SundhedPræparater

Salve "Pantestin": brugsanvisning, analoger og anmeldelser

Hvad er det stof "Pantestin" (creme)? Instruktioner og analoger af dette værktøj, samt dens bivirkninger er beskrevet nedenfor. Hertil kommer, i denne artikel vil du lære om de indikationer for brug af stoffet under revision, dens terapeutiske egenskaber og forbud til brug.

Sammensætningen af medikamentet, emballagen,

"Pantestin" - salve fremstillet i aluminium rør og anbragt i papemballage. De aktive bestanddele er dexpanthenol og miramistin og yderligere - propylen Proxanol, macrogol, renset vand, cetyl- og stearylalkoholer.

Funktioner lokale stof

Salve "Pantestin" er et effektivt antimikrobielt middel og genoprettende. Dens grundlæggende stof er et pro-vitamin, som kan trænge ind i cellerne i huden og omdannes til pantothensyre, dvs. bestanddel af coenzym A, direkte deltage aktivt i syntesen af væv med henblik på at opbygge nye celler.

Eksperter siger, at dexpanthenol er en effektiv stimulans af reparative processer, samt en regulator af energimetabolismen i epitelcellerne. Denne komponent har en gavnlig virkning på syntesen af mucopolysaccharider samt af fedtsyrer, der er væsentlige for bindevæv. På grund af denne forøget virkning er ikke kun regenerering af huden, men også sårheling af kompliceret.

Et vigtigt element i dette stof er dets udpræget svampehæmmende og antibakteriel aktivitet. Sådanne terapeutiske egenskaber af lægemidlet giver antiseptisk miramistin.

Det skal bemærkes, at for at det har høj stabilitet fleste patogener, der inficerer sår.

Den antimikrobielle virkning miramistina hjælper i behandlingen af sårinfektioner, og supplerer virkningen af dexpanthenol.

Således kan det sikkert bemærkes, at "Pantestin" salve er en kombineret lægemiddel har epiteliseret, sårheling, antibakterielle og fungicide egenskaber.

Kinetik af lokale midler

Gør salve absorberet "Pantestin"? Eksperter siger, at dexpanthenol metaboliseres i stedet for ansøgningen, men det trænger ikke ind i den systemiske blodet.

Den anden grundlæggende bestanddel af lægemidlet - miramistin - heller ikke absorberet i blodbanen, men snarere godt tilbageholdt på såroverfladen.

Salve "Pantestin": indikationer for brug

I nogle tilfælde er det stof ordineres til patienter overvejes? Ifølge vejledningen, dette værktøj har følgende indikationer:

 • trofiske ulcera;
 • bleudslæt;
 • liggesår;
 • ble-dermatitis;
 • stråling skader i hud og slimhinder;
 • granulering brandsår;
 • nekrotiserende ulcerativ gingivitis, aftøs stomatitis, parodontitis, mundslimhinden skade;
 • inficeret eksem og atopisk dermatitis;
 • solskoldning;
 • cervikal erosion, coleitis;
 • mindre hudafskrabninger, ridser og nedskæringer.

Bans brugen af lokale stof

I nogle tilfælde negativt manifesteret salve "Pantestin"? Anmeldelser af læger hævder, at stoffet pågældende har en negativ indvirkning på den menneskelige tilstand, hvis det anvendes til:

 • purulent ekssudat (alvorlig);
 • drug intolerance;
 • ansøgning til en perforeret trommehinde.

Lokal agent "Pantestin" (salve) betjeningsvejledning

Dette stof bør kun bruges lokalt.

I kirurgi, anbefales det at anvende et tyndt lag på såroverfladen og derefter pålægge en steril gazebind.

I dermatologi, er medicinsk salve bruges tre gange om dagen. I dette tilfælde kan du ikke anvende en bandage.

I gynækologi data betyder rigeligt imprægneret gaze og derefter indsat i vagina.

Når tandproblemer "Pantestin" salve ordineret kun for voksne. Efter oral hygiejne tyndt lag påført på det angrebne slimhinde tre gange om dagen. Efter dette, er det ikke anbefales at spise mad i 1 time.

Når protetisk stomatitis efter brug af salven bør straks indsætte tandproteser. Varigheden af denne behandling er 10 dage.

Som det kan ses hos pædiatriske patienter at bruge stoffet "Pantestin" (creme)? Instruktioner for børn, at stoffet kan bruges i de tidlige dage af barnets liv, herunder hudlæsioner. Det er også bruges hver gang du skifter ble. Varigheden af en sådan behandling afhænger af sværhedsgraden af de kliniske symptomer.

Under fodring og graviditet anses stoffet er tilladt at bruge på små områder af kroppen.

Vi kan ikke sige, at for at undgå at få denne medicin i dine øjne.

bivirkninger

Ved anvendelsen af midler "Pantestin" kan udvikle rødme, brændende, og irritation på stedet for dens anvendelse. Typisk er disse bivirkninger er alene, uden afbrydelse af behandlingen og målterapi.

En overdosis af det lokale stof

Når de påføres midler topisk overdoser data ikke, som dens basisk stof ikke kommer ind i systemisk blodbanen. Selv hvis et uheld sluges narkotika toksiske effekter i balsalen er ikke observeret. I tilfælde af lidelser i mavetarmsystemet læger symptombehandling.

Interaktion med andre lægemidler

Ifølge vejledningen, kan den lokale agent "Pantestin" i hvert fald ikke bruges sammen med andre antiseptiske, da de kan inaktivere handlingen miramistina.

Sådan aktiv bestanddel af et medikament som dexpanthenol, er i stand til at forøge virkningen af muskelrelaktans til stimulering af syntesen af acetylcholin.

Når du bruger både "Pantestina" med sæbe løsninger inaktivering observeret hans handlinger og systemiske antibiotika - reduceret bakteriel resistens over for dem.

specifikke oplysninger

Erhverve stof kaldet "Pantestin" kan ikke kun som en salve, men i form af suppositorier til rektal eller intravaginal indgivelse. Typisk er denne form af lægemidlet anvendes i gynækologisk og proctologic praksis i slimhindelæsioner, herunder rektale fissurer, cervikal erosion, erosive betændelse i den distale rektum, coleitis erosion, samt efter operationen.

Lignende midler og udgifter til medicin

Lignende midler i præparatet "Pantestin" Der er en enorm mængde. Men det mest overkommelige, avancerede og effektive fagfolk omfatter følgende lægemidler: "Panthenol", "Pantekrem", "Depantol", "Panteksol Jadran", "Bepanten".

Hvor meget betragtes salven? Dens pris i forskellige apoteker kan variere lidt. Men den gennemsnitlige pris er omkring 157 rubler.

Anmeldelser af læger og forbrugere

Ifølge rapporter de fleste eksperter, "Pantestin" Salve har en udtalt sårhelende effekt. Det bruges aktivt i den anden og tredje fase af sårhelingsprocessen. Dette betyder god overflade beskytter såret eller brænde af sekundære infektioner, og forbedrer også proces blodtilførsel væv, aktiverer metaboliske processer og stimulerer tidlig sårheling på grund af tilstedeværelsen deri af dexpanthenol.

Forbrugerne siger, at "Pantestin" er en god antiseptisk. Sådanne egenskaber af lægemidlet lægger miramistin. Han påvirkes negativt, og svampe, og bakterier, der ofte inficerer sår.

Den kombinerede struktur af lokale stof erstatter flere medikamenter multi-retningsbestemt handling.

Læger siger, at den største fordel ved "Pantestina" er dets særlige syntetisk base, der forbedrer de terapeutiske egenskaber af dens bestanddele. Det fremmer penetrationen af aktive stoffer dybt ind i væv og betydeligt øger den tid virkning af medikamentet.

En anden vigtig egenskab ved dette produkt er dets evne til at forhindre sammentrækning af huden i kanterne, hvilket ikke giver anledning alvorlig ardannelse.

Forbrugerne sige, at alle funktionerne i forberedelse er afgørende for hudirritationer, børns ble udslæt, sår og andre problemer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.