SkønhedKosmetik

Kosmetik "Maitai": anmeldelser af shampoo

Deodorant krystaller, ayurvediske kosmetik, usædvanlige stof maske slankende middel med ekstrakt af hajbrusk, kapsel kosmetik, kosmetik tibetanske urtemidler for huden, 80% består af aloe vera gel, hår styling produkter, parfume og meget mere - det er alle kinesiske kosmetik "Maitai". Svar om det indikerer, at disse produkter, i det mindste ikke "dummies." De gør arbejdet, og effekten er indlysende.

Shampoo, "Ginseng Biocomplex Dao de Mei»

En af de mest populære shampoo mærke "Maitai". En gennemgang af det i midten ser ekstatisk: shampoo perfekt vasker håret, hvilket gør dem smuldrende, voluminøs og skinnende, de ikke har været fed. På langt sigt - håret stærkere, mindre pisket. Med hensyn til deres vækst, synes der forskelle: nogle lægger mærke til, at dit hår vokse hurtigere, og der er en mærkbar "underuld", andre siger, at som en aktivator af hårvækst shampoo er ubrugelig. Den består af aggressive overfladeaktive midler, såsom laurylsulfat. For nogle kvinder er det en ulempe. En anden ulempe for nogle er, at efter vask håret vanskeligt at kam, de også pushatsya, men dette problem er let løses ved hjælp af en balsam efter vask. De fleste nyder en naturlig og usædvanlig lugt: bitter, naturlægemidler og astringerende. Selvom smagen er helt konkret, og der er dem, for hvem han stærkt ikke lide. Men efter vask håret lugten tilbage. Tips til brug: shampoo er ikke særlig god skum på håret, er det bedre at ruske op i skummet i hånden og vaske dit hår med skum. Til tørt hår perfekt supplement shampoo balsam af samme serie, og for fedt bare nok shampoo, ellers effekten vil blive vendt: de tråde bliver fedtet og vil hurtigt blive beskidt.

Shampoo "Aktivator til hårvækst" fra "Maitai": anmeldelser

En anden shampoo, der forårsager en masse spænding. Den er velegnet selv for et sådant kompleks type hår er kombineret. Mange kvinder lider af for fedtholdige, hurtigt forurenende ved roden strenge i kombination med tørre, livløse, spaltede spidser. At vælge omhu i dette tilfælde er ikke let: udtørre huden af hovedet, midler til fedtet hår gør tips som hø, og mere nærende shampoo årsager kløe i hovedbunden. Set shampoo "Maitai" fortjente ingen ros fra en af dem, der står over for et sådant problem. Det er godt vaskes, men samtidig styrker enderne. Selv de, der ikke bemærke det aktiveringen af vækst, opmærksom på, at håret er meget sundere og stærkere. Shampooen har en temmelig skarp peber lugt, kan klemme lidt under brug. Men fremragende resultater selv efter den første vask kompenserer for disse mangler: håret i lang tid forbliver frisk, godt kæmmet, bliver let, storskrald og samtidig stærk. Anbefalinger til brug: da det er en aktivator af vækst, skal vi ikke bruge det uden afbrydelse. Sådanne aktive shampoo bør varieres med sæbevand.

Shampoo til tørt og kedeligt hår med Camellia fra "Maitai": anmeldelser

Den eneste kritik af denne shampoo - en tvivlsom lys farve og mærkelig lugt. Selv lugten - det er meget subjektiv. Nogle bemærke, at dette værktøj er meget delikat og diskret smag. Men dens præstationer på samme måde som de to foregående, på højden: det er store vasker, men ikke tør, revitalizes og styrker håret, hvilket gør tråde smuldrende og lydig, det er, efter at han ikke havde brug for balsam og balsam til farvet hår, især god for blondiner, fordi det ikke er bleget gul hår.

Shampoo "Maitai" med hajbrusk til fedtet hår

Dette er måske det mest interessante shampoo "Maitai". Anmeldelser af ham er få, men positiv. Den består af collagen fremstillet af hajbrusk, der er kendt, er den ældste af bruskfisk i verden. Egenskaberne for hajbrusk unikke ekstrakt fra ham selv evnen til at forebygge kræft. Det besidder fremragende anti-aging, stimulerende og regenererende egenskaber. Shampoo med hajbrusk af "Maitai" til fedtet hår, som bemærket af forbrugerne, er den eneste ulempe - det tørrer og forvirrer strenge efter vask, så aircondition er påkrævet. Men i resten betyder er allerede velkendte lækkerier: styrker, glatter, hvilket gør håret mere håndterbare, de er gode i lang tid forbliver frisk og frodig. Denne serie har også en shampoo til tørt og normalt hår.

Shampoo med olivenolie og bambus ekstrakt fra "Maitai": anmeldelser

Disse shampooer er lige så god som alle de ovennævnte, og i fuld overensstemmelse med producentens løfte: fremragende vaskede hår, selv efter olie masker, hvilket gør dem mere tæt, elastisk, glat tilliggende, eliminere statisk elektricitet. Desuden er disse midler er meget blid og behagelig lugt.

Det er ikke alle shampoo "Maitai", i alt 22 arter, men det er allerede nu muligt at konkludere, at midlerne til vask hovedet af brandet er meget vellykket og populær hos de fleste brugere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.