TravelingRetninger

Ueno Park, Tokyo: hvordan man får et foto, beskrivelse

Ueno - den største forlystelsespark i den japanske hovedstad. Kejseren blev skabt i den anden halvdel af det 19. århundrede. Parken er kendt for sine attraktioner: de hellige templer, en zoologisk have og mange museer. Men Ueno især populære i løbet af de blomstrende kirsebærtræer.

Kig på kirsebærblomster blomstrende turister kommer fra hele verden. I disse dage, lederne af at afdelinger sende deres assistenter i parken med henblik på at finde sted på plænen. De sidder hele dagen indtil ankomsten af kolleger. Tokyo beboere samles i parken med deres familier og venner til at indfange en sådan skønhed.

menageri

Den zoologiske have, der ligger i dette sted, er den ældste og mest besøgte i Japan. Han er en af de bedste zoologiske haver i verden. Indgang til børn under 12 år gratis, mens voksne gå ind for 600 yen. Billetter kan købes i metroen og i salgsautomater nær indgangen. På den zoologiske have kan man se op til 500 arter af dyr, herunder truede arter. De vigtigste attraktioner er to pandaer bragt fra Kina. Det mest interessante er, at de officielt tilhører Kina, og den japanske hvert år betaler værtslandet omkring 900 tusind dollars. Ud over kæmpepandaer, skal den zoologiske besøge for den sibiriske tiger, isbjørne, elefanter, zebraer, leoparder, gorillaer, sjældne arter af fisk, slanger, skildpadder og mange andre dyr og fugle.

Museum i Ueno Park

Det nationale museum for vestlig kunst ligger i nærheden af indgangen til parken. Han holder tegninger og malerier af franske impressionister. Dens bibliotek indeholder tre tusinde bøger og optegnelser kunstnere. Ved siden af Museum of Western Art er et lokomotiv, der tilhører Museum of Nature og Science. På den anden side af bygningen stiger højt skulptur af en hval. På tværs af vejen fra de ovennævnte steder er Tokyos nationalmuseum. Han holder den største samling af japansk kunst sværd, malerier, skulpturer, kalligrafi malerier, buddhistiske skatte.

Museum for populære emner, der ofte afholdt forskellige kreative udstillinger. Før bygningen er en kæmpe statue af helten i Japan - Seigo Takumori. Shitamachi Museet ligger på bredden af søen Shinobazu, i midten af parken. Entre - 300 yen. En lille to-etagers hus holder objekter, værktøj, udstyr, tegninger, plakater - alt, hvad der vedrører atmosfæren i 1920'erne, den periode af Taisho. Templet er et skrin Yushima Tenmanzhu studerende og japanske studerende. Inden du indtaster, kan du være opmærksom på de tabletter med inskriptioner. Denne anmodning om en vellykket eksamen eller tilmelde universitet.

cherry blossom

Parken vokser mere end tusind kirsebærtræer, som er placeret langs stræder der fører til Museum of Tokyo og tæt på Lake Shinobazu. Cherry blomstre begynder i januar i den nordlige del af landet, gradvist bevæger sig mod syd. I slutningen af maj, blomstrende slutter den ø Hokkaido. Sakura har længe været betragtet som et symbol på skrøbelighed og ømhed, på grund af sin blomstringsperiode er meget kort.

Turister fra hele verden kommer for at se Sakura blomstre, fordi det er en utrolig smuk proces. I modsætning til andre parker, Tokyo, kirsebærblomster i Ueno starter to uger tidligere - i begyndelsen af april. Desværre er dette en dejlig action varer længe - kun tre dage.

Hvad andet at se i parken?

Børnelitteratur Bibliotek - et af de største i landet. Det er en storslået arkitektonisk struktur, der kombinerer tre stilarter af forskellige epoker. Kaneyzhi tempel, som begyndte opførelsen af Ueno Park i Tokyo, er placeret ved indgangen til Nationalmuseet. Vi kan også anbefale dig at besøge loppemarkedet Yoko, hvor der er mulighed for at købe originale ting, dyre smykker, grøn te, ristede kastanjer og skaldyr.

Måder at komme til Ueno Park

Til at begynde, skal du ankommer / komme til Japan. Fly fra Moskva til Tokyo vil koste omkring 30 tusind rubler, og det er kun i én retning. Hvis du - bosiddende i det østlige Rusland, er det værd at være opmærksom på flugt Vladivostok, hvilket vil koste ti tusind rubler og ryg. Når frygten af flyvemaskiner kan tage færgen fra Vladivostok. Ankommer til Tokyo lufthavn kaldet Narida modtager han internationale flyvninger. Flyvningen fra Moskva tager omkring 09:00, opholdstiden på forskellige måder: om sommeren er 10 timer før middag om vinteren - op til 50 minutter senere.

Narida - en kæmpe bekvem lufthavn, hvor der er alt: apoteker, posthus, souvenirs, japanske butikker, bøger og elektronik. Men måske det vigtigste træk skelne lufthavnen fra de andre er, at Narida lukket om natten. I lufthavnen er der ingen natflyvninger, da der ikke er nogen nat afgange. Derudover er der ingen måde at tilbringe natten i lufthavnen, og hvis du har en tilsluttende flyforbindelse, for at komme til hotellet i byen, du har brug for at få et visum. Souvenirs omkostninger i fremmed valuta er angivet uden afgifter, så til samme pris på 50 dollars, være parat til at skallen ud 55.

Måder at overføre fra lufthavnen til byen

Tokyo til de nødvendige point, kan du tage en bus, der kører hver dag fra syv morgen til ti om aftenen hver time. Bus billetter kan købes på lufthavnens billetkontorer, rejsetid, idet der tages hensyn trafikpropper er ikke mere end to timer. Alle ruter fra lufthavnen gå til "døre" af hoteller, så sandsynligheden for at fare vild er meget lave. Billetprisen er omkring 3000 yen. Togstationen er direkte under lufthavnen, skal du gå ned af rulletrappen, og du vil finde dig selv lige foran kasseapparater. Her er det nu nødvendigt at træffe det rigtige valg, som tog for at få bedre?

  • Den dyreste og hurtigste måde - Express, der tager dig til Tokyo i 50 minutter. Administrationen udføres med intervaller på tredive minutter. For udlændinge, er der en rabat på 50% mod forevisning af en udenlandsk pas og visum, i hvilket tilfælde prisen vil være 1500 yen. Fra Tokyo for at komme til Ueno Park? Med metroen. Brug for rejse kun 4 stop. Prisen starter fra 120 yen. Prisen varierer i løbet af dagen.
  • "Skaylayner" fast train af komfort er stort set identisk med den ovenfor, men rejsetiden er 90 minutter. Han vil tage dig direkte til stationen "Ueno". Prisen er omkring 2000 yen, plus en gratis tur i undergrundsbanen.
  • Taxi i Japan - et af de dyreste. Omkostninger - 20.000 yen til Ueno Park.

Billedet ovenfor viser Tokyo tog "Skaylayner" selskab, der tager dig til din destination uden problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.