Kunst og underholdningFilm

Skuespilleren John Pyper-Ferguson

John Pyper-Ferguson - en canadisk skuespiller, der blev født i Australien. På det der er lidt kendt i Rusland, fordi det ikke er meget populær i det tidligere Sovjetunionen.

CV

John Pyper-Ferguson blev født den 1964/02/27, i forstæderne til Melbourne, Australien i en lille by Mordialoke.

Næsten umiddelbart efter fødslen af hans forældre John (olympisk mester svømmer Caitlin-Maknemi og Richard Ferguson), sammen med barnet flyttet fra Australien til den canadiske by Vancouver, hvor han tilbragte sin barndom i fremtiden skuespiller.

John Pyper-Ferguson Hadsvortskoy undersøgt i gymnasiet (Handsworth Secondary School) i Vancouver. Ved afslutningen af hendes unge Johannes trådte universitetet i Alberta i Edmonton, Alberta. Ved afslutningen af sine studier ved universitetet, modtog han en bachelorgrad i fine kunst.

Efter John University har været aktivt opbygge sin karriere i biografen, begyndte han at prøve forskellige roller, da han var endnu ikke Tyveårsalderen. Succes kom til ham ikke engang, men drengen havde ikke miste modet, fortsætter med at gå på støbning.

John Pyper-Ferguson. Film

Til dato pyatidesyatitrehletnego aktør i banken er næsten et hundrede og halvtreds værker. Hans skuespillerkarriere, begyndte han i begyndelsen af 80'erne. XX århundrede. Perechilsyat alle hans filmiske arbejde inden for rammerne af denne artikel er ikke nødvendigt, derfor, nævner kun de mest fremtrædende:

  • "Drive" (1997).
  • "Pearl Harbor" (2001).
  • "Unforgiven" (1992).
  • "Bedømmelse" (2010).
  • "Folk X: The Last Stand" (2006).

Ud til spillefilm, John Pyper-Ferguson fjernet aktivt og i forskellige tv-føljetoner projekter såsom:

  • "Lille Tramp" (1979-1985).
  • "Force Majeure".
  • "X-Files".
  • "ER" (1994-2009).
  • "Lost" (2004-2010).

Dette er en liste over de mest fremragende værker af skuespilleren, men blandt de bånd, tv-serier og andre projekter, hvor han deltog, kan du finde mange flere værdig.

"Wolves"

Ud over disse bånd og tv-serier, vil jeg gerne understrege de franske-canadiske film "Wolves" i 2013 (på russisk blev udgivet i 2014 leje), ikke fordi det er en fremragende og vellykket film, men tværtimod på grund af dets flops.

Denne film fortæller den ukomplicerede historien om en ung succesfuld fyr Kaidan at javjaletsja leder af skolens fodboldhold. Han gør store: den smukkeste pige i skolen, respektere deres jævnaldrende, etc. Men en dag han vågner op og opdager, at hans forældre brutalt bliver myrdet, og årsagen til deres død er ham selv, forvandlet til en ulv ...

Faktisk er filmen en typisk ungdomsfilm med et strejf af vampyr mystik, som nu er så populær blandt unge mennesker. Det ser ud til, at intet af værdi fra sådanne film ikke er særligt forvente nogen kritik, hverken tilskuere, men filmen har formået at skille sig ud negativt, selv i en sådan situation.

Han har ikke blot undladt på box office, indsamling i USA lidt mere end 12 tusind dollars, og i Rusland, omkring en halv million med et budget på 18 millioner, men oven i købet blev revet i stykker af professionelle filmkritikere, og almindelige biografgængere omfavnede det meget negativt.

Dette skyldes den meget svage plot, dårlig skuespil og lede arbejdet. Alt dette har spillet en grusom spøg med filmskaberne. Denne film var en af de værste værker af John Pyper-Ferguson i biografen i de seneste år.

konklusion

Trods det faktum, at John var i det meste er en canadisk skuespiller, da tilbragt størstedelen af sit liv i dette land, mange mennesker kan lide at regne ham til den australske skuespiller, da han blev født i Melbourne og medvirket i flere australske projekter.

Uanset hvad det var, John er en anstændig skuespiller, der spillede i en masse filmprojekter, deriblandt en masse godt, men der er helt svage og ærligt dårlige film.

Hans bidrag til biograf i Canada, Australien og hele verden er temmelig stor. Selvom han aldrig har haft sådan en stor efterspørgsel efter markedet industrien som en top Hollywood skuespillere, men selvfølgelig har sin karriere haft en betydelig indflydelse på moderne biograf. Hvilket er kun omkring et hundrede og halvtreds roller i forskellige filmprojekter!

En så stor produktivitet skuespiller er støder op til det faktum, at hele hans filmkarriere, han aldrig vundet verdensomspændende popularitet. Den mest berømte det har i Canada og Australien, fordi befolkningen i disse to lande betragter det deres landsmand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.