BilerMotorcykler

Motorcykel Honda VFR 800

Honda VFR 800 - dette er en af de mest smukke "japansk" med en sporty adfærd. Først udgivet af Honda i 2000, og han har stadig ikke mistet sin relevans. Dette er ikke overraskende - flot design, høj (til sport cykler) komfort og overlegen ydelse - alt dette gør cyklen Honda VFR er så berømt og populær i 13 år.

Som kendt af mange, denne cykel tilhører sport og turistklasse, hvilket indikerer alsidigheden af denne teknik. Glat asfalt, bjergpas, sandede veje - alt dette er lige så velegnet bevægelse på Honda VfR for. Og interessant, denne motorcykel føreren kan ikke kun bevæge sig gennem alle de forhindringer, men ikke føler ubehag mens.

Hvis vi taler om de tekniske karakteristika, så først og fremmest, det burde fortælle dig om hjertet af denne fortælling - dens motor. Det er fire, er udstyret med fire cylindre og seksten ventiler, har væskekøling.

Forskydning svarende til 782 kubikcentimeter, dens kapacitet når 107 hestekræfter og drejningsmoment - 8750 rpm. Volumenet af olie kræves til normal motordrift, er 3,8 liter. Hastighed ved tomgang når 1200. Honda VFR injektor 800 har et brændstofsystem, hvor tankkapacitet er 22 litram.Transmissiya betyder en kæde transmission tal er seks.

Med sådan imponerende data motorcykel har en lille størrelse, hvilket er meget bekvemt for piloten, da det er let at holde i nogen manøvrer. Loaded Vægt fuldt cykel Honda VFR 800 er kun 208 kg, dens længde er to meter, og højden af - en meter. I dette tilfælde kan motorcyklen tage væk en tilstrækkelig stor last - lasteevne er 195 kg. Den maksimale hastighed af motorcyklen når 235 kilometer i timen.

Som med alt udstyr, motorcykel Honda VFR 800 har sine plusser og minusser. Dens uomtvistelige fordel er, at den hastighed og smidighed, som muliggør en tilstrækkelig hastighed til at bevæge sig langs en kompleks bane med masser af sving, og det er en meget vigtig egenskab for en sports motorcykel. Det er også berømt for cyklen højere niveau af komfort - selv kørsel hundredvis af kilometer på ikke meget glat vej, vil føreren ikke føle sig alt for træt og overvældet. Blødhed drev giver god suspension og høj kvalitet støddæmpere, indstillet af producenten.

Honda VFR 800 ejere også evalueret positivt sine gode bremser, god balance og et næsten totalt fravær af vibrationer. Ikke mindre bemærkelsesværdigt og trækkraft på cyklen - det manifesterer sig selv ved lav hastighed, hvilket gør det nemt at komme op på baghjulet.

Men der er denne cykel og ulemper, selv om de er få i antal. På grund af det brede laterale bagagerum langrend motorcykel bredde faldt betydeligt, hvilket forhindrer en komfortabel kørsel i byområder trafikpropper, og brændstofforbruget ikke for lille. Derudover acceleration forekommer ganske kraftigt efter at nå 6800 rpm.

En anden detalje - Honda VFR 800 har en temmelig kompleks struktur, så dens selv-reparation er meget vanskelig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.