SundhedMedicin

Institut of Rheumatology Kashirka: anmeldelser

Institut of Rheumatology er en af de få storbyområder medicinske institutioner, der er alvorligt engageret i studiet af reumatiske sygdomme. Cutting-edge behandlingsmetoder gør det muligt at slippe af med disse sygdomme, og patientens alder ikke spiller en rolle.

historie

Research Institute of Rheumatology blev grundlagt i 1958, da det blev kaldt Research Institute of Rheumatology i Sundhedsministeriet RSFSR. Hans opdagelse af institutionen er forpligtet til at en af de største videnskabsmænd på den tid - akademiker A. I. Nesterovu. Det var ham, der satte en enorm mængde af indsats og var i stand til at overbevise de lokale myndigheder, at Moskva simpelthen ikke kan leve uden en sådan institution.

En kæmpe spring i udviklingen af Instituttet gjorde i begyndelsen af 1970'erne, var det så, at han blev leder af professor V. A. Nasonova. Valentine Aleksandrovne forvaltes i bare et par år til at vende institutionen til et vigtigt knudepunkt for den føderale skala, som snart opnået international betydning. I dag instituttet er opkaldt efter V. A. Nasonovoy, som har haft en enorm indflydelse på udviklingen af institutionen.

Hvad gør her?

Institut of Rheumatology (Moskva) udfører videnskabelig aktivitet på flere måder. Først og fremmest er der tale om studiet af reumatiske sygdomme, deres patogenese og de ætiologiske faktorer. For moderne læger er det meget vigtigt at dechifrere strukturen i de eksisterende selv-antigener, som ofte er årsag til disse sygdomme. For nylig er der aktivt at udvikle molekylær genetisk diagnose, bliver oprettelsen af en mikromatrice for yderligere afprøvning og implementering i praksis regelmæssigt.

Stor opmærksomhed på udviklingen af systemer, der kan bruges til at overvåge gigt - en af hyppigheden af sygdomme blandt russerne. I forbedret tilstand, instituttet studeret risikofaktorer associeret med forringet kardiovaskulære system og er i stand til at fremprovokere død. Nye programmer Kortlægning og gennemføre forebyggende vedligeholdelse årligt implementeret forskere fra instituttet, først i Rusland og derefter i verden.

specialister

Næsten alle de førende læger fra Institute of Rheumatology, som ligger på Moskvas Kashira Highway, har videnskabelige grader. Fra 2016 der arbejder mere end 35 ph.d.'er, PhD forsvares næsten 80 læger. Omkring 25 eksperter stadig kun forbereder sig på at forsvare sine videnskabelige arbejder, og samtidig have enorm erfaring. Forberedelsen af det videnskabelige personale her er at blive meget alvorligt, er hvert år i graduate skole og bopæl træning taget ikke mere end 20 personer, antallet af pladser i ph.d. endnu mindre, er der kun de mest fortjenstfulde personale.

Det meste af det videnskabelige arbejde, der udføres på instituttet, finansieret af Academy of Medical Sciences, Foreningen udgiver aktivt arbejdet af lærere og elever i institutionen. Hvert år repræsentanter for universitetet at beskytte op til 20 ny medicinsk teknologi, ud over, at de hele tiden sende oplysninger om deres opfindelser i patentmyndigheder og beskytte deres egen udvikling.

Akademisk liv

Moskva Research Institute of Rheumatology konstant kongresser af reumatologer, som tiltrækker specialister fra hele landet. Talrige pressekonferencer, møder, symposier, videnskabelige målinger, mini-skoler - alt dette er rettet mod russerne at reducere tærsklen incidens og beskytte dem mod sundhedsproblemer.

Som af 2016 to afdelinger fungerer inden for den institution, der beskæftiger sig med forskning, forsøger at gøre videnskabelige opdagelser i de vigtigste områder i reumatologi. Takket være det arbejde af eksperter fra afdelingen har udviklet moderne standarder for behandling, til at vedtage Sundhedsministeriet.

Reumatologisk Association

Rheumatology (Moskva) Instituttet er medlem af den russiske Association of Rheumatology - en organisation, der har til formål at samle specialister fra forskellige dele af landet, og give dem mulighed for at udveksle erfaringer. Foreningen har mere end 40 kontorer i regionen og fortsætter med at udvikle sig. Det vigtigste mål for dette samfund - den fælles virkeliggørelse af de mest presserende behandlingsmetoder, deres test i regionen og yderligere analyse.

Derudover APP og udfører humanitære funktion. Først og fremmest, vi taler om organiseringen af samfundene i de patienter, der har stået på i lang tid lidt af reumatiske typen sygdomme. Patienter kan få råd fra eksperter og dele erfaringer med lidelsesfæller. Reumatologer overvåge sundhedstilstanden hos deres patienter og arbejder aktivt på at udvikle nye metoder til behandling, dels på jorden begreberne sine afdelinger med deres samtykke.

Hvordan bliver en patient?

Institut of Rheumatology Kashirka åbne på hverdage fra 9 til 17 timer, på dette tidspunkt, kan patienter med reumatiske sygdomme henvende sig til for at få hjælp. Først skal du tilmelde dig i ambulant behandling, kan dette gøres ved at kalde de ugedage, fra 9 til 16 timer, på telefon 8 (495) 662-50-40. Du konsultere de tilgængelige detaljer sygdomme, og også i stand til at besøge den mest hensigtsmæssige specialist. Bemærk venligst: receptionen udføres kun efter aftale, patienter med ekstra angreb er bedst at gælde for andre medicinske faciliteter.

Reumatologisk Instituttet tilbyder to typer af behandling: ambulant og stationær. I det første tilfælde, vil patienten under behandling i institutionen kunne modtage videnskabelig rådgivning, samt en betalt lægehjælp. Hospitalet er mere praktisk ved, at læger har mulighed for at foretage en fuldstændig undersøgelse, påvise tilstedeværelsen / fraværet af sygdom, og derefter tage deres medicin, hvis det er nødvendigt. Instituttet også aktivt involveret i gennemførelsen af offentlige udbud og tilvejebringer specialiseret hospitalsindlæggelse på MHI politik.

anmeldelser

Patienter, der engang besøgte Forskningsinstitut of Rheumatology, taler om denne virksomhed ganske positivt. Læger, efter deres mening, passer til at udføre deres opgaver ansvarligt, og prøv så hurtigt som muligt for at lindre smerten mærkes af patienterne. Også blandt fordelene ved instituttet tildele sin bekvemme beliggenhed.

Mange patienter klager over, at på tidspunktet for kirurgi i operationsstuen kan præsentere et stort antal praktikanter, som giver psykisk ubehag. Hertil kommer, utilfredshed med patienterne, er det faktum, at instituttet ikke kan tilgås med akutte smerter, samt eksperter kalder institutionen hjemme i tilfælde af en nødsituation.

Hvad hvis lægen sendt?

Hvis din læge, udfører løbende behandling, du bemærket tilstedeværelsen af patologier, der kræver indlæggelse observation, kan han henvise dig til Institut of Rheumatology Nasonova. Du får en henvisning fra din specialist, og derefter behandle ham i instituttets administration.

Hver henvisning af patienter betragtes som en videnskabelig komité bestående af medlemmer af instituttet, samt konsulenter, overvåger overholdelsen af de eksisterende indikationer for hospitalsindlæggelse. Efter beslutningen Kommissionen informerer patienten via mail eller via telefon og opfordrer ham til den mest bekvemme tid for behandling, som bør gennemføres så hurtigt som muligt.

Training Center på universitetet

Institut of Rheumatology Kashirka også aktivt involveret i at uddanne specialister underleverandører. Periodisk på et lokalt kursuscenter tilbyder kurser om generelle sundhedsspørgsmål af fagfolk fra forskellige profiler står over for. Især er vi taler om moderne revmoortopedii kurser, der efterspørges på kirurgen og traumer.

Ved afslutningen af hvert træningskursus, Institut of Rheumatology, giver sine studerende et certifikat, som i fremtiden kan bruges til bekræftelse af deres kvalifikationer eller videreuddannelse. Center ved Instituttet tilbyder sine studerende til at lære af erfaringerne fra russiske og udenlandske forskere, at komme i nærkontakt med de mest relevante terapeutiske lægemidler og så videre. D.

konklusion

Institut of Rheumatology er blevet oprettet for at hjælpe alle patienter med reumatiske sygdomme, og denne funktion, han med succes gennemfører mere end 50 år. Universitetet er aktivt samarbejder med kolleger fra Italien, Portugal, Frankrig, Spanien, USA, Grækenland, Ungarn og mange andre lande fra hele verden. På denne måde muligt at frembringe en enkelt medie plads til at engagere sig i oprettelsen af nye teknikker til behandling af reumatiske sygdomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.