TravelingRetninger

Hvad er attraktionerne i Korfu er værd at se?

Korfu - fælles navn på den græske ø Korfu. Han er den smukkeste i Det Ioniske Hav. Frodige vegetation, smukke strande og god infrastruktur for at tiltrække mange turister. Samtidig højt oppe i bjergene bevarede græske bosættelser, næsten uberørt af civilisationen.

Hvad er de attraktioner på øen Korfu at se ud for? Oftest turister kommer her på grund af de smukke strande. De fleste feriedestinationer på østkysten af øen. De er perfekte til familieferie og for fans
natur. Sandstrande, afsondrede vige, komfortable hoteller tiltrække turister. En af de mest populære strande ligger i Sidari i den nordlige del af øen. Det kaldes "Channel of Love" og tiltrækker turister ikke kun legenden om de elskende, men også den storslåede natur, varmt vand og ingen bølger.

Attraktioner Korfu - er ikke kun strande. Mange turister kommer for at se de historiske steder. Stormy liv var i disse steder mange hundrede år siden. Forskellige nationer og lande har forsøgt at erobre øen, der er kraften ændret mange gange. Og alle forlod der monumenter i deres kultur. Kun i hovedstaden kan se den gamle og nye maritime fæstning, Esplanade område, Liston Street, Museum for asiatisk kunst, Palace Mon Repos og mange andre attraktioner på øen Korfu. Interessant byen ikke blot for sine historiske monumenter, men også en masse katedraler, klostre og kirker. Mange pilgrimme rejser til tilbede i Vor Frue Kirke Spiliotissy og kirken St. Spyridon, øens skytshelgen. Også interessant at se den usædvanlige kirke St. George, som blev bygget i dorisk stil, og den smukkeste kirke fra det tidspunkt, hvor det byzantinske rige - den hellige Jason og Sosipater.

Et sted, der har bevaret mange storslåede monumenter - dette er Grækenland, Korfu. hans kort er fyldt med gamle navne, der tiltrækker turister. Denne lille ø Pontikonisi, der fortæller en masse legender, for eksempel, at det er et skib af Odysseus, som Poseidon forvandlet til et stykke sushi. Meget smukke palads Achillion, omgivet af en smuk park. Og ikke langt fra hovedstaden er Paleokastritsa resort med en meget smuk natur og gamle kloster af Jomfru Maria. Ved siden af det er en fæstning Angelokastro eller på anden måde Sant'Angelo.

Attraktioner Korfu - det er også en moderne fritid. Turister tilbyder komfortable hoteller, swimming pools, lækker mad og en bred vifte af underholdning. Hvis du ankommer i Korfu med børn, det er værd at besøge vandland værd. Hele denne by attraktioner, hvor der er en lille havepavillon til børn, og en stor swimmingpool, rutschebaner og drejninger, og endda en jacuzzi. Hertil kommer, det milde klima af øen Korfu er ideel for familier med børn.

Og for dem, der elsker moderne og komfortable ferie, og for dem, der foretrækker privatlivets fred og nyde udsigten over naturen, ideel til ferie ø Korfu (Grækenland). Attraktioner det vil ikke kun nyde ferien, men også til at tilbringe tid med fordele.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.