Kunst og underholdningKunst

Portræt af en mand: Tips til fase-tegning

Portræt - et billede af et menneskeligt ansigt, de specielle funktioner. I dag er det en af de mest almindelige typer af tegning og maleri. Ved at følge et par vigtige regler, kan alle oprette et sandt mesterværk. Denne artikel vil blive diskuteret på hvordan man tegner et portræt af en mand.

Valget af materialer og teknikker til at udføre portræt varieres. Dette kan være et maleri, og grafik. Tegning kan udføres skødesløs penselstrøg eller olie, bløde apparater (kul, sangvinsk, sepia), lys akvarel blyant eller pen. Uerfarne kunstnere anbefalede at starte med blyanter af forskellig blødhed: dette arbejde kan altid korrigeres ved hjælp af viskelæderet. Men prøver forskellige teknikker - den bedste måde at finde din stil.

Første trin: hvordan man tegner et portræt af en mand?

Helst mønster begynder ved at konstruere sammensætning. Korrekt konstruktion af ansigtet - nøglen til en kompetent portræt, der vil være en fryd for øjet og sjælen. Som en kvindelig, kan portræt af en mand blive vist på forskellige måder. Linjer kan være glat og afrundet, glat alle skønhedsfejl. Eller du kan skildre dem hårdt og kantet, fremhæver nogle karakteristika af en person.

Valg af vinkel: alt, hvad du behøver at vide

Det er nødvendigt at afgøre, fra hvilket tidspunkt du kigger på en mand. Dette kaldes "vinklen". Den letteste udgangspunkt for begyndere - profil og fuld ansigt. For dem, der ikke er bange for vanskeligheder, kan du prøve at skildre portræt af en mand, som er placeret halvt vendt mod beskueren - set tre fjerdedele af ansigtet. Denne løsning synes at være mere interessant, t. Til. Afslører begge sider af ansigtet på forskellige måder, men dette arbejde kræver en viden perspektiv. Det ligger i det faktum, at de objekter, der er tættere - mere end dem, der er længere væk fra kunstneren.

For at tegne en del af ansigtet i det rette forhold til hinanden, skal kunstneren hele tiden analysere processen ved at stille dig selv spørgsmål og finde svar på dem.

Opmærksomhed til detaljer

Når vinklen er defineret, let at markere øjne, næse, ører, mund og hår. Forsøg ikke at male på én gang. Nok til at gøre et par linjer angiver beliggenheden af de dele af ansigtet. Den næste fase - en forsoning med denne mands ansigt. Vigtigere for selv proportioner, forholdet mellem næse og øjne, mund og kinder og t. D.

Derefter kan du begynde at tegne detaljerne. Prøv at sætte på papir, ansigtstræk gradvist, ellers vil det blive tabt integriteten af billedet.

Øjne skal være særlig opmærksom. Deres udtryk skaber atmosfæren i hele portrættet. Tristhed, glæde, eller eftertænksomhed - alt dette kan være repræsenteret i øjnene af manden. Må ikke deltage, dog for detaljeret tegning, hvis du ikke tror, at de er klar til at arbejde som flittigt med håret og resten af ansigtet. Andre subtile detaljer, såsom lys bøjning læbe linje, fokus på en hævet øjenbryn eller pjusket hår, vil tallet kun forstærke stemningen og give den realisme.

Lys og skygge, mønster eller Realistisk

Hvis dit mål - at tegne et portræt af en mand, så meget som muligt som en virkelig person, skal du sørge for at være opmærksom på skygger og fordelingen af højdepunkterne i ansigtet. Egnet til skygger bløde blyanter til lette dele - hårdt.

For ikke at overdrive det, skal du sørge for selv at afgøre, hvad der vil være den mørkeste i portrættet, og at - en lys, lyse.

Arbejde gennem de andre dele af ansigtet, huske disse to yderpunkter, og sammenlignet med dem bestemmer, hvor mørk eller lys vil skilles. Det anbefales ikke at gøre den sorte mands næsebor.

Sværere er situationen med de lyse dele af ansigtet. Fremhæv de mest vigtigste punkter, og resten er let skygge solid blyanter. Det betyder ikke tilføje enhver fysisk eller specificitet på tegningen. Der lægges foretaget på skyggen af næse, øjenbryn, og linjer i ansigtet: hagen, kindben, osv ...

Ved at følge disse tips, kan du lære at tegne en blyant portræt (han) i etaper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.