SkønhedKosmetik

Hårfarve "Igor": farvepalet og unikke sammensætning værktøjer

En sjælden kvinde tilfreds med hendes naturlige hårfarve. Malet hår folk er begyndt for længe siden. I oldtiden, en bestemt hårfarve forbundet med magt, tilstedeværelse af en særlig status for sin ejer. For eksempel i det gamle Egypten, "til ære" var sort og mørk brun farve - de var det privilegium at aristokratiet. I det gamle Grækenland, en særdeles værdsat aske og gyldne nuancer krøller. For at farve håret i de dage, farvestoffet plantebaseret: formuleringer baseret på cinnober, kalk, bøg ask, talkum, rismel , og så videre. Nu holdningen til farve hår har ændret sig, og de nu er hovedsageligt kvinder. Denne procedure er for dem - en måde at se velplejede og forlænge deres ungdom. Har gennemgået store forandringer og hårfarver. Nu til dette formål anvendes hovedsageligt kemiske farvestoffer, der pålideligt og nøjagtigt selv male over tykke grå hår. I denne artikel vil jeg fortælle dig om en sådan skønhed værktøj, som er meget populær blandt messen køn: "Igor" hårfarve Paletten af farver er meget forskelligartede midler. Enhver kvinde vil her finde skyggen, der er rigtigt for hende.

Hvad kan man sige om den farvepalet?

Schwarzkopf selskab i dag frigivet tre serier af maling "Igor". Denne kongelige serie resonans og klassisk. Royal hårfarve "Igor", en palet, der omfatter 46 farver, repræsenteret primært rødlige og rødlige nuancer. Dette er en glimrende mulighed for lys, og lys-brunt hår smukke kvinder, der ønsker at gøre deres hår lyse kongelige og luksuriøse. "Resonans" -serien består af omkring 43 farver, fra sølv og guld til trendy rød-violet og chokolade. Klassisk serien består af 66 forskellige nuancer.

Hårfarve "Igor", en palet, der giver enhver kvinde kan vælge den rigtige nuance, løbende forbedret og opdateret. Schwarzkopf firma bekymrer sig ikke kun om, hvordan at gøre dig få de ønskede resultater, når du maler, men også det faktum, at dit hår ikke bliver skør og skrøbelig som et resultat af denne procedure.

Hvad er det særlige ved den "Igor"?

Strukturen af mange hårfarver disse aktive stoffer, såsom ammoniak, hydrogenperoxid, alkali. Maleri "Igor", farvepaletten er et væld af forskellige, er ingen undtagelse i denne henseende. Med andre ord indfarvningen det - en kemisk reaktion, der fører til en fuldstændig ændring af basen hårfarve. Men en del af dette værktøj omfatter sådanne unikke komponenter, der adskiller den fra alle andre farver:

• Kompleks Farve Crystal Complex, som består af en særlig iriserende partikler nemt trænge ind i håret. Resultater - fremragende grå dækning - fra 50 til 100%.

• Proteiner plante Moringa oleifera, som har condition effekt. De genoprette hårets struktur ved farvning, hvilket gør dem bløde og smidige.

forholdsregler

Hvis du beslutter at få et bevis maling "Igora Royal', som er forskellig palet af farver rigdom, glem ikke om sikkerhedsforanstaltninger:

• gennemføre proceduren på et godt ventileret område;

• bruge sammensætningen til anvendelse umiddelbart efter tilberedning;

• overhold tiden maling ansøgning, som er anført i de instruktioner.

Således har vi fundet ud af, hvad god hårfarve "Igor". Hendes palet af farver tillader enhver kvinde til dramatisk ændre din naturlige hårfarve. Caring komponenter vil gøre denne proces sjovt og nemt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.