TravelingRetninger

Hvor er Holland på verdenskortet, og at det bør være opmærksom

Hvor er Holland på verdenskortet, tydeligt forestille ikke alle. De fleste mennesker, selv blandt dem, der aldrig har været der, har allerede dannet i sindet under indflydelse af mediernes billede af dette geografisk lille land. Det mest fantastiske er, at han ikke gjorde så meget på kant med virkeligheden.

Holland på kortet over Europa

Det officielle navn på dette land - Holland. Og for mange er det kan være ganske uventet korrekte svar på spørgsmålet om, hvor Holland. Pointen her er, at navnet er officielt kun to hollandske provinser. De har historisk set været den mest avancerede og velkendt i Europa og langt ud over landets grænser. Og der er intet overraskende i, at deres navn folk bruges til at henvise til landet som helhed. Men uanset hvor navnet på dette land, se efter den på Europa-kortet skal være på Vesterhavet. Dens indbyggere i århundreder været kendt som et kontinent og langt ud. De er traditionelt kendt som de store navigatører, forsigtig handlende og håndværkere. Over en fremtrædende rolle denne geografisk lille land, og det spillede i den europæiske kultur. Kunstelskere er der ingen grund til at forklare, hvor Holland på verdenskortet. Malerier af hollandske mestre er smykkekollektioner alle væsentlige museer på begge sider af Atlanten.

På turist kort over verden

På grund af sin geografiske placering, har landet historisk set været på skillevejen mellem handelsruter. Fra denne situation, landet udlede betydelig fordel. Holland tog folk fra hele verden og var åben for alle påvirkninger. I dag er det et frit land med en forholdsvis høj levestandard. Folk på tværs af mange kontinenter er der ingen grund til at forklare, hvor Holland på verdenskortet. De er kendt, og de er glade for at komme til hende. Turisme er en af de vigtigste sektorer i den hollandske økonomi. Og landet har etableret en fremragende infrastruktur for modtagelse af gæster. Meget er blevet gjort for at sikre, at turister fra hele verden var i stand til at se Holland, nøjagtigt som de er vant til at repræsentere det - med endeløse marker af farverige tulipaner med roterende vinger af vindmøller, med sine mange kanaler og vindebroer. I store og små byer i Holland bruges til at tage sig af den rige arkitektoniske og kulturelle arv. Alle historiske steder er omhyggeligt restaureret og gjort opmærksom på turister.

Amsterdam

Meget lyse minder fra turister, der forlader landets hovedstad. Mange kendte, hvor Holland på verdenskortet, hvilket skyldes, at der er let tilgængelige nydelse, som i de fleste lande, betragtes som den mindste stødende. Og mest af alt - som strafbare handlinger. Men Holland - et frit land, hvor bløde stoffer legaliseret. Og en stor del af den offentlige turist går til sin kapital i første omgang, fordi her til en overkommelig pris, du kan købe hash.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.