Kunst og underholdningKunst

Overvej, hvordan man tegner en stjerne i Photoshop Editor

Tegn et smukt billede ved hjælp af et computerprogram, det er ganske simpelt. I denne artikel vil du lære hvordan man tegner en stjerne i et par enkle trin.

Forbered en "lærred"

Til at begynde, fylde vores fundament billeder hvid tone og skabe endnu et lag på arbejdsområdet. Anvendelse børste BrushTool-HardBrush 3px vilkårligt oprette en lodret linie. Lav en kopi lag ved hjælp Rediger forvandling -> FreeTransform, drej 72 grader. Gentag denne operation tre gange.

Sådan at tegne en stjerne på den færdige baggrund

Dernæst igen gør to kopier af det første lag. Anvendelse transformation lag på den første tur 20 grader, og den anden - -20. Kombiner de to lag, der danner stjerne vinkel. Duplikere dette lag. Den resulterende vinkel duplikere tre gange og udvide henholdsvis ved 72 og 144 grader, og -72 og dermed -144. Fjerne overskydende med viskelæder (EraserTool). Tilsæt derefter børste grænsen BrushTool (B) - HardBrush 3px. Med hjælp fra en tryllestav vælge det område, der er uden for grænserne for vores stjerner, så inversiruem vi dette site. Klik derefter på Select, efterfulgt af Rediger, Contract, og efter afslutningen af 2px. Genskab et nyt grundlag. Så gør vi en fylde tal i rødt. Med hjælp fra en tryllestav værktøj (MagicWand) vælge alle de stjerne.

Tilføjelse maling

Igen et nyt lag mønster og udfylder rød. Vælg det område af de vigtigste tegning tryllestav. I denne vejledning ser vi på hvordan man tegner en stjerne realistisk derfor, bruger en masse effekter arbejder med farve. Nulstil farve med knappen D. Igen gøre en anden base mønster. Tryk derefter Filter, derefter Render, efter skyer. blend mode - Hårdt lys. Slå alle lagene, som fylder farve påføres. Duplicate lag Layer og trykke dem sammen med en Duplicate (Ctrl + J). At vælge en filter Filter -> Kunstnerisk -> PlasticWrap. Så skifter tilstand Opacity 60%, og den blandingstilstand til Overlay. Opret en anden to eksemplarer lag. Myltiply bruger blandingstilstanden. Hvis du tror, at overløb i farverne ikke er nok, så gentag handlingen, så længe resultatet ikke opfylder vas.Iz denne lektion du lært at tegne en stjerne, men din færdige tegning, kan du tilføje endnu et element - den såkaldte "stand". Med hjælp fra RoundedRectangleTool instrument på et separat lag gør en figur magen til de "ben" af stjernen. Nulstil farven med tasten D. Nu du ønsker at oprette endnu et lag mønster. Så gør vi en farveforløb. Put en velkendt Myltiply blande mode. Nu er vores Dawn er klar til at blive som en selvstændig sammensætning, og en del af det store billede. I fremtiden kan det bruges som en dekoration julebord, eller som supplement til den nuværende.

Opret billedlige mesterværker på computeren

På samme måde kan du supplere vores image. For at gøre dette, tegne et træ, startende med enkle linjer og slutter med at blande farver. Hovedelementerne i træet baseret på trekanter, som faldt mere, end vi gør. I stedet for at blande de farver, du kan bruge en almindelig gradient, eksperimenterer med dens indstillinger. Tilføj til dit juletræ jul bolde, hvilket gør en glat cirkel, mens du holder Shift-tasten nede. Brug farveovergangstilstand eller farveblanding. Således trækker vi hele billedet i Photoshop stykke for stykke, ved hjælp af enkle og forståelige trin hver. Dette mønster kan være et godt grundlag for et nyt år lykønskningskort. Med en lille indsats og fantasi - og har du den originale og smukke kort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.