SundhedPræparater

Hvad kan erstatte stoffet "No-spa"? Analog "shpy" billig og effektiv

Måske alle, der nogensinde har følt smerte og kramper, et tegn stoffet "Nej-spa." Analog er det - "Drotaverinum" gentager denne medicin komposition og handling, der er kendt for ikke at alle. De fleste mennesker er mere tilbøjelige til at stole reklamer og velkendt navn, der i mange år ansøgningen er blevet et symbol på at slippe af med smerten. Mange tager "no-siloer" for hver spasmer, udnævnelse stoffet selv på egen hånd uden at konsultere en læge. Men på trods af det gode ry i brand, og den høje effektivitet af lægemidlet, han stadig har mange kontraindikationer og bivirkninger. Og i mange tilfælde, når det er påkrævet "No-spa", er det at foretrække at analog. For at være sikker på, at tage disse piller vil hjælpe med smerte og vil ikke føre til nye problemer, er det nødvendigt at kende funktionerne i deres handling, indikationer og kontraindikationer for brug.

Historien om lægemidlets popularitet

Selv i midten af det 19. århundrede er det blevet afsat fra opium effektiv smertestillende middel. Det blev kaldt papaverin. I begyndelsen af det 20. århundrede, er blevet etableret masseproduktion af dette produkt. Medicin, der var billig og er blevet brugt til at lindre smerter og spasmer i mange sygdomme. I 60'erne er blevet forbedret lægemidlet. På grundlag heraf blev fremstillet to lignende stoffer. Ungarsk farmaceutisk virksomhed der producerer stoffet "Nej-spa." Dens analoge fremstilles i Rusland kaldet "drotaverinhydrochlorid". Sig selv "Nej-spa" er mere populær primært på grund af det ry farmakompanii "CHINOIN". Men medicin er blevet dyrere i de senere år, og derfor ikke alle tilgængelige nu! "Nej-spa." Den russiske svarer til "Drotaverinum hydrochlorid" er værd 5 gange billigere, og ikke ringere end hendes præstation. Mange patienter, der har forsøgt at erstatte den "no-siloer" "Drotaverinum" Bemærk at ikke føler nogen forskel.

virkning af lægemidlet

Den vigtigste aktive ingrediens "no-spa" - Drotaverinum. Det tilhører miotropnym antispasmolytika og er populær på grund af sin evne til hurtigt at fjerne de kramper i glatte muskler i indre organer. Dette afspejles også i navnet af lægemidlet, der er oversat fra latin som "ingen krampe". Derfor er alle produkter baseret på Drotaverinum meget effektiv mod smerter forbundet med forskellige sygdomme. Ud over antispasmodic effekt, de er i stand til at udvide blodkarrene og mindske muskeltonus i alle indre organer, såsom i tarmen og derved reducere dens peristaltikken. Men nervesystemet lægemidlet ikke afspejlet derfor i mange tilfælde er at foretrække frem for andre smertestillende midler. Action Drotaverinum og lægemidler baseret på det kommer temmelig hurtigt, når det administreres intravenøst - i 3-5 minutter. Den analgetiske virkning af lægemidlet opretholdes i lang tid, så 1-2 er tilstrækkelige tabletter til lindring af et angreb.

I nogle tilfælde er brugt stoffet

Meget effektiv, "Nej-spa" for smerter af forskellig oprindelse, især dem, der er forårsaget af spasmer i blodkarrene eller muskler. Hendes læger ordineret til mange sygdomme. Nogle mennesker oplever ofte smerter, selv at tage stoffet uden at konsultere din læge hvad de skal gøre, er ikke ønskelig, fordi du har brug for at vide, i hvilke tilfælde det viser en typisk "no-spa." Det er ordineret:

- spastisk colitis, forstoppelse, gastritis, gastroduodenitis og mavesår;

- smertefuld menstruation;

- at forhindre for tidlig fødsel, lavere tone af livmoderen og fjern de postnatale sammentrækninger;

- i nyrekolik, cholecystitis og biliær dyskinesi;

- Når nyresten og galdesten;

- hovedpine forårsaget af vaskulære spasmer;

- med dybe nedskæringer, stammer og skader.

udstedelse "shpy"

1. Den mest berømte af dette stof i form af små runde tabletochek gullig. Ved hver indskrift «spa» nødt til at blive presset ud. Mærkevarer Packaging "No-Spa" er meget praktisk: et lille hætteglas, der indeholder 100 tabletter, forsynet med en særlig doseringsmekanisme. Når stærke smerter er meget bekvemt. Hvis du trykker på låget, falder en pille i håndfladen. Hver tablet indeholder 40 mg drotaverin - en enkelt dosis til en voksen gennemsnitsperson. Der er "Nej-spa Forte" til behandling af stærke smerter, fordi hver af sin tablet indeholder 80 mg Drotaverinum. Hertil kommer, at sammensætningen af alle tabletter indbefatter lactose, talkum og magnesiumstearat.

2. I medicinske institutioner eller til lindring af alvorlige kramper og spasmer bruger opløsning til intravenøs eller intramuskulær administration. En ampul indeholder også en enkelt dosis af Drotaverinum - 40 milligram. Denne form af lægemidlet frigives fra apoteker på recept, og er i vid udstrækning primært anvendes på hospitaler.

bivirkninger

Lægemidlet mozheet forårsage følgende bivirkninger:

- hjertebanken;

- trykfald;

- feber og svedtendens;

- svimmelhed, søvnløshed;

- kvalme, forstoppelse;

- allergiske reaktioner.

Mere farlig intravenøs "Men-spa." Det kan forårsage arytmi, trykfald, og selv respirationsdepression. Derfor ofte for ikke-medicinsk facilitet administreres oralt "No-spa" (tabletter).

Vejledning til brug

Tabletter "Men-spa" brug for at drikke 2-3 gange om dagen. Varigheden af administrationen afhænger af lægens anbefaling. Hvis vi skulle tage narkotika uden recept af en specialist, bør du ikke drikke det længere end to dage. Og det er ikke engang, at det kan forårsage bivirkninger. "Nej-spa" meget effektivt lindrer smerter, som kan være et symptom på alvorlig sygdom. Dette kan forhindre den tid den korrekte diagnose. Dosis afhænger af patientens alder, helbredstilstand og arten af smerte. Typisk ordineret 1-2 tabletter "Men-spa" i receptionen. Hvor den daglige dosis ikke bør overstige 240 mg aktiv bestanddel, som er 6 tabletter. Med stærke spasmer intramuskulært "Nej-spa." Injektioner er lavet i den samme dosering - til 240 mg per dag og administreres intravenøst acceptabel ikke mere end 80 mg. anbefales Børn fra 6 til 12 år til at give ikke mere end 2 tabletter om dagen, og efter 12 år - 4 tabletter.

Hvem bør ikke tage stoffet

"No-siloer" anbefaler ikke brugen af sådanne patienter:

- patienter med alvorlig nyre- og leversvigt;

- kvinder under amning;

- Børn op til 6 år;

- patienter med individuel intolerance Drotaverinum;

- med svær hjerteinsufficiens;

- bronchial asthma;

- folk med lavt blodtryk;

- dem, der har en historie af laktoseintolerans er til stede.

"Nej-spa" i graviditeten

Nu er mange læger ofte bruger stoffer på grundlag af Drotaverinum under graviditet. Hovedsageligt i obstetrik at accelerere cervikal dilatation. Men i nogen stadier af graviditeten kan tage stoffet "No-spa" (tabletter). Guide anbefaler at gøre det kun under en læges tilsyn, selv om det menes, at stoffet ikke bringer nogen negative konsekvenser for barnets udvikling. Derfor, for eventuelle smerter i maven gravide kvinder rådes til at tage en pille, "Men-spa." Efter alt, er de fleste bedøvelsesmidler kontraindiceret på dette tidspunkt, og smerten i denne periode, oftest forårsaget af muskelspasmer, og det er fra denne og hjælper lægemidlet. Lempelse af glatte muskler i livmoderen kan forhindre abort, eller blot lindre tilstanden af den kommende mor. det er den "No-spa" er oftest udpeget. Analog "Drotaverinum" er ikke så stærk og har ikke så varig effekt. Desuden menes det, at han var mindre godt tolereret. Men med modtagelsen af "no-spa" skal stadig være forsigtig, da stoffet kan forårsage for tidlig livmoderhalskræft dilatation.

Hvad kan erstatte den "no-siloer"

Ikke alle er dette lægemiddel er tilgængelig, selv om det ikke er meget dyrt - emballering af tabletter koster omkring 200 rubler. Men mange bruger de billigere lægemidler. Da ikke alle og ikke på nogen smerte hjælper "Nej-spa." Billige analoger er nogle gange mere effektiv. Men for at vælge de rigtige smertestillende medicin, du har brug for at kende funktionerne i sin indsats, såvel som oprindelsen og arten af smerte. Alle lægemidler baseret på Drotaverinum hjælpe kun med vaskulære spasmer eller muskel. De ville være ubrugelig for hovedpine af vaskulær oprindelse og migræne. særlige stof administreres i disse tilfælde. Dette kan være en "Paracetamol" eller "Analgin". Når smerten forårsaget af betændelse, er det bedst at tage non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler: "Ibuprofen", "Pentalgin", og andre. Tand smerter er bedre at skyde "Ketoprofen". Men spørgsmålet om, hvad der kan erstattes af "no-siloer" kan kun løses med en læge. Hvis eksperten udpeget dette præparat, betyder det, at smerter forårsaget af spasmer i blodkar eller glatte muskulatur. I dette tilfælde er det bedst at hjælpe det "Nej-spa." Analog kan indtage sin plads, men ikke altid, disse stoffer er effektive, og deres virkninger er måske ikke så lang. Dette kan skyldes yderligere stoffer i formuleringen, eller dosering af skruppelløse producenter Drotaverinum.

"Nej-spa" - analoger

Prisen på forskellige produkter varierer fra 50 til 200 rubler afhængig af populariteten af producenten, at antallet af tabletter i en pakke, og i form af lægemidlet. De dyreste hjælp af denne gruppe - "No-spa" en "No-spa Forte", og den faktiske Analoger billige - det er for det meste russisk fremstillede lægemidler baseret på Drotaverinum eller papaverin. Disse omfatter:

- "drotaverinhydrochlorid";

- "Drotaverinum Forte";

- "papaverin";

- "Spazmol";

- "Spazmonet";

- "Noche Bras".

Desuden producerede en anden indisk medicin "Spazoverin" og mere kraftfulde bedøvelsesmiddel - "Nej-shpalgin". Den sidste narkotikamisbrug Drotaverinum indeholder kodein og paracetamol sælges kun ved recept.

Hvad du behøver at vide, når du tager smertestillende medicin

1. Alle disse lægemidler, såsom "Nej-spa", "Analgin" og andre, ikke helbrede sygdommen, men kun maskere symptomerne. Dette gælder især for lægemidler baseret på Drotaverinum. De lindre spasmer og hurtigt drage fordel af den intense smerte. Men det kan være et tegn på kræft eller udbrud af alvorlig sygdom. Derfor er det ikke anbefales at drikke "no-siloer" for mere end to dage uden at konsultere en læge.

2. Før der træffes narkotika på grundlag af Drotaverinum har brug for noget at spise. Dette stof på tom mave til at fordøje værre, og i dette tilfælde jo større er muligheden for bivirkninger.

3. Hvis der efter modtagelse af "no-spa" smerte ikke falde efter 20-30 minutter eller udviklet kvalme, svaghed og svimmelhed fra modtagelsen er at opgive lægemidlet.

4. Nogle lægemidler, såsom "Phenobarbital" og andre antispasmolytika, kan øge virkningen af "no-spa," men den fælles brug af forskellige stoffer kan kun ordineres af en læge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.