Af teknologiElektronik

Camera "Nikon D 90": Karakteristika, beskrivelse, fotos og anmeldelser

"Nikon D-90" - 12,3-megapixel digitalt spejlreflekskamera, hvis frigivelse blev annonceret i slutningen af august 2008. I henhold til antallet af pixels enheden fanget D300 modellen er en mere professionel, og har nået sin følsomhed fra ISO 200 til 3200, plus L1 (100) og H1 (6400).

Hvad har ændret sig?

En anden væsentlig opgradering "Nikon D-90" var overgangen til den 3-tommer LCD-skærm med høj opløsning. Display med 0,92 millioner pixels. har en 170 ° betragtningsvinkel og kvaliteten er ikke ringere end den modeller skærme D3 og D300, hvilket gør det meget mere behageligt at kontrollere fokus og brug af Live View-tilstand.

Ny til mainstream segmentet Live View-funktion tilbyder flere nye funktioner, herunder ansigtsgenkendelse. Men i denne tilstand, en eller anden grund, er der ingen AF-fasedetektering, kun tre af kontrast: "Normalt område" "Face Priority", "Bred område" og I det første tilfælde registrerede ansigter er i rammen, som følger dem rundt på skærmen. Enheden kan overvåge op til 5 personer. Live View aktiveres af en knap til højre for LCD.

Ansigtsgenkendelse er blevet en integreret del af Nikons system til motivgenkendelse. Takket være en 420-pixel sensor kan kombineres med farve måledata autofokus sensor og justeres "Nikon D-90" ifølge den hvide balance og eksponering, således at ansigt så korrekt.

11-punkts AF-system er bygget i form af en rombe, og omfatter nu 3D-tracking-tilstand, den samme som på D3 og D300.

"Nikon D-90" AVI-optaget video ved 24 f / s med en opløsning på 1280x720. Andre understøttede formater - 320h216 og 640h424. Fokusering sker manuelt, åbningen, mens optagelsen er fast, lyden opfanges af mikrofonen mono.

Et sæt af "Nikon D-90 kit" omfatter en linse Nikkor 18-105 mm F / 3.5-5.6 ED VR linse med ekstra lav dispersion.

Nikon D90 ligner D80. Selv linse ligner sin forgænger, men lidt kortere. Karosserimål identiske 132h103h77 mm, og vægt - kun 35 gram tungere. Men hvad der modtages til gengæld er virkelig mærkbar.

udseende

Selv om mange af elementerne har undergået en ændring i lys, har den forreste del af enheden erhvervede kun én ny funktion - 3 huller til mikrofonen, over og til venstre for logoet for den nye tilstand til at optage video. Alle knapper er de samme steder og har samme funktion. Skru drevet auto fokus stadig på stedet, hvilket indikerer, at evnen til at styre både de gamle objektiver, autofokus og nye elektroniske. Den billigere modeller D40, D40x og D60 ikke.

Kontrol på bagpanelet er også ændret en smule, og LCD bliver længere. Til hans højre er Live View-knappen. Nedenfor er den nye navigation klynge med "OK" knappen i midten. Under det er placeret låsekontakten vælger fokusområde. Info-knap bringer skærmen tilstand af kameraet, og tryk på den igen fører til fremkomsten af en ny menu på skærmen.

Den øverste del har ikke ændret sig, men i form af knapper og layoutet af det øverste LCD-skærmen. En større opgradering her var 18-105 mm objektiv. Selvom det ikke har yderligere dækning 18-135 mm optik D80, D90 er i stand til at undertrykke vibrationer ved hjælp optisk billedstabilisering.

Capture og optagelse

Camera "Nikon D-90" svarer til D80. Kameraet er mindre og lettere end D300, men har et godt greb, med fordybninger på fingerspidserne.

Den nye skærm tilstand forårsaget knappen Info, omfatter forskellige elementer er designet til entusiaster fotografer - støjdæmpning under langvarig udsættelse for høj ISO, aktiv D-Lighting, Picture Control-funktion, indstilling softkeys.

Ændring af hovedparten af andre relevante parametre udføres også ved blot at trykke, herunder ISO-indstilling, hvidbalance, ændre doseringen, eksponeringskompensation, indstilling Fremføringstilstand og autofokus (øverste panel). Selv flasheksponeringskompensationen er integreret i dens knap til venstre for linsen mount. Alle disse vigtige funktioner, har brug for sine egne genvejstaster er, hvor de let kan findes.

Placering af afbryderen omkring udløserknappen er altid at foretrække, fordi du kan tænde for kameraet, aldrig at tage øjnene fra søgeren.

Som med andre køretøjer af denne producent, lukkerlyden er relativt lav.

Ifølge selskabet, kameraet "Nikon D-90" karakteristisk hastighed i nogle tilfælde er større end hastigheden af dens forløber, herunder starttidspunktet (0,15 versus 0,18 til D80), porten forsinkelse pickup (med 0,065 vs. 0 , 08), og den tid søgerblackout, som faldt til 120 ms med 150.

optisk søger

Ligesom søgeren, D80, 11-punkts AF-system Nikon D90 er bygget i form af en rombe. Motor AF Multi-Cam 1000 er blevet opdateret med 3D-tracking og ansigtsgenkendelse funktion, som justerer AF-operation for at fokusere på øjne og ikke andre dele af ansigtet.

LCD-display

En anden vigtig forbedring "Nikon E-90" - vise karakteristisk, en lys, klar, 920.000 pixel LCD-skærm, som D300, D3 og D700. 3 inches i størrelse, det giver en mere selvsikre se billeder; og AF i Live View også blev mere præcis. Screen D80 var ikke dårligt, men en højere opløsning taler for sig selv. Menuen vil drage fordel af det, og skærmen farve er blevet mere mættet. Det er nu muligt at benytte en mindre skrifttype til at skabe en mere informative overskrifter og øge den forklarende tekst.

Aftageligt skærm dækning er stadig en del af D90 kit, mens den bageste glas hærdet til at modstå ridser og andre mekaniske skader. Dens største fordel ligger i det faktum, at, til en pris på $ 20, er det lettere at erstatte end et LCD-display.

Optagelse i Live View

Denne tilstand andre Nikon-spejlreflekskameraer for fastsættelse spejle kræver dreje på knappen og trykker på udløserknappen, hvilket ikke er meget bekvemt. I denne enhed på bagpanelet til højre på LCD-skærmen inden for rækkevidde af tommelfingeren har en særlig knap Lv, tryk på hvilke spejlet vipper og tænder Live View.

Lv-AF-kamera "Nikon D-90" brugeranmeldelser kaldes langsom, uden fasedetektering mulighed, og zoome og opløsning - utilstrækkelig. Kameraet giver dig mulighed for kun at fokusere på den måde, at bestemme kontrasten, mens der i Nikon D300 og D700 kan være et valg mellem skydning håndholdt og med et stativ. Fase AF i Live View SLR altid støjende, da det som regel indebærer sænkning og hævning af spejlet to gange (én gang for at fokusere billedet, og den anden - for at tage et billede), men det er som regel hurtigere end kontrasten, især i forbindelse med gennemførelsen af " Nikon D-90. "

Hvis der efter et ansigt, begynder kameraet at søge, hvilket placerer den gule kant omkring hver af dem, op til fem ad gangen. Efter peger feltet grønt.

Nikon er blevet en pioner inden for videooptagelse i Live View-tilstand. For at starte det, skal du blot klikke på knappen «OK». Fokus bør fastsættes på forhånd, men det kan gøres manuelt, når du optager, samt zoom. Sammen med den lyd, der skal optages støj zoomring.

Opløsning video - 1280 x 720, 640 x 424 og 320 x 216. optagetiden er begrænset til 5 minutter til et klip til HD-tilstand og 20 minutter for de sidste to videoformater. Mest sandsynligt, dette skyldes opvarmningen af sensoren problem, som forringer billedkvaliteten. Den frame rate er 24 f / s, lyd - mono, ikke stereo. Eksemplarisk maksimale filstørrelse for de to tilstande -588 MB til video med 1280 x 720, og op til 2 GB til 640 x 424.

Forud for dette, Nikon har aldrig produceret en særlig videokamera, og var den første til at overvinde den barriere af verdens DSLR.

Se billeder

afspilning forbedringer omfatter en ny kalender, de display 72 miniaturer, skærme 12, 9 og 4, miniaturer, og se histogrammet. De nye funktioner tilføjet til retoucheringsmenuen, herunder skærmindstillinger og Cross overlay billede, evnen til at rotere billeder og skabe effekten af "fiskeøjne".

sensor

Sammenlignet med 10,2 Mn sensor D80, CMOS sensor i "Nikon E-90" (foto cm. Nedenfor) forbedret til 12,3 Mn. Dens størrelse - 23,6 x 15,8 mm. Udbytte 12-bit, således at den samme lyd fine 14-bit billede i RAW, hverken 14-bit analog-til-digital konvertering, som D300, ikke være i stand til at modtage.

Oprensning sensor - multifrekvens vibrerer et optisk lavpasfilter i den vinkelrette retning, ikke parallelle, som i de fleste oprensning af sensorsystemer. bør ikke forventes på grund af den ekstreme variation i de typer af støv helt ren, men tak for det.

scene genkendelse

Motivgenkendelse er den ene over hvilken Nikon arbejder i mange år, og dens kvalitet er konstant stigende.

3D Color Matrix systemet bruger en 420-pixel RGB-meter, der dækker det meste af billedfeltet (Model D300 over at bruge RGB-sensor med 1005 pixels). Som i de tidligere modeller, at "Nikon D-90" eksempler på foto mod en database over 30 tusind. Billeder træffe en beslutning for hver scene. Tidligere har kalibreringen blevet tilføjet til hvidbalancen og bevægelige objekter, og det er nu muligt at overvåge en person ved hjælp af SRS.

Sensorer AF-stål SRS- en anden del af puslespillet, som informerer alle aspekter og konfigurerer hinanden. Afsløring øje og fokus på dem, der ikke på forgrunden objekter, eller endda andre dele af ansigtet, såsom pande og næse, er blevet en af fordelene ved en sådan integration. En anden funktion er at forbedre kvaliteten af 3D-tracking-genstande, der bevæger hele billedområdet. RGB-sensor kan ikke være i stand til at fokusere på motivet, men det tilføjer et datasæt, som kræves for AF-systemet. For eksempel, hvis en rød objekt krydser rammen fra venstre til højre og stigninger i størrelse, vil SRS tilføje denne information til data de AF-sensor hurtigt at justere fokus.

Aktiv D-Lighting

Ud over automatisk drift "Aktiv D-Lighting», taget fra D700, D90 var sverhusilennuyu indstilling til at gøre endnu større skygge detalje. Samtidig JPEG filer er ændret på en sådan måde, at den oprindelige uændrede, som kunne tages op igen, allerede fraværende. For at bevare det originale billede skal fjernes RAW + JPEG eller endda bruge D-Lighting efter fangst.

picture Control

Kameraet "Nikon D-90" billede optimering indstilling er blevet erstattet af Picture Control System. Blandt de tilgængelige muligheder - "Standard", "Neutral", "Levende", "Monochrome", "Landskab" og "Portræt". Hvert forløb inkluderer indstilling af kontrast, skarphed, mætning, lysstyrke, farvetone, toning. Det samme gælder for video.

stik

Det blev den nye HDMI-stik, der forbinder til et HDTV, og output audiovideorazem. Separat beliggende fjernbetjening port, så du kan tilslutte konsollen og GP-1 GPS og kabel MC-DC1 fjernbetjening.

Batteri og hukommelse

Batteri EN-EL3e gør det muligt at producere op til 850 optagelser (CIPA standard), hvilket ikke giver mulighed for brug af Live View eller videooptagelse. batterikapacitet Den kan øges ved hjælp af batteri Nikon MB-D80 Multi-Power, der er designet til D80. For fotografer med større hænder, eller ved optagelse i stående tilstand, det batterigreb kan virkelig øge niveauet af komfort. Det er også muligt at have 2 EN-EL3e batterier eller 6 AA-batterier. Tilføjelse håndtaget ikke øger frame rate, som er D300 og D700, men giver større kontrol, stigende imidlertid vægten af indretningen.

Billeder gemmes på SD-kortet. Nogle blev skuffet over, at Nikon flyttet til SD digitale spejlreflekskameraer dette niveau, men andre producenter er begyndt at følge trop, herunder Canon. Cards giver masser af lagerplads og opnåede resultater UDMA CompactFlash-kort. Hertil kommer, at de er mere pålidelige og mindre tilbøjelige til at folde kontakten læser, får det til at jamme døren og kameraet ned.

GPS-løsning

Samtidig med annonceringen af frigivelsen af D90, Nikon præsenterede også en ny GPS-tilbehør. GP1 gadget er et lille (50 x 45,5 x 25,5 mm) monteret på en "hot shoe" og forbundet til en ny GPS-dedikerede porten på siden af kameraet via reliever GP1-CA90. Power kommer fra kameraet batteri. Enheden registrerer breddegrad, længdegrad, højde og tid i EXIF- overskrifter af billedfiler. GP-1 i gennemsnit tager det kun 35 sekunder at finde satellitter og 5 med en varm start. Sidste bundet til GPS-indstillinger i menuen: Du kan indstille slukke enheden, når du slukker for lysmåling. Dette sparer på batteriet, men kræver 5 til forventninger efter aktiveringen af lysmåleren.

Valgmuligheder

Sættet kamera "Nikon D-90":

 • Brugsanvisning.
 • Garanti og registrering kort.
 • Husdæksel.
 • Objektivfrontdækslet.
 • kamera rem.
 • Øjestykke.
 • USB-kabel.
 • Strømkabel.
 • MH-18a oplader.
 • Batteri EN-EL3e.
 • Plastik Protector LCD-panelet.
 • Camera "Nikon D-90."
 • Vejledning til at komme i gang.
 • Optik Nikkor 18-105 mm F / 3.5-5.6 G ED VR.
 • Cd-rom.

"Nikon D-90": professionelle anmeldelser

Blandt de positive egenskaber ved de kamera brugere rapporterer høj kvalitet optik med billedstabilisering, automatisk korrektion af kromatisk aberration, fremragende dynamikområde, gode resultater ved høj ISO. Blandt andre fordele, at kameraet har en smuk grænseflade, hurtig AF og en stor lukkertid, arbejdet i AF ved lave lysniveauer, lys-lampen, som ikke kræver flash engagement, informationsdisplay, støtte til ældre objektiver, tilstedeværelsen af et nyt støv fjernelse system målenøjagtigheden selv i mørke. Medlemmerne noterede et behageligt greb, tilstedeværelsen af programmerbare knapper, indbygget retoucheringsmenu, hurtige downloads på PC, trådløs fjernbetjening, GPS-modtager-forbindelse og andre.

Blandt ulemperne ved de apparater fagfolk bemærke ufrivillig bevægelse af dias under video, post ingen ekstern mikrofon, der er mindre end sine konkurrenter, flash synkronisering hastighed og fotografere hastighed, dårlig håndtering hvidbalance kunstig belysning i lokalet afgrænset af støtte fra de gamle objektiver utilsigtet skift AF. Hertil kommer, at stigningen i Live View-tilstand er utilstrækkelig, og den medfølgende software har en begrænset kapacitet til håndtering af RAW-filer.

Nikon D90 - en fremragende kamera for fotografen et gennemsnitligt niveau og et godt valg for ejere af D200 eller D300. Tilføjelse af en video har været nyskabende og har skabt nye muligheder. Den eneste skuffelse var den lave opsamling, selv om den steg til 4,5 K / 3 i Nikon D80.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.