SkønhedHår

Olie "Kerastase" hår: ansøgning og anmeldelser

Naturen har arrangeret en person på en sådan måde, at hans helbred har meget at fortælle tilstand hududvækster. Når der kommunikeres med det modsatte køn på et ubevidst plan, vi evaluerer det ydre udseende af hår og negle samtalepartner, og derefter hjernen giver mulighed for disse data til at skabe helhedsindtrykket.

Kvinder altid ønsker at se sundt og velplejet. Det er derfor, den første agent for hårplejeprodukter optrådte mere end tre tusind år siden. Firma L`Oreal eksperter har samlet de bedste opskrifter af kendte menneskets historie, at skabe sin linje af kosmetik Kerastase hår. Det var en sensation blandt lignende midler.

Ved hjælp af olie "Kerastase", har smukke og velplejet hår for kvinder er nu endnu nemmere. På grund af den optimale balance af essentielle olier som argan, majs og olie og kamelia træ prakaksi hår syntes forvandlet.

Hvad gør olie "Kerastase" unik?

Det er et sæt af olier, som granskes skaberne af denne linje af kosmetik. Argan olie er en af de centrale medlemmer af de "Kérastase" betyder. Hår olie skal have en bestemt struktur for at give den nødvendige magt og forbedre deres udseende. Denne komponent er udvundet fra Argantræet frugter og indeholder vitamin E, carotenoider gruppe, en monoumættet fedtsyre omega-6 og omega-9, såsom linolsyre og oliesyre.

Hvordan virker olie "Kerastase"?

For bedre at forstå, hvordan olier hjælper hår ser velplejet og sundt, er du nødt til at forstå strukturen af et menneskehår. Han har en rod, den del, der er dybt i hovedbunden, og baren, som vi kan se med egne øjne. Hele masse af hår, som vi ser i et spejl, er et sæt af stænger.

Udseende af hår akslen, afhænger af tilstanden af hår pære og rod, som det indføres. Sundhed samme pærer afhænger af organismen som helhed, ernæring, vand balance og niveau af fysisk aktivitet.

Stængerne kan ikke kaldes at leve i den fulde betydning af ordet. Da de ikke har udbud og innervation blod, kan de næringsstoffer allerede vokset hår kun levere på ydersiden, ved hjælp af forskellige midler til at pleje.

Hvilket ødelægger vores hår?

Desværre, i dagens verden, levevilkårene i storbyområder og deres omgivelser er dårlig, og så er det svært at konstant at overvåge dit helbred. Selv disse kosttilskud og vitaminer, som nu er så populære, ikke altid de fulde behov hos organismen. Som følge heraf lider vores udseende og tilstanden af hele organismen.

Udefra kommende faktorer, der påvirker håret, er vejrforhold og styling. Store temperaturændringer, vind, regn og ulige påvirke hans status. Meget ofte i store byer der er en ændring af surhed for nedbør, og ved en pH på mindre end 7,0 forringes struktur af håret, bliver det tyndere og svagere. Kemikalierne, der er indeholdt i midlerne til stabling, også bidrage til hår knækker. Og brugen af tørretumbleren, selv de mest moderne, kan ikke påvirke vandbalancen inde krøllerne.

Alle ovenstående viser betydningen af yderligere hårplejeprodukter til den moderne kvinde. Olie Kerastase Elixir Ultime er velegnet til alle hårtyper og kan nemt erstatte et dusin værktøjer til hårpleje såsom forskellige emulsioner og flydende vitaminer.

På grund af sin sammensætning, vil det beskytte strukturen af håret mod skader og tab af væske, og beskytte mod ugunstige klimatiske forhold. Og vil give yderligere pleje maske "Kerastase", som er designet til intensiv genopretning af sundt hår. Det vil give rødderne den nødvendige næring.

Hvorfor Kerastase?

Med alle de mange forskellige hårplejeprodukter, det mest avancerede og sofistikerede skønhed over udvalgte byer olie "Kerastase". Prisen på omkring to tusinde i dette tilfælde, siger, at det handler om kvaliteten af produktet. Denne olie har formået at tjene et godt ry blandt tilfredse købere. I sammenligning med andre midler, mange kvinder bemærke en hurtig opnåelse af sundt hår effekt, økonomisk forbrug, behagelig diskret duft, og manglen på vægtning tråde.

Styrkelse af hår er en af de hyppigste mangler i andre lignende midler. Det fører til tab af volumen og sjusket udseende ved udgangen af den dag, hvor så ønsker at være smuk og ønskelig sent ud på natten eller endda tidligt om morgenen. Olie "Kerastase" klarer denne opgave, som er specielt ofte præget af glade shoppere. Det er fordi nu, at håret ser velplejet og ren.

"Kerastase Elixir Ulta" også rost kvindelige kunder for sin behagelig aroma. Han er diskret, men lækker. Dette er ekstremt vigtigt for alle, der ønsker at fremhæve duften af hendes parfume, fordi det ikke vil gøre en dissonans i den samlede harmoni af dufte. Denne funktion er en dejlig forskel i forhold til den skarpe kemiske lugte lignende værktøjer fra andre producenter.

To store olie effekt

Olie "Kerastase" træder i kraft med det samme, det er muligt takket være to multidirectional effekter. I de første minutter det handler kun overfladisk, men du kan allerede se resultater i spejlet. Hår bliver skinnende, sundt udseende. Der er funklende spil af lys over hele længden af håret. At røre ved, de bliver blødere, og kører en hånd, kan du føle, hvor glat stål tråde efter den første ansøgning.

Lidt senere, olien begynder at blive absorberet ind i håret akslen og fylde mikroporerne inde. Den genopretter den beskadigede konstruktion af krøller, bliver de stærkere og mere modstandsdygtig, og den primære glans virkning forøges.

Mask "Kerastase" er skabt med henblik på at forbedre og forlænge virkningen af olie og til at udføre mere intensiv opsving. Det er fordi den har den rigtige konsistens til at trænge ind i håret, er det muligt at opnå sådanne imponerende resultater.

Også på grund af de særlige træk ved dispenseren og konsistens betyder "Kerastase" hår olieforbrug er meget økonomisk. En flaske er nok til mere end seks måneder med daglig bruger det.

En rigtig gave til den sofistikerede kvinde

Attraktivt design i en gylden flaske tilføjer et behagelige følelser i processen med at bruge dette produkt. På hylden med kosmetik til hår, det ser elegant og dyrt.

Ud over den generelle hår helbredende virkning, "Kerastase Elixir Ulta" hjælper i et meget specifikke problemområder situationer.

For eksempel, tør og skør hår efter lysne toner til 2 eller flere. Alle ved, at i tilfælde af denne procedure, håret pigment udvaskes fra stangen specielle stoffer gennem en kemisk reaktion. Resultatet er en næsten "nøgen" hårstrået. Dette fører til øget skrøbelighed, tværsnit, problemer med installationen. I dette tilfælde er brugen af en kombination af masker og olier hjælper til hurtigt at genoprette livløst hår og giver det et sundt udseende.

Regelmæssig brug af olie forhindrer også krøller fra udseendet af spaltede spidser. Olie, samt den rettidige besøg til frisøren, er med til at forhindre forekomsten af dette problem.

Hvis håret pushatsya under normale forhold eller i høj fugtighed, de "Kérastase" -serien midler advare sammenfiltring og sjusket udseende. Bidrage lettere at rede.

"Ultimate Elixir" er velegnet til alle hårtyper

Da den "Ultimate Elixir" er velegnet til alle typer hår, piger med krøller problem endelig være i stand til at bruge olie på en daglig basis. Vi taler om den type, når talgkirtlerne producere en stor mængde af fedt og låse meget hurtigt blive beskidt og rodet look. Tidligere Pigen med frisure måtte begrænse brugen af olier og masker, som de fleste af produkterne er designet til tørt og livløst hår. De skabte indtryk af fedtet hår på blot et par timer efter påføring. Men nu piger med dette problem en mulighed for at få en glat og skinnende krøller uden effekten af vægtning og scruffy udseende.

Hvor ellers kan du bruge hår olie?

I tilfælde af overtrædelse af hår ernæring kan bruge olie til at massere hovedbunden og rodzonen. Denne procedure forbedrer blodgennemstrømningen, og som et resultat, og ernæring af hårsækkene. Olie "Kerastase" i dette tilfælde vil bidrage til at fremskynde effekten af massage og bidrage til reduktion processer i hovedbunden. Massage har en kompleks handling som hovedet er anbragt på en flerhed af akupunkturpunkter, det påvirker også kroppen som en helhed. En lugt af olie giver dig mulighed for at slå alt dette også i aromaterapi.

I serien er der midler til forskellige hårtyper. Hvad skal man vælge?

I en serie af "Ultimate Elixir" Der findes flere typer af olier. Dog er tilfredse kvindelige kunder rådes til at købe et standardværktøj i serien, fordi den er velegnet til alle hårtyper og har etableret sig som den bedste af alle de egenskaber, der er vigtige for forbrugeren.

Anmeldelser af kosmetik "Kerastase"

Glade kunder rapporterer en betydelig reduktion i hår knækker. De bliver mere elastisk, nemmere at tolerere ugunstige vejrforhold såsom sol, vind og regn.

Allerede efter en uges brug af olie, mange kvinder bemærke en sund glød, som får deres hår. Nem kæmning kvindelige kunder bundet til tredje betydning og taler om fordelene ved midler "Kérastase" end lignende produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.