SundhedMedicin

Kirurgiske instrumenter

Kirurgiske instrumenter kan opdeles i specielle og generelle formål. I dag er de kendt mere end et tusind.

Operationen består af en række på hinanden følgende trin. Afhængigt af hvilken type arbejde udføres ved hjælp visse redskaber kirurgisk dissekere væv, opdrætte dem, fix, stoppe blødningen, bindevæv etc.

Adskillelse af væv

Enhver operation begynder med et skridt, som indebærer en skalpel. Denne kirurgiske værktøj skærer gennem huden og subkutane væv. Desuden dissekere fascia, aponeurose og bløde væv anvendes, udover skalpeller, knive, sakse, Electro, laser skalpeller, ultrasoniske indretninger og andre indretninger.

hæmostase

Udføres under anvendelse af en ligering klip til et fartøj, tufting tekstiler, osv

fiksering af væv

Kirurgiske instrumenter bør give fortynding af sårkanter og fastsættelse organer til en bedre visning og bekvemmelighed manipulation i dybden af såret.

Den vigtigste etape

De bruger særlige drifts- suiter og en række teknikker.

forbindelse væv

De udfører en række hæftemaskine forbinder kanten af stoffet hægter.

Til generelle formål tilpasninger er dem, der anvendes til adskillelse af væv før kirurgi. Dette er - en række knive, skalpeller, sakse, save, tænger, mejsler, osteotomer.

Støtte anses anatomiske og kirurgiske pincetter, tænger, stumpe og skarpe kroge, sonder, dilatorer sår.

Hæmostatiske klemmer og instrumenter er nåle, og at forbinde forskellige væv nåleholdere anvendes med skære- og syning nåle.

Kirurgiske instrumenter. kerne

Sætter det muligt at udføre alle typiske operationer i en medicinsk facilitet.

På bordet af de opererer søstre er altid "kommunikationsredskab", som hun nyder. Det sakse, dissekere pincet lang og lav, 2 pincet, hakke vaskeri.

Den grundlæggende sæt består af generelle kirurgiske instrumenter, som er nødvendige for alle operationer, samt specialværktøj. De er alle fremstillet af rustfrit krom eller høj kulstofstål med et kompleks af mekanisk, fysisk-kemiske og teknologiske egenskaber. Kirurgiske instrumenter er lavet i overensstemmelse med de godkendte medicinske standarder. Deres kvalitet er i høj grad afhængig af egenskaberne af de oprindelige materialer, som de er lavet. Alt medicinsk udstyr skal opfylde specifikke krav: ikke-toksicitet og biologisk indifferens til væv af det menneskelige legeme og miljøer. Ved fremstillingen af de nødvendige redskaber til at tilvejebringe, at de vil blive udsat for aseptisk behandling, som ikke bør påvirke form og egenskaber. En vigtig komponent i materialer - høj korrosionsbestandighed. Til kirurgisk instrument var rustfrit stål, til stål tilføje en vis mængde af krom.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.