HjemlighedKonstruktion

Tapetsering med hænderne

En af de mest almindelige måder at dekoration i lokalet er stadig Tapetsering. Dette skyldes den relativt lave pris for det materiale, såvel som den enkelhed af arbejdet. I dette tilfælde et bredt udvalg af farver gør det muligt at skabe et interiør drøm.

Ikke alle er besluttet på at udføre reparationer på egen hånd, dvs.. A. Du kan henvise til holdet kommoder, som vil blive udført Tapetsering. Prisen for disse ydelser er helt acceptabelt, og starter ved 90 rubler per kvadratmeter. Men du må forstå, at denne omkostning omfatter kun driften af installationen af dekorativ belægning. I de fleste tilfælde skal væggen være forvejen rensede, tilslutter (om nødvendigt) og forberede indsætning. I dette tilfælde kan prisen fordoble eller endda mere, afhængigt af kompleksiteten af arbejdet.

Forberedelse til tapetsering er af afgørende betydning. Hvis det mislykkes, så kvaliteten af fremtidens dekorative vægbeklædning kan blive ødelagt. Tapet skal limes på en flad og jævn overflade. Hvis det er anderledes, kan alle fejlene i væggene ses efter afslutningen af arbejdet. Så den første ting du skal justere dem og pudset. Ligeledes bør anvendes primerlaget - det er nødvendigt for bedre vedhæftning af dekorationslaget til væggen.

Hvis vedtaget en unik løsning, som Tapetsering vil blive udført i hjemmet, bør du tage sig af instrumentet. Uden på nogen måde. For at udføre det arbejde skal bruge:

 • saks;
 • Børste eller rulle til det klæbende;
 • børste eller rulle til at udjævne;
 • spatel;
 • klude;
 • en blyant;
 • styrtdykke;
 • rake;
 • roulette;
 • niveau;
 • lim.

Arbejdet bør begynde med mærket. Med hjælp fra en lodline, og blyant lameller skal tegne en lodret linje er indrykket fra den nærmeste hjørne af vinduet med 1,5-2 centimeter. Det er nødvendigt at bestemme, hvor og hvordan man "fylde op" vinkel. Hvis det er et ideal, så er du heldig, men som regel er det ikke. I denne linje, skal det bemærkes, punkt, som er længst væk fra hjørnet. Med hjælp fra et vaterpas på tværs af det er nødvendigt at tegne en vandret linje, og på den for at måle 53 centimeter. Dette er standard bredde rulle tapet. Dette vil begrænse det første ark. For at udføre tællingen for den næste bane fra behovet for at måle de opnåede linier 53 centimeter og hold med et lod lodret. Og så videre. Da det er nødvendigt at afgrænse den øvre grænse for pind.

Efter mærkning af væggene vil blive udført, er det nødvendigt at fremstille materialebanen. Til denne rulle skal rulle ud på gulvet, ved hjælp af et målebånd til at måle det første stykke og skære det ud. Tapetsering kræver ofte en kombination af billeder, så bør rulle til rulle ud og fastgør den til den allerede skåret stykke. Sammenholde dem tegninger, skæres en anden vinge. Ligeledes bør forberede tapet op til det næste hjørne.

Når emnet for at indsætte en væg klar, de (undtagen den sidste), der skal spredes med lim. Det resterende stof anvendes til at skære tapet til den næste væg. Klæbemidlet bør dække hele overfladen. Tørre steder bør forblive. Hvert ark efter påføringen af klæbemidlet bør foldes som en harmonika.

Efter 5 minutter limen begynder at tørre - det er det perfekte tidspunkt for fastsættelse af tapet på en væg. Det første ark, foldet på en harmonika, og vi bør tage ham til at stå på en skammel eller trappestige. Hold fingrene bag de øverste hjørner af lærredet, lidt ryste ham, så han behandlet. Derefter skal arket fastgøres til væggen, juster den langs den vandrette og lodrette skillevægge. Når klingen kant falder sammen med de definerede grænser, kan det være glat. Det er bedre at bruge en speciel børste eller visker. Det samme princip bør gøres, og med resten af nettet.

Når en Tapetsering på hjørnerne, bør arket ikke omfatte den tilstødende væg mere end 5 cm. Derfor bør du tage sig af det på forhånd og afbrød overskydende. Hvis de er skåret efter udtværing lim tapet, kan du nemt gå i stykker. Næste lappede bane er limet til den forrige, blokerer de venstre 5 cm. loft rum bør føjes til fedt med lim og omhyggeligt presse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.