Mad og drikkevarerDesserter

Hvordan til at tilberede en dessert af gelé. Dessert med gelé og creme fraiche

Der er ikke sådan person, der ikke ville elske sød. Mulighederne for en utrolig bred vifte af godbidder: småkager, kager, tærter, is, slik, slik, tyrkiske glæde og selvfølgelig, dessert af gelé. Historikere hævder, at denne sødme elsket forkælet Napoleon og Josephine.

Jelly er især glad for børnene for en usædvanlig udseende og smag muligheder. Det er anderledes - grøn, rød, gul, multi-lag. Desuden gelé desserter er meget nyttige, fordi dens fundament - gelatine eller agar-agar - en gavnlig virkning på kroppen som helhed. Praktisk, at for ham er det ikke nødvendigt at køre til supermarkedet eller en restaurant - det behandler du kan lave mad derhjemme. Hvordan man gør det - er beskrevet i denne artikel.

Tablet historier

Historien om den kulinariske produkt, som en dessert af gelé, efterlader en forholdsvis fjern fortid. Medieval manuskripter siger, at den analoge gelatine dukkede omkring 500 år siden og var en antydning af hvidlig lim, som er lavet af luftbobler stør.

Velkendt gelatinepulver opfundet Piter Kuper, fastslog, at knuste knogler, brusk og skind fra dyr omdannes til gennemsigtigt materiale, hvorigennem enhver frosne væske. Det gjorde næsten ikke noget farve og ikke har nogen lugt.

Innovation fra apoteket

Efter nogen tid, apotekeren Pearl Waite gelé fremstillet med tilsætning af smagsstoffer og farvestoffer. Hans kone kom op med navnet, og en dessert af gelé modtaget et egennavn - "Jell-O" Desværre, folk ikke sætter pris på den nye kulinariske produkt, Waite og solgt patentet for $ 450 til sin nabo - opfinderen af taleren Vudovortu. Ny ejer "gelé" var heldig ikke rigtigt - det var nogen tid, før produktet har vundet popularitet, som toppede i 1950.

En behandler til alle

Dessert "Fruit Jelly" var vildt populære blandt operasangere, berømte skuespillerinder og andre berømte mennesker. Det var signatur skålen af alle husmødre. Børnene elskede gelé er meget tæt, som kunne tage hænder, og der, bide et stykke, blev ungdom tilsat vodka og intellektuelle denne delikatesse tjente i smuk krystal vaser. Kort sagt, det spiste alle glæde, uanset alder, race og tykkelsen af pungen. På grund af de forskellige variationer af smag og nem tilberedning af en dessert af gelé er stadig en favorit sødme i vores dage. Af den måde, velkendt for os gelatine kan erstattes af mere nyttigt agar-agar. I denne artikel, vi er glade for at dele nogle af de mest simple og sjove opskrifter til madlavning denne skål.

klassikere af genren

Dessert "frugt gelé" er meget enkel at tilberede, og er en slags grundlæggende. Det kan spise både i ren form eller i kombination med kiks, is og kager. Forberedelse denne delikatesse er ikke svært. Du har brug for ingredienser som frugtkompot eller juice, gelatine, og din favorit frugt (på forespørgsel er muligt at tilføje en dessert med bær).

 • Trin 1: Læs omhyggeligt vejledningen trykt på pakken med gelatine. Opløs det i en specificeret mængde varmt vand. Det vigtigste - der omrøres forsigtigt blandingen for at gøre den ensartet og indeholdt ingen klumper.
 • Trin 2: Opvarm vkusoobrazuyuschuyu væske (frugtkompot eller saft) og koges det i 4-5 minutter.
 • Trin 3. Hvis gelatinen er koldt, bør det være lidt varm. Derefter skal det nøje hæld en tynd strøm ind i en juice eller kompot, omrøring forsigtigt til de to komponenter forbundet til hinanden godt. Vente indtil blandingen afkøles.
 • Trin 4. Vask og hak udvalgte grøntsager i tern, strimler eller skiver og læg dem på samme måltider skåle, kopper eller silikone forme til bagning.
 • Trin 5. Tilsæt forsigtigt til frugten blanding med gelatine og opbevares i køleskab indtil fuldstændig størkning. Bemærk: fryseren er ikke egnet til dette formål!

Servér færdige gelé med frugt og flødeskum kan. Hvis det blev kogt i skåle eller briller, er det muligt at spise lige ud af dem. Hvis desserten frøs i silikone forme til bagning, er det nødvendigt præcist at styre de præ-down forme (ikke til randen!) I varmt vand. Jelly smelter lidt og nemt poppe op på et sølvfad.

Smetana flod

Hvis du ønsker at eksperimentere, kan du tilberede en dessert med "Jelly og fløde," tilføjer marmelade i det. Han er overordentlig lækker, blid og hjælpsomme. Kog denne parabol en smule mere kompliceret end frugten, men indsatsen er det værd! Dessert med fløde og gelé indeholder ingredienser, såsom gelatine, butikstyveri 10-15% fedt creme fraiche, sukker og marmelade.

 • Trin 1. Opløs gelatine og sukker. Vand bør tilføjes på samme tid lidt mindre end anført i vejledningen.
 • Trin 2. marmelade skæres i store terninger og fold ind i beholderen, der efterfølgende størkne gelé.
 • Trin 3. Hæld den creme fraiche i en gryde og varme, omrøring forsigtigt. Bring i kog under alle omstændigheder er det umuligt, ellers vil det rulle og alt det arbejde vil komme til ingenting.
 • Trin 4. Forbind den opløste gelatine til den varme fløde og rør godt. Lad det køle af.
 • Trin 5. Hæld kølet cremet blanding i gelatine gelé beholder, bland forsigtigt og sted i køleskab indtil fuldstændig størkning. Hæld den varme blanding er umulig, som marmelade kan "svømme".

Tjene dessert med gelé og creme fraiche skal fjernes fra formen, som angivet ovenfor. I forbindelse med denne delikatesse er meget smuk, og på grund af den multi-farvede marmelade ligner ædelsten i sneen. Dessert "Jelly med fløde" kan hældes chokolade eller kirsebær sirup og pynt med mynteblade.

Curd kyst

En anden usædvanlig bud delikatesse - ost dessert med gelé, som vil glæde både baby og voksen. Til fremstilling brug mælk eller fløde (400 ml), ostemasse (200 g), gelatine, sukker, vanille, frisk frugt - f.eks solbær eller jordbær.

 • Trin 1. Hæld mælken i en gryde eller creme fraiche, drys ind på sukker, bland godt og sat på en lille brand. Varme under konstant omrøring, indtil mælken indtil overfladen er dækket med bobler. Sluk for varmen.
 • Trin 2: Sæt en skål eller en kop instant gelatine, fylde den med en lille mængde af varm mælk. Rør indtil fuldstændig opløsning.
 • Trin 3. En tynd strøm ind i opløste gelatine i mælken og blandes grundigt og fjern kortvarigt i køleskab indtil indtil blandingen begynder at størkne.
 • Trin 4. Tilsæt mælken-gelatine blanding af hytteost og frugt, og et godt beat med en mixer eller blender.
 • Trin 5: Lå på is skåle eller vaser og opbevar den i køleskabet indtil fuldstændig størkning.

Serveres denne dessert kan drysses med jorden nødder eller revet chokolade, og hæld smeltet honning eller bær marmelade.

Variationer over temaet gelé

Efter at have styr på de grundlæggende færdigheder ved at arbejde med gelatine, kan indeholde fantasi og forberede fantastisk dessert, der vil være det perfekte supplement af de mest luksuriøse ferie bordet. Jelly kan være flere lag, multi-farvet, med kakao eller kaffe i stedet for creme er tilladt at tage yoghurt og mælk fløde erstatning. I denne dessert tilføje eksotiske frugter, småkager, nødder, tørrede abrikoser eller svesker. Kort sagt, takket være gelatine fra nogen af os har mulighed for at blive opfinderen af sine erhvervskunder godbidder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.