TravelingRetninger

Hvor er Dombay? Oplysninger om den berømte udvej

Hvor er Dombay? Dette spørgsmål normalt bliver relevant tættere på vinteren, når de fleste af vores borgere begynder at forberede sig til vinterferien, vælger for sig selv ski udstyr, booking af billetter til tog eller fly, og ser på vejrudsigten hjemmesider.

Er det muligt at gå der om sommeren, eller, siger, i off-season? Alt dette vil blive drøftet i denne artikel.

§ 1. Hvor er Dombay. beskrivelse Absolut uforglemmelig ferie venter alle, der besluttede at besøge Dombay. Kortet viser, at det er ikke så langt væk som det kan synes ved første øjekast, og bestemt ikke mere end de velkendte resorts i Schweiz og Frankrig.

I dette naturreservat vil du være i stand til at slappe af og nyde den enestående skønhed i naturen, og til en rimelig pris. Du vil være omgivet af den endeløse hvide vidder af himlen vil skinne en lys bjerg sol, og vil supplere billedet af frosne vandfald. Lokale indbyggere i det nordlige Kaukasus vil gøre alt for at gøre dig føle sig mest velkommen og beæret gæst.

Det er et yndet sted for skiløbere og snowboardere. Dombay ... Hvor er skisportsstedet? Det er beliggende på den enslydende engen ved foden af Kaukasus-bjergene.

Det er ligegyldigt, om du er en pro eller en novice i en af vintersport, er der tilvejebragt spor af forskellige sværhedsgrader.

§ 2. Hvor er Dombay? Ski ferie Den kontinentale klima i stedet har et stort antal solskinsdage om året og en mild vinter. Termometer generelt ikke sænkes under + 7 °. Men dybden af snedækket kan nå op på omkring 2 meter. Stilladser på bjergsider fordel bestå af nåletræer. Tættere på højderne de afløses af alpine enge og gletsjere.

Naturen i regionen - det perfekte sted for klatrere og skiløbere. Turister i løbet ferien ophold i hoteller eller skisportssteder, som ligger på Dombai lysning.

Spor Dombaya forskellige kompleksitet niveauer er en samlet længde på 20 km. Brede pister og lifter særlig opgave meget lettere for begyndere. Tracy begynder i en højde af 3000 m og har fem forskellige niveauer, som er forbundet mellem en stol lift og pendul kabelbaner.

Uden skisportsstedet basisudstyr kan ikke gøre. Hvis du ikke har bragt med sig særligt udstyr, kan du tage det ud i en af de leje stationer, som er placeret ved hvert skridt, eller købe alt hvad du behøver på din lokale butik.

§ 3. Hvor er Dombay. Slap af i sommeren og i off sæson Det haster med en ski ferie til slutningen af april kommer til intet. Våd og klæbrig sne, der ligger på toppen indtil slutningen af juni, vil ikke redde situationen. På May Day festlighederne har som regel afsluttende vinterferie uvægerligt ledsaget af en stigning i priserne. Hertil kommer, at med ankomsten af foråret begynder reparationer på mange hoteller, og nogle svævebaner og cafeer netop lukket. Øget aktivitet er kun mulig i weekenden.

Maj betragtes begyndelsen af turismen i Dombai. Lidt forvirrer tilstedeværelsen af sne kun i udvalgte områder, men ikke for sommer temperaturniveauer på bjergtoppe. I en sådan periode på fortrinsvis ikke lange ruter uden overnatning i telte, for høj til at klatre i bjergene ikke er ønskelig.

Det ideelle tidspunkt for turisme - September. Antallet af turister er stærkt reduceret, vejret om sommeren er varm. Med fremkomsten af oktober situationen er gradvist ved at ændre sig, er det ofte regner en chance for sne. Der er allerede på vej nådens tid til fotografer, som har mulighed for at indfange den karmoisinrøde efterårsfarver, blå himmel og den første sne på bjergtoppene. Den mest uheldige hvileperiode er i november. Det er tid til at opfylde de off-season turister koldt og vådt sne. Vi er nødt til at vente på december til endnu engang at nyde glæden ved vinter ferie allerede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.