SkønhedKosmetik

Kerastase Elixir Ultime - skønhed og glans af dit hår

"L'Oreal" For mere end 100 år for at behage sine kunder med kvalitetsprodukter. Producenten producerer plejeprodukter til hår, ansigt og krop hud, og hårfarvningsmidler for alle aldersgrupper. Mange succesrige og smukke mennesker var "L'Oreal". Således reklame ansigtet af en serie af Kerastase Elixir Ultime - produkter til krøller pleje - er blevet en Keyt Moss. Selskabet ejer sådanne kendte mærker som "Garnier", "Meybelin", "LANCOME", "Vichy Laboratory", "Cacharel".

Det er en del af Kerastase Elixir Utime?

Denne linje omfatter professionelle produkter til pleje af krøller. Strukturen omfatter Kerastase Elixir Ultime OLEO kompleks:

 1. Prakaksi- olie udvundet fra frø Pracaxi træet, som vokser i Brasilien. Ekstrakter af planten har en høj fugtgivende effekt, øge hår glans og glathed. Det giver et middel viskositet, er et godt alternativ til unaturlige ingredienser.
 2. Majsolie - værdsat for et sæt af nyttige vitamin A, E, og tilstedeværelsen af syrer Omega 6. A kim ekstrakt frø af planter dyrket i Mellemamerika. Komponenten giver beskyttelse til håret, glans og blødhed.
 3. Argan olie - er et af de mest eksklusive ekstrakter. Denne ingrediens er rig på vitamin A, E og D, omega kompleks 9. Komponenten beskytter håret mod udtørring, giver det lethed og blødhed.
 4. Camellia olie - giver anlægget en behagelig aroma og rig på vitamin E, omega-3 og -9. Uddrag genopretter strukturen af krøller og gøre dem lydig.

Serie Kerastase Elixir Ultime

Denne linje består af olie, bad shampoo og maske. Olie Loreal Kerastase fås i tre typer til forskellige typer hår:

 1. Stained - inkluderet er en hvid te-ekstrakt. Denne komponent giver farveægthed krøller og beskytter dem mod UV-stråler.
 2. Tynd og følsom - indeholder en rose, der nærer og beskytter håret og gør det blødt.
 3. Beskadiget - det indeholder ekstrakt af Moringa, der forvandler håret og nærer deres orientalsk smag.

Olie Kerastase Elixir Ultime kan anvendes på forskellige måder:

 1. Før vask hovedet af hår - bruges som en metode til rensning og fjernelse af styling-værktøjer.
 2. På vådt hår - udfører funktionen af klimaanlægget efter anvendelse ikke afvaskes.
 3. Tørt hår - anvendes til at bibringe glathed og glans.
 4. Hver dag - anbefales til meget tørt hår flere gange i løbet af dagen.

Shampoo bad er velegnet til alle typer af krøller. Det giver dem med bud pleje, renser fra forurening og giver en dyb hydrering, nærer og glatter håret.

Maske af Kerastase Elixir Ultime giver mulighed for at få en professionel hårpleje derhjemme. Værktøj genskaber krøller struktur og behandler de beskadigede områder. Den beskytter håret mod sektionen. Maske velegnet til alle typer hår.

"L'Oreal" selskab præsenterer produkter ikke kun for kvinder, men også for mænd. Kerastase Homme serien er designet til en stærk halvdel af menneskeheden. Produkter af denne linje styrker håret. Mænds serien omfatter shampoo og hurtige midler til at passe hårspray til at bekæmpe skæl, styrke og forsegling hårprodukter. Produktet vifte af "L'Oreal" bred giver dig mulighed for at vælge kosmetik til alle, givet sine behov og ønsker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.