ModeShopping

Oversigt butikker adresser "Det syvende kontinent" i Moskva og dets regioner

Moskvas infrastruktur vokser hastigt - nye supermarkeder åben næsten hver dag i alle områder af byen. I butikken denne klasse du kan købe næsten alt, hvad du har brug for - fra mad og husholdning kemi til teknologi og boligtilbehør. Mange af butikkerne afholde regelmæssige kampagner og salg, hvilket tiltrækker flere og flere købere. Må ikke gå tabt i det enorme antal supermarkeder og hypermarkeder, og vælge den, der rent faktisk sælger et kvalitetsprodukt til en overkommelig pris, tips og artikler for at hjælpe anbefalingerne.

vigtige punkter

 • Renheden af rummet er af stor betydning for butikken. Snavsede gulve, støv, lugt omkring kød og grøntsager afdelinger kan bevidne overtrædelse af sanitære normer og regler for opbevaring produkter.
 • Beliggenhed reoler skal være bekvemt, at produktet er til rådighed, og lagt ud pænt.
 • Af stor betydning er det område og hyppigheden af opdateringer. Hvis varerne indføres ofte, er der risiko for at købe udløbne og deklasserede produkter.
 • Sælgere skal have oplysninger om aktuelle kampagner og om nødvendigt rådgive køberen.

Hvis supermarkedet for at overholde disse regler, så shopping bliver en behagelig og nyttig for enhver potentiel og fast kunde.

Pros Network forretninger

Fordelen ved supermarkedskæder at udpege indlysende. Her nøje overvåge friskhed og kvalitet af produkterne, samt udføre forskellige handlinger for kunder, der giver dig mulighed for at købe et godt produkt til en overkommelig pris. Opbevar medarbejdere er uddannet og kan altid rådgive kunden om alle spørgsmål.

Garanteret kvalitet og overkommelige priser

En populær supermarkeder i hovedstaden er "Det syvende kontinent". Adresser på butikker i Moskva meget, fordi netværket er i konstant vækst. Ur-funktion, et bredt udvalg af produkter og attraktive tilbud for at tiltrække flere og flere kunder. Stor afstand mellem hylderne kan undgå overbelastning omkring produktet. Mellem rækkerne trygt kan passere og mødre med klapvogne, betyder det ikke altid har mulighed for at forlade barnet hjemme.

For dem, der ikke har tid til shopping, "Det syvende kontinent" tilbyder at købe produkter på sin hjemmeside. Dette giver mulighed for en mere detaljeret tilgang til udvælgelsen og køb af varer gjorde det rigtige. Efter alt, mange bekendt med situationen, når flertallet af de tilkøbte produkter er købt forgæves.

Denne service er praktisk at mange: hvordan unge mødre, samt mennesker, der vier en masse tid på at arbejde. Ordren kan afhentes på egen hånd i en butik eller arrangere levering med kurér. Og den tid sparet ved at gå i supermarkedet, kan du bruge på din familie, hobbyer eller andre vigtige spørgsmål.

Historien om netværket begyndte i det fjerne 1994, hvor den første butik "Det syvende kontinent" i Moskva. Adresse, hvortil supermarked åbnede dørene for besøgende den 17. april - Leninsky Prospect, 61, bygning 1. Efter en tid var der flere to punkter - på Bolshaya Lubyanka Street og Maclay. Således er "Det syvende kontinent" er blevet det første netværk af butikker i Moskva.

Butikker i det nordøstlige

Til dato den nordøstlige administrative distrikt arbejde på 9 lokaliteter supermarkeder netværk. Butikker "Det syvende kontinent" i det nordøstlige Moskva - frelse for områdets beboere. Alle af dem er bekvemt placeret og har et stort udvalg af produkter. Forskellige lukrative tilbud og rabatter gør det muligt at få et godt produkt til en rimelig pris. Nærheden til metroen gør shopping bekvemt for dem, der bruger den underjordiske transport og ønsker ikke at passe arbejdet i supermarkeder, som er langt væk fra ham. På nuværende tidspunkt er følgende relevante adresser på butikker "Seventh Continent" i Moskva (i det nordøstlige)

 • De fleste Novodmitrovskaya Street, Bygning 23, Bygning 3 (m. "Dmitrov");
 • Belozerskaya Street 11D;
 • Emerald Street 3;
 • Engineering Street 3;
 • Kargopolskaya Street, Bygning 11, Bygning 1;
 • Gade, Dekabristov 15 (m "Otradnoe".);
 • Kosmonauter Street, Bygning 4 (m "ENEA.");
 • Yaroslavl motorvej, hus. 115;
 • Leskov Street, Bygning 16.

Butikker i Kuntsevo

Netværket dækker og areal af Moskva Kuntsevo gradvist. Adresser på butikker "Det syvende kontinent" er ikke meget populær blandt de lokale, så der er kun tre. En af dem er placeret langt fra metroen, på Mozhaisk Highway 39. Du kan nå det ad vej eller til fods, passerer omkring to og en halv kilometer. To andre punkter har en god beliggenhed, nær m. "Krylatskoye". Det nærmeste supermarked er at metroen på efteråret Boulevard, 8. Fra metro omkring 200 meter. Den anden er lidt længere om Rublevskom Highway 52A, omkring 300 meter fra metroen.

i den vestlige del af Moskva Netværk

Firma også endnu ikke kan prale af en lang række detailforretninger, "Det syvende kontinent". Adresser på butikker i det vestlige distrikt Moskva: shoppingcentret "Petrovsky" på Bohr motorvej, 35 og Barvihinskaya gade, 6 ...

Imidlertid er det netværk vokser hurtigt og vinder i popularitet. Lokal indkøbsliste "Det syvende kontinent" er konstant genopfyldes i Moskva. Derfor er det sandsynligt, at i den nærmeste fremtid på dette område vil være et par mere supermarkeder.

Bredt udvalg - store muligheder

Moskva - den største metropol i verden. Hvert år tusindvis af mennesker kommer her for at arbejde, hvile eller bare for at besøge. Det er ikke overraskende, at de nye supermarkeder åbnede punktligt. Det er ingen undtagelse, og har mere end 120 butikker i Moskva, "Det syvende kontinent" for i dag. En liste over adresser på alle punkter i byen eller på det ønskede område kan let findes på selskabets hjemmeside. Selv om de fleste af butikkerne er placeret i udkanten af Moskva, vælg et bekvemt for dig er enkel. En non-stop drift i høj grad letter købsprocessen for de fleste af os.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.