ModeShopping

"Høj fur boots mallorcanske": Kommentarer om en skofabrik og produkter, dimensioner, fotos

Har i din garderobe arsenal af høj kvalitet attraktive udseende sko ønsker alle, men det er ikke alle ved, hvor præcist er "en reel treasure" kan købes. Den opfattelse, at den indenlandske producent endnu ikke er lært at lave sko, der ikke vil give til at importere indstillinger for alle egenskaber - fejlagtige. Og et godt eksempel på dette - Factory "High fur boots Mallorca", anmeldelser af produkter, der er fyldt med glæde, er der oftere og oftere.

Stort udvalg, brug i produktionen af kun høj kvalitet og naturlige materialer, samt en stor kærlighed til sit arbejde er blevet nøglen til succes i brand vinde momentum. Og hvis du stadig i tvivl, om det er værd at din opmærksomhed produktion af skoen fabrikken, tilbyder vi at studere med os feedback fra de faktiske kunder, som virksomheden og de enkelte enheder af produktet.

Den forholdsparametrene "pris-kvalitet" fungerer til fordel for køberen

Desværre er de fleste moderne producenter af vinter sko tilbyde os sådanne muligheder, hvilket er næppe nok til en sæson, og igen med ankomsten af vinteren er nødt til at tænke på at købe et par nye sko eller støvler. Hvis du ønsker at blive en ejer obuvki det, og den næste vinter vil varme dine fødder - være parat til at skallen ud en pæn sum for et par støvler.

Men "High fur boots mallorcinsk" (skofabrik) - det er et mærke, der har formået at etablere produktion af vinter sko, hvis pris er til rådighed, selv til vores landsmand med en indkomst under gennemsnittet. Alle anmeldelser om dette produkt enige om én ting: at kvaliteten i en sådan mirakuløse sko, vil benene være varm selv i de mest alvorlige frost. Og fordi brandet tilbyder støvler til kvinder, mænd og selv for de små købere, hele familien vil nu være i stand til at boltre sig lystigt i snedriver, uden frygt for våde fødder eller fryse.

Lille hemmelighed af høj kvalitet - personalet gjorde hvert par CNT i hånden, hvilket betyder, at kontrollere kvaliteten af hvert enkelt produkt enhed, de er ikke svært, og hylderne altid gør kun gode og hårdføre sko. Og hvis du hørt et eller andet sted, at skoene fra fabrikken "mallorcanske støvler" bliver våd, er det muligt, at disse forbrugere simpelthen ikke ved, hvordan man kan tage sig af det og ikke tørret efter hver iført.

Hvilke materialer producent foretrækker?

Boots "Mallorca" beundrende anmeldelser er oftest fordi kunder som det faktum, at denne vinter fodtøj er fremstillet udelukkende af naturlige materialer, som er kendt, er bedre end de mest moderne kunstige analoger holde på varmen.

Hvis vi betragter komponenterne i hver boot, vil de glæde selv den mest sofistikerede kritiker. Udvendig finish af sko i virksomheden fremstillet udelukkende af naturligt læder eller ruskind. Da dette - produkter til vinter, producenten foretrækker kun tilstrækkeligt tyk hud, som er tykkere end 2,5 mm, således at varmen bedre tilbageholdes inden i boot. Desuden har ingen nogensinde klagede over, at der fremstilles under navnet "Mayorsky" støvler våde.

Eksternt dekorere hver model eller trim kant (også lavet af naturlige pels), eller elegant ruskind applique. For så vidt som der er en række forskellige modeller, klart synligt for dem interesseret i dette produkt, præsenteres ved at studere virkelige prale købere. Boots "Mallorca" har en ekstra, skjult for øjnene til varm lag - det termomaterial der er placeret over hele højden af akslen. Det er placeret mellem det ydre læder lag og et indre isolering - naturlig pels.

En sådan lagdeling giver også Untamo godt holde deres form, der er, selv de mest aktive gå ikke skade dem, og den næste vinter, vil du være klar, fordi du vil have alle de samme smukke udseende og meget varm par sko.

Det skal bemærkes, at producenten ved at dekorere deres produkter ikke gælder mindre alvorlig end valget af kvalitetsmaterialer, så det "High fur boots mallorcinsk" anmeldelser beundring er også på grund af det faktum, at de opfylder alle forventninger sande fashionistas.

Warming inde - komfort kaution i gelid tid!

Ikke kun det udvendige design af glade kunder, er der også mange kommentarer, der lægger vægt på kvaliteten af den "indre verden" af CNTs. Støvler "mallorcanske" (fotoprodukter bekræfte dette) varmet kun naturligt uld, som er i stand til at lagre og varme, og nyd den overskydende fugt, der er i sådanne sko kan ikke bare være ubehageligt.

Polstret indersål, der også fremstilles i denne fabrik - er ikke blot en del af skoen, er en yderligere varmelegeme, fordi dens ydre også er fremstillet af naturlig uld. Det er ganske tyk på grund af det andet lag - et porøst materiale, som perfekt absorberer overskydende fugt fra fødderne. Bundlaget af papirmasse som dette holder fugt i sig selv.

Fra nogle købere, "High fur boots mallorcinsk" Fabrikken modtager små kritiske anmeldelser, fordi de gerne vil se i sådan en sko indersål var stadig og ortopædisk. Vi kan ikke sige, at det er en kæmpe ulempe, fordi der er for at opgive købet af sådanne sko, som dem, for hvem den foreslåede producent af indersålen synes ubehageligt, ingen gider at købe et par mere og ortopædisk.

Disse støvler adskiller sig fra kvalitative ydersål støbt materiale

Mange af vores landsmænd, der bor i områder, hvor vinteren ofte tid til at "ødelægge" alvorlige frost, er godt klar over, at du skal købe sko kun støbt eller følte såler. Først da vil dine støvler vil ikke glide selv på isen, og varmen er ikke så meget at gå gennem bunden af skoen. Det er grunden til fabrikken, "den mallorcanske støvler" favoriserer kun denne ene mulighed, og hvis nogle producent tilbyder produkter under dette mærke, men ikke med sådan en sål, bare rolig - det er falsk.

Ikke alene behager os untami fabrik

Smager for os alle er forskellige, så det er logisk, at foretrækker forskellige typer af sko vil blive givet til forskellige købere. For at opfylde behovene i en større del af markedet, producenten tilbyder en anden stor og meget varm udgave af skoen, som er tilgængelig under navnet "mallorcanske støvler" - mongolsk. Denne udformning også vinter sko, hvilket ikke er ringere i kvalitet og Untamo faktisk adskiller sig kun i design. Hvis støvler - det er sko, fine til shafted eksternt pels, den mongolske frigivelse dekoreret med applikationer af læder, ruskind, som også kan placeres en interessant, farverige tilbehør. "Mallorca" støvler-mongolske anmeldelser og anbefalinger fra kunder og få positiv på grund af deres fine kvalitet og udseende - klassiske.

Så ofte erhvervsfolk til at foretrække mongolsk, fordi de er tættere på den klassiske forestilling om vinter sko, men de virkelige fashionistas der ikke er bange for at være lyse, glade nyfundne Untamo. Factory "Høj fur boots mallorcanske" anmeldelser, praler modtager fra de to kategorier af købere, og urokkelige statistik bekræfter, at de alle er mere end tilfreds.

Hvis du har en høj svang, så vinteren er værd at købe kun støvler eller mongolsk!

Enhver model af området er repræsenteret ved fabrikken "High fur boots mallorcanske", den høje vzem pasform fint. Selv folk med fuld ben og en høj stigning foretrækker det denne vinter støvler, fordi de føler sig trygge kun i dem. Hvis du mener de anmeldelser fra folk med et lignende problem, er alt for stramme sko ikke tillade normal blodgennemstrømning til foden, og det betyder, at benet hurtigt fryser og komfortable lange ture og kan ikke være tale. Men støvler og mongolsk - det er et populært vinter fodtøj optioner, ud, på grund af det faktum, at alle materialer er naturlige, lige efter et par sok hver sko tager form af fødderne af sin ejer.

Køb uden først montering

Det moderne menneske skal spare din tid, så du skal ikke altid har, er et par gratis timer at vandre rundt i butikker i byen og købe et par sko til sig selv. En stor mulighed - bestilling sådanne køb online. Men nu med skoene kan være et problem, fordi det ikke er muligt at pre-mål op.

Som vi har sagt, og kundeanmeldelser, og oplysninger fra producenten bekræfter, at en sådan ny ting at købe rigtig at vide kun én parameter - længden af hans mund.

Det overvældende flertal af kundeanmeldelser bekræfter, at sådanne køb er sikre og altid en succes, vil du være i stand til at købe støvler, endda som en gave til venner og kære, og vær sikker på, at de vil være tilfredse med nyt tøj.

Størrelse guide

Producent venligst leveret dimensionelle grid, som selv en nybegynder, der ikke tidligere havde gjort lignende køb, korrekt, vil finde deres størrelse og gøre det rigtige køb.

Det er værd at bemærke, at der er en dimensionelle grid på børns støvler på støvler støvler til mænd og til kvinder. De adskiller sig fra hinanden, så når du vælger et produkt for damer, ikke er afhængige af mænds størrelse eller børns net, for fodtøj bør være hverken stram eller for stor.

Valg af sko til børn, vel vidende længden af foden

For hans unge købere fabrikken tilbyder støvler og mongolsk fra 24 th til 36 th i størrelse.

Oversigt over størrelser er som følger:

- hvis barnet stopper ca. 15 cm - giver præference til 24. dimension;

- fod længde på 15,5 cm - derefter købe 25th størrelse;

- 16 cm - er den 26. dimension;

- hvis dit barn har foden af en længde på omkring 17 cm - kan sikkert købe støvler eller mongolsk 27-gauge;

- fod længde på 18 cm vil føle sig godt tilpas i skoene af 28-gauge;

- men hvis benet har nået 19 cm, er det nødvendigt at vælge et minimum af 29 minutter på størrelse med CNT;

- børns støvler og mongolsk producent producerer og 30th størrelse - ved foden af 20 cm;

- 31 th størrelsen af de største linjer af børnesko, og egnet til teenagere, der stilk inden for 21 cm.

Vælg stilfulde støvler til dejlige damer!

På fabrikantens "Høj fur boots Mallorca" dimensionelle mesh for kvinder ser temmelig specifikke, så du skal ikke stole på de sædvanlige skostørrelse import muligheder, som du altid købe, jo bedre at bruge et par minutter til fods målestok og kontrollere resultatet med følgende data:

- 42th Kvinders størrelse er velegnet til kvinder, der stopper i intervallet 27,5 cm;

- 41-th størrelse er bedst at sidde på benet 27 cm i længden, og ikke mere;

- 40th størrelse - det er for foden til 26,5 cm;

- 39th størrelsen af købe disse damer, der stopper 25.5sm;

- 38th størrelse - den mest efterspurgte blandt vores landsmænd, godt sidde på benet 25 cm;

- 37th størrelse er lille og egnet til fødder til 24,5 cm;

- hvis du har ben, en Askepot, og stoppe til en længde på 24 cm - sikkert vælge 36th størrelse.

Vi vil være i stand til at vælge den rigtige pasform uden problemer, og for rigtige mænd

Kort beskrivelse af størrelse gitter herresko:

- stop 26 cm - Størrelse 39;

- stop 26,5 cm - størrelse 40;

- stop 27,5 cm - størrelse 41;

- stop 28 cm - størrelse 42;

- stop 28,5 cm - Størrelse 43;

- stop 29,5 cm - størrelse 44;

- stop 30 cm - størrelse 45;

- stop 31 cm - størrelse 46;

- Stop 31,5 cm - på størrelse med 47.

Da de nuværende tendenser i modeverdenen allerede er blevet sendt ud til køberen præference for kun høj kvalitet fodtøj, hvor han vil blive behageligt, ikke kun smukke, er det meget muligt i den nærmeste fremtid, selskabet "Høj fur boots mallorcanske" anmeldelser, pralende begynde at modtage mere aktivt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.