, klar til at give den sidstnævnte gavn for andre.

Bedste film

En mand er i stand til at oversætte komplekse billede skabere Sergey Vohmintseva drama "Silence" på udkig efter i lang tid. Medarbejdere i "Mosfilm" var forbløffet, da det blev besluttet at stoppe for en kandidat Vitaly Konyaeva tilsyneladende ikke svarer til den rolle. Imidlertid har skuespilleren lykkedes i første forsøg at erobre alle de tilstedeværende. Han glimrende spillede rollen som en mand, der viede sit liv til kampen for triumf retfærdighed. Konyaev i lang tid gennemtænkt billedet af hans karakter, hans gangart, fagter, måde at kommunikere på.

Selvfølgelig er det ikke alle af den udestående rolle, Vitaliy Konyaev spillet. Skuespilleren, hvis biografi indikerer, at han åbent foretrukne biograf, der stadig lejlighedsvis aftalt at stjerne. Hans karakterer var anderledes, men næsten altid interessant. For eksempel i filmen "skjold og sværd", han glimrende portrætteret tyske Paul, som i modsætning til kvaliteter som praleri og selvtilfredshed. Af den måde, det er billedet har tilladt skuespiller til at tjene det ry som en fremragende komiker.

Jeg husker publikum og så lyse Konyaeva figurer som Stepan fra "Om vidundere menneskelige" billede af Peter fra "Clean Sky".

Life "bag kulisserne"

Arbejdet er ved hvad, der er viet sit liv Vitaliy Konyaev. Personlige liv er en stjerne, hvorfor så ikke var skyfri. Den eneste kvinde, han blev officielt gift - Nina Drobysh ægteskab endte i skilsmisse. Skuespilleren har to børn: en søn og en datter. Interessant, datter gik i fodsporene af berømte far, han arbejder i teatret Mossovet. Med børn på litsedeya venskaber, er de ofte findes.

Men den klassiske arbejdsnarkoman stjerne er ikke, så glem ikke om resten. For eksempel Konyaev nyder at tilbringe tid, ridning på hesteryg, selv har en udledning hestesport. Vitaly nyder at besøge andre lande, han taler flydende tysk og fransk. Hvis vi taler om de musikalske præferencer skuespilleren, er hans hjerte altid givet til klassikerne: Tjajkovskij, Wagner, Schubert.

Desværre er den nyeste i øjeblikket filmrolle han spillede i 2007. Men den 78-årige skuespiller føles perfekt, så fans bør ikke miste håbet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.