TravelingRejsetips

Visum til Tyrkiet: i hvilke tilfælde det er nødvendigt, og hvor der ikke er nogen

Visum til Tyrkiet for russerne ikke længere kræves, hvis de ønsker at rejse til landet for længe - op til en måned. Det er, når du kommer til at se strålende Istanbul og gå gennem sine museer og moskeer, svømme i de verdensberømte strande, eller stå på ski, gå til at besøge venner eller til en business konference, behøver du ikke at bekymre sig på forhånd. Men når man planlægger en længere besøg ville have til at udarbejde de nødvendige dokumenter. Du kan gøre dette i tre byer - Moskva, St. Petersborg og Kazan. Der er arbejder konsulære afdelinger af ambassader.

Men selv om visum til Tyrkiet du åbner, har du stadig ikke kan findes på det område af landet mere end tre måneder. Hvis flere indgange og nødudgange skal huske på, at gyldighedsperioden for 90 dage - i den ene halvdel. Selve processen med at krydse grænsen er forenklet til det yderste. Selvfølgelig skal du fremvise et gyldigt pas for at rejse til et andet land. Forordninger skal have dit hotel eller rejse voucher, samt ikke mindre end tre hundrede dollars, selv om de to sidstnævnte elementer er faktisk stort set ingen kontrol.

Husk, at selv de, der har et visum til Tyrkiet er ikke nødvendigt, bør have i dit pas en masse plads (mindst er det nødvendigt at tømme en fjerdedel af siden) - vagter kan derefter sætte frimærkerne ind-og udrejse. Mærkeligt nok, det er en meget alvorlig krav om frimærker hvis der ikke er ledig plads, vil du ikke få lov til landet. Hvis du lader senere end normalt, kan du står over for en bøde, der skal betale, forlader tyrkisk territorium. Du har ret til at nægte at betale, men så vil du blive straffet en fem-årigt forbud mod indrejse.

Ikke alle indbyggere i de tidligere Sovjetrepublik når tilladelse til adgang til landet har de samme betingelser som russerne. Nogle er meget loyale - f.eks georgiske statsborgere er ingen stempler i passet at være her op til tre måneder. Usbekere, kasakherne, tajikker, turkmenere og aserbajdsjanere til Tyrkiet visum er udstedt for en periode på over en måned. Men armeniere og moldovere bliver nødt til at få tilladelse til en enkelt post, selv for en måned. Ukrainere kan være uden en visummærkat i landet op til 30 dage, én-gang, og op til 90 - med flere poster.

Det sker, at folk kommer til landet som turist eller på forretningsrejse, men han ser ud i situationer, hvor han skulle bo. For eksempel, når forhandlingerne blev forsinket, eller ønskede at besøge flere turistområder og undersøge alt. I sådanne tilfælde kan et visum til Tyrkiet udvides på stedet i op til tre måneder. Imidlertid er en sådan undtagelse kun foretages én gang om året, i tilfælde af at en turist eller en forretningsmand vil tage fat på en særlig erklæring i Udlændingeregistret Department, at præsentere et dokument, som han har penge nok til at leve så længe og løn tilladelse .

Forskellig fra andet arbejde visum til Tyrkiet, som er udstedt cirka to måneder.

Dette er en forholdsvis kompliceret proces, fordi, udover den sædvanlige sæt dokumenter, skal du give den oprindelige kontrakt med den tyrkiske partner eller arbejdsgiver.

Og denne organisation eller virksomhed er forpligtet til gengæld vise sig at Arbejdsministeriet, at du er en specialist, er de ikke i stand til at finde i Tyrkiet.

Og kun i dette tilfælde får du en arbejdstilladelse. Og da alt det kræver anmodninger, breve og andre bureaukrati, designet er meget vanedannende. Loven kræver dog, at alt blev besluttet i højst tre måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.