SundhedPræparater

"Tsiteal": brugsanvisning

Hvad er formålet med at bruge stoffet "Tsiteal" i gynækologi? Svaret på dette spørgsmål, vil du lære af de materialer af denne artikel. Desuden vil oplysninger blive præsenteret for hende om, hvordan man bruger medikamentet, hvis de har nogen kontraindikationer, der siger om ham, patienter og så videre. D.

Formen, beskrivelse, sammensætning, emballering

Præparat "Tsiteal", som instruktion er som følger, fremstilles som en opløsning til udvendig påføring. Dette medikament har konsistens som en viskos, lysegul farve og karakteristisk lugt. Med omrøring godt skummer dette stof.

Aktive elementer under overvejelse af lægemidlet er: chlorhexidindigluconat, hexamidin diizotionat og chlorcresol. Som hjælpestoffer ingredienser anvendes: mælkesyre, 30% laurilamidobetain, smag "koniferol", ethylendiamintetraeddikesyre, renset vand og diethanolamid, kokosnøddeoliefedtsyrer.

I en emballageløsning sælges "Tsiteal"? Instruktioner til stoffet er indeholdt i en kasse lavet af pap. Det er placeret, og en plastflaske af medicin.

Farmakodynamik lægemiddelopløsning

Hvilke funktioner er indbygget i stoffet "Tsiteal"? Instruktioner, anmeldelser har rapporteret, at det er antiseptisk. Dets farmakologiske virkninger som følge af virkningerne af disse stoffer, som er en del af medikamentet.

Kombinationen af aktive ingredienser i lægemidlet fremmer mild antiseptisk handling. Også disse stoffer har en bakteriostatisk virkning (men ikke bakteriedræbende).

Det skal også bemærkes, at "Tsiteal" viser protivotrihomonadnyh og svampedræbende aktivitet.

Farmakokinetik

Ved anvendelsen af en ekstern middel til intakt hud de aktive stoffer er absorberet i blodbanen. Da en enkelt anvendelse af den terapeutiske virkning af lægemidlet opbevares i 18 timer.

vidnesbyrd

Hvis der er sygdomme ordinerende læger "Tsiteal"? Instruktion (syringing gennem denne løsning bruges ofte i gynækologisk praksis) offentliggøre følgende indikationer for anvendelsen af præparatet:

 • terapi og profylakse af infektionssygdomme, der overføres ved seksuel kontakt;
 • behandling af slimhinder i huden i mykose, eksem, ulcerativ manifestationer, acne og ble udslæt og dermatitis med bakterielle infektioner.

Hvad andet kan bruges i medicin, "Tsiteal"? Instruktion (douching anvendes til vaginitis, trøske, cervicitis og vulvitis), at løsningen er en integreret del af forbehandling og predprotsedurnoy medicinsk personale hænder.

Kontraindikationer

Hvad er kontraindikationer for brugen af en "Tsiteal" løsning? Instruktioner angiver sådanne begrænsninger som:

 • overfølsomhed over for enhver komponent af lægemidlet;
 • virale sygdomme i huden;
 • patient disposition til allergiske reaktioner;
 • dermatitis.

Det betragtes også som et middel anbefales ikke til:

 • antiseptisk behandling af huden på injektionsstedet;
 • antiseptisk hud behandling forud for udførelse invasive procedurer, som kræver kirurgiske antiseptiske (lumbalpunktur, installation intravenøs kateter , etc.);
 • udskylning af legemshulrum eller sår med omfattende overflade;
 • desinfektion af medicinske og kirurgiske instrumenter ;
 • lokale oftalmiske procedurer;
 • kirurgi på CNS;
 • behandling af øregangen, herunder perforation af trommehinden.

Løsningen "Tsiteal": brugsanvisning

Vist lægemidlet anvendes kun topisk.

Til behandling og forebyggelse af forskellige sygdomme administreres ufortyndet eller fortyndet opløsning (fortyndet med vand i forholdet 1:10 lige før anvendelse).

Under behandlingen applikationer gør hver dag i 13-15 dage.

For at forhindre dette stof er brugt to gange om ugen i 4-6 måneder.

Efter brug af lægemidlet anvendelsesområde skal vaskes godt med vand.

Opløsningen "Tsiteal" anvendes i ufortyndet form til fungal bleudslæt, vulvitis, pityriasis versicolor, medicinsk personale, der håndterer arme og tinea pedis. Til forebyggelse og behandling af sådanne tilstande lægemidlet anvendes to gange om ugen.

Fortyndingen blev ordineret til ble-eksem hos spædbørn, sår i de nedre ekstremiteter, primære bakterielle dermatoser (fx folliculitis, impetigo, bylder, carbunculosis) og gynækologisk praksis for mikrobiel og fungal vaginitis. Lægemiddel til behandling af sådanne sygdomme anvendes dagligt i form af douches. Til profylakse og terapi af specifik løsning bruges 2 gange om ugen.

Når acne, cervicitis, kan tilbagevendende smitsomme sygdomme i kønsorganer og bakteriel eksem tildeles som ren og fortyndet medicin.

Som for kunstvanding brug "Tsiteal" løsning? Guide, at til dette formål præparatet i en mængde på 2 hætter fortyndet i 200-250 ml vand og derefter fyldt i en sprøjte og udføre proceduren. Efter 2-3 minutter, er processen udføres igen, men kun med brug af almindeligt vand.

bivirkninger

Hvad er bivirkninger er "Tsiteal"? Manuel indikerer, at stoffet tolereres meget godt. I sjældne tilfælde kan det medføre lokale reaktioner, herunder kløe, tør hud, brændende og rødmen samt allergiske reaktioner, herunder kontakteksem.

Ifølge specialister, er udviklingen af bivirkninger ved brug af de fleste af de rapporteringsenhederne observeret i sin genanvendelige.

Når opløsningen blev påført huden med forringet integritet, kan patienten være systemisk allergisk reaktion over for chlorhexidin, og anafylaktisk shock.

Undertiden handlingen hexamidin årsag kontakt dermatitis hos patienter. Imidlertid symptomer på sygdommen afviger markant fra de klassiske tegn på kontakteksem (papler og papular vesikulære formationer i form af halvkugler, anbragt i grupper eller lokaliseret separat, udslæt med infiltrat).

symptomer på overdosering

Ved topisk opløsningen i store doser og langvarig kontakt med huden på patienten kan opleve kløe, irritation, dermatitis, tørhed, osv ... I dette tilfælde kræver grundigt skyl huden med varmt vand.

Tilfældig stof modtagelse inde kan føre til kvalme, åndenød, opkastning, cyanose, hypertension, koma, og CNS-depression med kramper.

Anmeldelser af medicinsk løsning

Nu ved du, at er et lægemiddel "Tsiteal". Instruktioner (i gynækologi et værktøj bruges oftere) dette stof er også blevet beskrevet ovenfor.

Ifølge reaktioner hos patienter anses god løsning manifesterer sig i behandlingen og forebyggelsen af forskellige infektionssygdomme. Han har også ofte hjælper i behandlingen af dermatologiske sygdomstilstande. Denne agent fremmer hurtig heling af sår og sår. Desuden rapporterede patienter høj effektivitet emballage og behagelig aroma løsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.