HjemlighedKonstruktion

Gør reparationer selv - træning vægge under tapet. Primer forbrug pr 1m2

I landene i Europa og Amerika grunding begyndte overfladen for at producere endnu et par årtier siden, og her har vi denne teknologi blev introduceret for relativt nylig. Derfor er nogle kolleger nej-nej, ja og har et spørgsmål om det hensigtsmæssige i priming. Efter at have modtaget en overbevisende svar på dette spørgsmål, begynder de at kæmpe med det andet spørgsmål - hvordan vil primeren forbrug for 1m2 overflade, da det skal købes, og som faktisk er et materiale.

Således er en primer - særligt materiale, der trænger dybt ind i substratet og fastgøre det, hvilket gør yderligere og endelig byggearbejder så meget som muligt kvalitet.

Det er klart, at for hver type overflade speciel primer designet. Den mest velkendt for os er en primer, der skal anvendes til træ eller metal overflade før maling.

Imidlertid tilsvarende sammensætninger beregnet til beton. De anvendes til betonoverfladen før lægge fliser, samt før maling eller limning tapet.

Der er også en primer designet til overfladebehandling før påføring af kit og gips.

Generelt primersammensætningen valgt på en sådan måde, at dets komponenter og fyldstoffer behandlede overflade tilladt at foretage den ønskede kvalitet - porøsitet eller glathed, klæbrighed eller vandafvisning, etc.

Vi flytter fra teori til praksis. Ved du, hvordan man korrekt forberede overfladen til tapetsering? Overveje dette trin for trin på den faktiske eksempel - fremstilling af vægge til tapetsering.

Fjernelse af gamle tapet primer og vægflader. Primer forbrug pr 1m2

I første omgang er det nødvendigt at rense væggene i gamle tapet. De er som regel en god fugtighedscreme - hvis tapetet er nemmere at bevæge sig væk fra væggen eller loftet. Ikke adskille igen gennemblødt områder og skrabes af med en spatel.

Nu skal du primes overfladen af væggene. Det er bekvemt at ske med en rulle eller sprøjtepistol (hvis Primer forbrug pr 1m2 væsentligt reduceret). Nogle gange, hvis overfladen er for porøs og primeren absorberes øjeblikkeligt, kan det være nødvendigt at sætte det andet lag. Derfor primeren til overfladebehandling under gips er bedre at tage med nogle reserve.

For eksempel flow primer "Knauf" på 1m2 af 200 ml pr 1m2, og at behandle 3x4 2,5 m højde rum (loft og vægge) vil kræve ca. 9400 ml af emulsionen. Det er nok til gentagne gange at behandle de problemområder nødt til at købe "Izogrund" vejer 10-15 kg.

Når behandlet væggen kan begynde at tørre ud anden etape.

Rough gips vægge

Efter at have fjernet de gamle tapet vægge er temmelig uskøn - ønsker at tilpasse huller og forsegle revner og sprækker dannet. For at gøre dette, udføre ru pudsning af vægge.

Forberede gips - tør blanding fortyndes med vand i forholdet angivet på etiketten, og grundigt omrørt for at opnå en homogen opløsning.

Den fremstillede opløsning blev påført på overfladen af væggene med en spatel og murske. Det er vigtigt at fordele gips på overfladen af et tyndt, ikke mere end 0,5 cm, bed - tykt lag revne under tørring.

Vi venter fuldstændig tørring af gips og fortsætte til kit vægge.

Efterbehandling vægge Alignment

Kit sælges som en tør blanding eller umiddelbart er klar til brug. Hvad du bruger, er ikke så vigtigt. Vigtigst er det ønskeligt at erhverve et underlag materialer producent.

Med hjælp af kit lavet den endelige udjævning af overfladen, hvilket giver mulighed for bedre tilpasning og fjernelse af defekter tilbage efter pudsning.

Kit påføres på væggen i et lag et par millimeter ved hjælp af en murske.

Igen tillader væggene at tørre godt og kan gå videre til næste trin - primeren.

Endelige primer vægge

Expediency priming ses tydeligt, når det er nødvendigt at udskifte det gamle tapet. Hvor overfladen under tapetet primet, vil tapet fjernes ene bånd og gips under dem vil forblive intakt - ikke klare materialebanen. Desuden er denne primer har antiseptiske egenskaber - dræber mug og patogene mikrober - så væggen ikke bliver sort.

Anvendelsen af primerlaget fremmer ensartet absorption af tapetklister, sænker dens strømningshastighed og forøger vedhæftningen til overfladen af tapet vægge eller loft. Primer forbrug pr 1m2 af gips vil blive angivet på etiketten, og beregne, hvor meget den har brug for at købe, vil være let.

Primeren påføres vægge og loft med en rulle af skum, og på svært tilgængelige steder - maling pensel.

Efter det er tørret, kan du begynde tapetsering.

Enhver form for reparation begynder med definitionen af omfanget af de operationer og køb af nødvendige materialer. Hvis du ønsker at udføre reparationer på egen hånd, uden kendskab til enkle sandheder til bygherrer, for eksempel, vil hvad være primeren forbrug pr 1m2, som kræves for at købe de samme fliser eller tapet, kan ikke gøre. Ellers kan du finde det nødvendigt at afbryde reparation på grund af mangel på det nødvendige materiale, eller værre, at købe materiale i overskud - og spild af penge vinden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.