HjemlighedKonstruktion

Lydisolering et loft i lejligheden under det nedhængte loft med sine hænder

Lydisolering et loft i lejligheden under det nedhængte loft er næsten altid påkrævet. Hvis du ikke gør det, så i fremtiden, kan andre lyde forårsage ejere at omforme reparation igen. Det særlige ved sådanne loftsystemer er, at du kan bruge næsten enhver isoleringsmaterialer i tandem med dem. Den resulterende fri hulrum tillader lydisolerede lofter, hvilket gør bor i lejligheden mere komfortabel. Støj kommer ind det gennem denne del af rummet, da de højeste lyde er hørt fra naboerne, der bor ovenfor. Dette kunne omfatte hårdtslående, råbe, høj musik, klapren og støj fra omlægning af møbler.

Valget af materiale

Forud for lydisolering af loftet i lejligheden under loftet, skal du beslutte, hvilken slags lyde, du mest besvær. Dette krav skyldes det faktum, at der findes flere typer af støj, og derfor, afhængigt af dens styrke, og årsagerne kan gennemføres forskellige metoder til lydisolering. Ikke alle tilfælde af denne indsats kan helt slippe ejerne af den omgivende støj. I nogle tilfælde kræve yderligere beskyttelse vægge og loft, som lyd kan trænge fra alle sider. De bløde og løs overflader, lyden forsvinder, mens den faste design bidrage til dens yderligere spredning. Blandt andet vil luftlaget mellem filmen og basen medløbende loftet fremme absorptionen af støj.

Praksis viser, at den maksimale effektive porøse, bløde eller fibrøse isoleringsmateriale. Systemet kan bestå af flere forskellige lag, så man kan opnå de mest effektive resultater. Lydisolering et loft i lejligheden under loftet det kan gennemføres ved hjælp af mineralsk basalt uld, ekspanderet polypropylen og polystyren og mineraluld. Den første udførelsesform er kendetegnet ved holdbarhed, sikkerhed, og nem installation. Ved kontakt materiale forårsager ingen bivirkninger. Penopropilena og skum kan let indsættes på overfladen af loftet, tilføje et lag af gips. Denne tilgang vil spare en stor lejlighed fra et moderat lydniveau.

Hvad du ellers har brug for at vide?

Lydisolering et loft i lejligheden under det nedhængte loft med sine hænder kan realiseres ved hjælp af mineraluld, vil overlapningen finde kvaliteten af brandsikring. Derudover vil du give beskyttelse mod kulden. Disse materialer har forskellige egenskaber, men de kan stole på at beskytte mod støj. Ved at vælge lydisolering, bør du være opmærksom på den lydabsorptionskoefficienten. Således, vindtæt materialer værre analog klare denne opgave.

Lydisolering system "Premium"

Lydisolering et loft i lejligheden under loftet kan være "Premium" system, som indebærer anvendelse af "Teksaund" membran materiale. På samme tid, du har brug for at udføre arbejdet i en bestemt rækkefølge. På det første stadium loftet overfladelag er limet termozvukoizola, mere på dyvlen og klæbelaget er fastgjort den første membran materiale "Teksaund 70". For loftet i det næste skridt du skal installere bøjler på stængerne, som undertiden erstattet af direkte suspensioner.

Endvidere slagtilfælde er en profil sektion 60x27, derefter monteret mellem profilerne Afstandslister. Af den simple grund, at byggeriet vil være tung nok, pålideligheden af alle armaturer er det nødvendigt at kontrollere og bruge de 5 bøjler på en kvadratmeter. Den resulterende frie rum mellem profilerne er fyldt med lydabsorberende materiale baseret på mineralsk plade "Rockwool". Dens tæthed kan variere fra 40 til 60 kg per kubikmeter.

Hvis du vil køre lydisolering under det nedhængte loft i lejligheden, er anmeldelser af hvert materiale opfordres til at læse på forhånd. Den beskrevet for eksempel systemet, har høj effektivitet, henhold til dens brugere. Facial profil overflader vender mod væggen, er det nødvendigt at indsætte strimler af membranmateriale "Teksaund 70". Hvis du ønsker at få den mest effektive lydisolering i "Premium" systemet, skal til at forlade et luftgab på 50 til 200 millimeter mellem lag af mineraluld og membranmaterialet.

karakteristika

Tykkelsen af luftlaget vil bestemme de akustiske systemparametre af det færdige system denne parameter varierer fra 90 til 270 millimeter. Værter på samme tid at foretage et valg i retning af volumenet af rum eller tavshed. Dagens marked er repræsenteret af mere og lydisoleret system "Økonomi". Den består af et lag membran "Teksaund 70". "TermoZvukoIzol" og membranmateriale "Teksaund 70" monteret på loftspladen. Direkte bøjler skal wrap på alle sider af membranen, og tykkelsen af den færdige lydisolering system vil være kun 66 millimeter.

Anmeldelser af lydisolering penoplex

Hvis du vil være lydisolering af loftet i lejligheden under loftet, hvordan man gør dette arbejde, er du nødt til at beslutte, før starten af processen. Men det er vigtigt at sætte sig ind i denne adresse, i retning af det materiale, overtale valg. How do brugerne siger blandt de vigtigste fordele ved Penoplex kan skelne høj styrke, lav vægt, lavt niveau af vandabsorption, varmeledningsevne, langsigtet drift, samt besparelser i at købe.

Let vægt kan lette ikke blot transport, men også installationsarbejdet. Som påpeget af brugere, hvis du bruger penoplex til lydisolering, montagearbejdet mester vil ikke være nødvendige faglige færdigheder og kundskaber. Ud over beskyttelse mod støj, vil loftet variere modstanden mod forekomst og udvikling af bakterier og svampe.

mineraluld Egenskaber monteringsmuligheder

Hvis du tænker på, hvordan man kan gøre lyden isolering af loftet i lejligheden, vil du i første omgang får bekendtskab med teknologien. For eksempel anvendelse af mineraluld tilbyder uddannelse ophængningsramme der vil holde materialet på overfladen af loftet. Med henblik herpå besluttede det at bruge metalprofiler. Rammen er fastgjort til udkast base på bøjler, og indstil derefter mineraluld, som i mange tilfælde er forseglet gipsplader.

Teknologi lydisolering Penoplex

Før du foretager den lydisolering af loftet i lejligheden med en strækning loft, er det nødvendigt at forberede overfladen. For at gøre dette, er loftet ryddet for gamle gips, og derefter viderebehandles med antiseptiske midler, som vil forhindre forekomsten af skimmel og meldug.

I det næste trin kan påføres på det flydende lag af imprægnering materiale, og derefter overfladen styrket forstærkende net. Den kan indstilles penoplex, som skal bruges byggeri lim af god kvalitet. Zvukozaschitu samme måde som i den ovennævnte fremgangsmåde kan beklædes med gipsplader.

Montering roll isolering

Hvis du vil køre lydisolering af loftet i lejligheden under loftet, kan rulle-lignende materialer anvendes. At udføre arbejdet skal lim, skruer, bore, og en trappestige og lydtætte materiale. Loftmonteret særlige vejledninger, hvor det er bedst at vælge de antivibrationssystemer. De vil beskytte mod virkningen støj, såsom fodtrin fra naboer. Hvis du producerer en primer, limen anvendes til æglæggende isolering, greb bedre. Undertiden valsede materialer erstattes af dem, der er i form af briketter.

Blade er monteret på grundet overflade, styrkes yderligere suspensioner. Al den plads, du har brug for at fylde materiale, ellers indsatsen vil være forgæves. Hvis klingen ikke vil klæbe til overfladen, så kan de synke, danner huller, som vil blive et sted af støj penetration. Efter fastsættelse af lydisolerende materiale hærder profil, til hvilket formål det anbefales at anvende krabber. Monteret på omkredsen profiler, og efter installation gipsvæg ark.

lydisolering gips

Hvis det antages, at med deres egne hænder Lydisolering et loft vil være i lejligheden under det nedhængte loft, er billedet opfordres til at overveje på forhånd. Dette vil gøre det muligt at forstå, hvilken metode at foretrække. En af de mest almindelige er pudsning af overfladen, men du bør huske på, at denne proces er præget af kompleksitet. Med det vil være i stand til at fjerne reduktionen i højden af loftet. Hvis niveauforskellen er tæt på 5 centimeter mærke det, kan afgørelsen blive kaldt den eneste sande. Loftet tidligere fremstillede, det skal renses for forurenende stoffer. Der lægges særlig vægt på meldug og pletter. Bekæmpe svamp kan udføres ved anvendelse af en åben flamme. Den bruger plasmasvejsning eller blæselampe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.