Mad og drikkevarerDesserter

En lækker dessert af kirsebær

Hvordan man laver en lækker hjemmelavet dessert af kirsebær? Metoder til fremstilling af søde retter sådanne bær der er stor variation. Nogen bruger dem til madlavning marmelade, og nogen gør frugtdrikke og frugtsaft. Men fordi du kan tilberede kirsebær og andre desserter. Kager, tærter, kager, buddinger - det er ikke alle slik, som meget ofte foretaget på baggrund af den nævnte frugt.

Desserter af kirsebær: opskrifter, fotos

Hvis du ikke ved, hvilken slags dessert lavet ved hjælp af et kirsebær, så tilbyder vi den nemmeste løsning.

"Charlotte" - det er nok den hurtigste kage at lave mad, der kan ikke kun med æbler, men også med en række forskellige bær. For hans bagning, vi har brug for:

 • Æg - 4 stk. medium størrelse;
 • fint sukker - 250 g;
 • lys sigtet mel - 250 g;
 • Soda + spisestue bid at slukke - ½ dessertske;
 • flormelis - til kage udsmykning;
 • friske kirsebær, udstenede (du kan bruge frosne) - for at bruge efter forgodtbefindende.

Gøre kiks dej

Dessert med et kirsebær pie i form af "pie" nødvendigvis appellere til alle medlemmer af din familie. For at forberede det, at tilføje æggeblommer og sukker godt alle flosse. Derefter separat pisket æggehvider. Under stabilt skum, er det forbundet til æggeblommer, derefter standset spiseskefuld soda tilsat, og den sigtede mel. Omrør ingredienserne ikke er for stiv dej.

Vi danner en kage og bage det i ovnen

Før du bage en lækker dessert af kirsebær, er det nødvendigt at danne ordentligt. Til denne dybe formular olieret og derefter sprede dejen. Dernæst er hele halvfabrikata belagt med friske eller frosne bær, udstenede. Må ikke bekymre dig, hvis kirsebær "Utopia" i bunden. Så det burde være.

Efter dannelse af kagen straks sende det ind i ovnen.

Bage dessert af kirsebær at være over 45-50 minutter ved en temperatur på 200 grader. Efter denne tid skal dejen være frodige og godt brunet.

Serveres kirsebær "pie" til familien bordet

Som du kan se, behøver en simpel dessert af kirsebær ikke kræver køb af en stor portefølje af produkter, og ikke tidskrævende. Efter kagen er bagt, det spredes på for kage (hovedet) og generøst drys pulver. Skiver dessert, er det præsenteres til bordet sammen med te eller andre drikkevarer.

En simpel opskrift på en lækker cheesecake

Dessert af kirsebær og ost kan omfatte en helt eventuelle ingredienser. Men et sådant sæt af produkter, anbefaler vi, at du gør en slags cheesecake. Hvordan til at forme det og bage, vil vi forklare lidt længere.

Vi har brug for:

 • frisk ostemasse - 400 g;
 • store æg - 2 stk;.
 • mellemstor sukker - 1 kop;
 • friske udstenede kirsebær - 200 g;
 • margarine - 150 g;
 • Let måltid - to glas;
 • bagepulver - en pose;
 • salt - 1/3 lille ske.

Fundamentet klargøres og påfyldning

Desserter af friske kirsebær vende altid ud lækre. Men i vores tilfælde, denne delikatesse er også nyttigt. At koge æg grundigt pisket med en mixer, og så hæld bagepulver, sukker og tilsæt frisk hytteost. Alle ingredienser er nøje forebygges og venstre side.

Indtil sukkeret smelter, begynder at gøde jorden. Til dette madolie gnides på et rivejern, og derefter kombineret med hvedemel og godt formalet til et fint krumme. Den sidste ting at løs vægt tilføjet til bordsalt.

Udformning og bage en stor cheesecake

For at skabe en dessert af kirsebær, vi har brug for en dyb formular. Det pour margariner crumb, og så er det dannet af et lag med små flanger. Til dette formål er massen fordelt langs bunden af retter og hænder eller stampes tolkushkoy.

Efter at have modtaget et grundlag for kagen, sprede det på friske kirsebær, og derefter straks hæld æg-ostemassen. Derefter halvfærdige produkt sendes ind i ovnen og bages ved 200 grader i 55-65 minutter. I løbet af denne tid, skal en stor kirsebær cheesecake grundigt forstå.

Præsenterer til bordet

Når cheesecake bages, bliver det fjernet fra ovnen. Fuldt cheesecake køligt ved stuetemperatur, er det skåret smukt og derefter forsigtigt lagt på en flad tallerken og fodret gæster med te.

Vi gør en creme fraiche dessert "Drunk kirsebær"

Dessert af kirsebær og creme fraiche er godt forberedt i tilfælde af at du ikke ønsker at engagere sig i bagning produkter ved hjælp af en ovn, multivarku og andre køkkenmaskiner. Det er sådan en behandler og nemt. For at gennemføre den, vi har brug for:

 • frosne udstenede kirsebær - 200 g;
 • tyk creme fraiche (30% fedt) - to fulde kopper;
 • sukker lys - 1/2 kop;
 • enhver brandy - 4 store skeer;
 • gelatine i en pose - 1 stor ske;
 • Hercules flager - omkring 4 store skeer (bruges til dekoration);
 • sukker pulver - 10 g (anvendes til dekoration).

Fremgangsmåde til fremstilling

Kog dessert af kirsebær uden bagning - en fornøjelse. Først skal vi opløse gelatine. Hælde det i en dyb skål, og derefter hælde 1/2 kop varmt kogt vand. Som sådan gelatinen lov at henstå i 40 minutter og derefter sat på en lille brand, og opvarmes til så længe skål i en homogen væske. Bring det til kogepunktet ikke anbefales.

Efter en gelatineopløsning blev grundigt beskrevet handling forhindre, fjernes fra varmen og får lov at køle lidt. I mellemtiden, fortsæt til forberedelsen af andre produkter.

At gøre den frosne dessert af kirsebær og bær på forhånd er fjernet fra fryseren, og derefter lidt presse det overskydende fugt. Derefter er deres brandy hældes og omrørt. Tilsætning halvdelen af gelatineopløsningen bestanddelene igen forebygges og venstre side.

For at forberede en velsmagende og delikat dessert "Drunk kirsebær" anvendes kun friske og fed creme. Hun pisket ved hjælp af en mixer, gradvist at tilføje sukkeret. Under fluffy sød masse, er det kombineres med den resterende gelatine og omrøring procedure gentages.

Som det kan ses forelagte form dessert? Først skal vi tage en dyb skåle. Først, de spreder bærrene, og derefter creme fraiche. Denne kombination bør gentages 2 eller 3 gange.

Når fyldt med Pialat, ren dessert i køleskabet i et par timer. Efter størkning af ingredienserne creme fraiche kage drys Hercules flager, der er forudindstillet på yngel gryde med tørt pulverformigt sukker.

Madlavning lækker kirsebær budding

Let og luftig kirsebær budding vil være en fremragende dessert til te. Det er sådan en behandler for lang, og resultatet er utroligt bud og velsmagende.

For at gennemføre denne opskrift vil vi brug for følgende suite af produkter:

 • Frisk mørke kirsebær (kun tage uden kerner) - ca. 450 g (eller 2 kopper);
 • højt fedtindhold komælk - 250 ml;
 • kirsebær brandy likør eller enhver - 30 ml (eller 3 store skeer);
 • smør - anvendes til smøring form;
 • mel sigtet - lidt (ca. 25 g);
 • pulveriseret sukker - ca. 150 g + bit polstring;
 • æg (friske, store) - 4 stk.

fremstillingsmetode

For at forberede sådanne delikatesser kun bruger friske kirsebær. Hende grundigt vasket og renset fra frøene. Efter at sætte bærrene i en ildfast form, hvilket tidligere smurt smør creme. Som sådan er kirsebærrene sendt til en ovn forvarmet til 180 grader. Indtil produktet bages (ca. 10-15 minutter), begynde at forberede de resterende ingredienser.

Sigt mel og flormelis i en stor skål, for bulk-produkter efterhånden spredt æggene og rør indtil glat. Derefter den resulterende masse indføres i mælk og kirsebær likør (tilgængelig brandy).

Forsigtigt røre alle ingredienserne, hæld dem allerede behandlet bær og igen sendt til den forvarmede ovn. Bagt kirsebær budding bør være cirka 40 minutter, indtil desserten ikke vil få gylden brun.

Efter dette tidspunkt er storslået og lækker produkt fjernet og fik lov til at afkøle helt. Dernæst hele dessert, drysset med flormelis, klippe og præsenteres til bordet med en kop te.

Vi gør kirsebær kuverter

Hvis du ønsker at lave en lækker og delikat dessert så hurtigt som muligt, anbefales det at bruge en færdig butterdej for dette. Fra et sådant grundlag kan bage helt forskellige produkter. Vi anbefaler dog at forberede kirsebær kuverter. For at gøre dette, kan vi brug for følgende produkter:

 • butterdej uden gær (klar, købes i butikken) - 1 pakke;
 • kirsebær (frisk kun) udstenede - for at bruge efter eget valg;
 • kartoffelstivelse - ca. 3 store skeer;
 • store sukker - brug af skøn;
 • hvedemel - bruges til at rulle dej;
 • pulveriseret sukker, kanel - 3 store skeer.

Hvordan til at lave mad?

For at forberede denne dessert skal først forberede fyldet. Friske kirsebær, udstenede spredt i en dyb skål, og derefter hælde en stor sukker og kartoffelstivelse. Bland alle ingredienser er temmelig tyk bær påfyldning.

Forarbejdede kirsebær, begynde at rulle ud det grundlæggende. Butterdej drysset med hvedemel og danne en stor rektangulær formation. Derefter skæres det i firkanter med sider 6 cm. Derefter center smørematerialeprodukter 1-2 dessert skeer kirsebær og stærkt zaschipyvayut kant foldet kasser diagonalt.

Efter at alle konvolutterne er dannet, bliver de spredt på et tørt bagning (bagning papir kan bruges) og sendes til ovnen. Holde temperaturbetingelserne på 200 grader, bliver en cherry dessert bagt ca. 30-45 minutter (indtil let brunet konvolutter).

Med forbehold for alle regler i opskriften, du har brug for at komme meget smuk og velsmagende kirsebær delikatesse, som omhyggeligt bør fjernes fra panden og arrangere på et stort fad. Før servering te puff kuverter drys med flormelis.

nyttige tips

For mere lækker og smuk dessert af kirsebær bær anbefaler vi at bruge uden kerner. Hvis det har været frosset, bør det være præ-tø og afløb af den frigjorte saft. Hvis du ikke gør det, så din dessert vil være for våde.

Af den måde, til fremstilling af puff konvolutter frisk bær smag anbefalede stivelse eller mel. I dette tilfælde skal dejen være stærkt klemt fingrene eller en gaffel. Ellers under varmebehandlingen fyldet kommer ud har bidraget brændende dessert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.