SundhedSygdomme og betingelser

Dystrofi af nethinden. Klassifikation, behandlingsmetoder

Makuladegeneration er den patologiske proces, der ofte resulterer i tab af synet. Når der er skader på degenereringen af celler og intercellulære substans, der forårsager en ændring af kroppens funktioner.

Makuladegeneration er klassificeret af flere grunde.

  1. Efter type af stofskiftesygdomme. Skelne vand, mineral, fedt, protein og kulhydrat.
  2. På det sted, manifestation. Skelne celle, blandet og ekstracellulær.
  3. Forekomst. Skelne mellem systemisk og lokal.
  4. Efter oprindelse (ætiologi). Skelne medfødt og erhvervet.

Patienter klager over dårligt syn, og i begge øjne, indsnævre feltet under revision, næsten et hundrede procent blindhed i mørket, den forkerte farve perception.

Når mindst én af disse symptomer bør straks søge professionel hjælp og starte et behandlingsforløb.

Makuladegeneration er forårsaget af mange grunde:

- sygdom i blodkarrene i kredsløbet. Overtrædelse af blodet er et udfældningsmiddel faktor i sygdommen;

- overtrædelse af lymfe cirkulation. Kronisk, tilbagevendende lymfadenitis;

- infektioner i kroppen (ældre);

- endokrine sygdomme, hormonale fejl human baggrund;

- en ubalance i de metaboliske processer i organismen, spiseforstyrrelser celler, hvilket fører til degeneration;

For at opsummere, kan vi sige, at det er forkert blodcirkulationen, sætte det cellulære væv, er den vigtigste årsag til degeneration af nethinden.

Makuladegeneration ofte rammer ældre mennesker, men unge mennesker er også genstand for en sådan risiko. For eksempel har en person set nærsynethed. Konsekvens er en stigning i den tværgående dimension fra øjet, så multipel forøgelse af trykket skal, og resultatet - retinal dystrofi.

Tilskadekomne ved øjnene, især på deres slimhinder er en almindelig årsag til retinal degeneration. Ved de samme negative faktorer omfatter kronisk øjensygdom, nyresygdom, hjerte-kar-systemet, effekten af alle former for giftstoffer.

En form for alvorlig arvelig sygdom i nethinden er myotonic dystrofi. cirka til 16 år af de første tegn på sygdommen. De karakteristiske symptomer på myotonic dystrofi er muskelspasmer i fingre og Tyggemusklerne, muskelatrofi, primært i ansigt og hals. Patient nablyudetsya nasal udtale af lyde på grund af atrofi af bulbar muskler, kvælning, vejrtrækning forandring. Sygdom giver komplikationer til øjnene, det endokrine system. Ifølge statistikker, bliver det syge, 1 ud af 8 tusind, og mændene tre gange oftere. Kuren er meget sjældne, mere almindelige dødelige.

Behandling dystrofi af nethinden er tildelt afhængigt af det kliniske billede af sygdommen og typen af dystrofi. I næsten alle tilfælde, symptomatisk behandling (sigter mod at behandle symptomerne på sygdommen), fordi størstedelen af sygdommen er arvelig.

Ved behandling af retinal dystrofi læge vælger kun passende metode til en given patient. I øjeblikket praktiseres konservative metoder, laser og kirurgisk.

Som anvendt desaggregeringsmidler lægebehandling, medicin, udvide blodkarrene, anti-sklerotisk præparater (ældre patienter), kombineret vitaminer, biogene stimulatorer.

Effektiv er brugen af fysisk terapi: elektroforese (med ingen-shpoy, gepatrinom), en lavenergi laser stimulation.

Prognoser i arvelige former for degeneration af nethinden skuffende slutter blindhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.