Af teknologiMobiltelefoner

Phillips X5500 telefon: specifikationer og anmeldelser af eksperter

Virksomheden "Philips" ved helt sikkert meget om push-knap (og ikke kun) telefoner. Regelmæssigt på salg er der nye modeller, der med succes igen og igen supplerer virksomhedens allerede betydelige produktsortiment. Den næste oprettelse af virksomheden var telefonen under navnet "Philips X5500". Forudsætningen kan alle firmaets enheder opdeles i flere kategorier. Vi vil ikke gå ind på dette emne meget dybt.

Lad os bare sige, at firmaet har en vis tendens, reduceret til produktion af modeller, der har et højt indeks for energieffektivitet. Som følge heraf indebærer dette en lang batterilevetid uden genopladning fra det elektriske netværk. Måske for disse ejere af enheden og elskede det - for ikke at skulle bekymre sig om det, slukker det i det mest ubelejlige øjeblik.

Phillips X5500 Phone: funktioner og funktioner

På grund af tilstedeværelsen af et meget kraftigt batteri (og dets kapacitet er omkring tre tusinde mAh), kan enheden arbejde i meget lang tid. Interessant nok har ingeniører formået at sætte et sådant energieffektivt batteri i enheden, udstyret med en skærm med en diagonal på kun 2,4 tommer. En sådan beslutning forårsagede applaus fra specialister inden for mobiltelefoner. Det var dog forventet, at enheden ikke ville være et eksempel større, og det ville være en betydelig fejl. Men selskabets medarbejdere får deres penge af god grund.

Så skærmen er lavet på basis af en matrix ved hjælp af IPS teknologi. Dette gør det muligt for telefonejeren at kontakte skærmen i lang tid visuelt uden væsentlig skade på øjnene, men i stedet tager kvaliteten af billedudgangen. Philips Xenium X5500-telefonen understøtter funktionen af to SIM-kort, for hvilke enheden har separate spalter. Enheden er ikke bygget specielt af høj kvalitet kamera (dens opløsning er kun 5 megapixel). Men i softwaren er funktionen af automatisk fokusering registreret, hvilket gør det muligt at opnå ikke de værste billeder med denne opløsning.

I øvrigt bemærker vi, at telefonen "Philips X5500", som du kan læse om i slutningen af denne artikel, er blevet en logisk udvidelse af virksomhedens produktlinje. Nemlig er dette en modificeret version af modellen X623. Nå, hvis det er tilfældet, vil det være interessant nok til at se, hvad der er ændret i emnet i vores gennemgang i dag sammenlignet med dets forgænger.

Indhold i pakken

Hvad finder vi i pakken? Leveringssættet er meget, meget gennemsnitligt og typisk for sådanne enheder. Faktisk er boksen først og fremmest selve telefonen, samt et batteri med en kapacitet på 2.900 mAh. Derudover vil vi kunne finde et MicroUSB-USB-kabel, som er designet til at oprette forbindelse til en netværksadapter. Det kan også bruges til at synkronisere med en pc eller bærbar computer.

Ud over alt ovenstående kan du selvfølgelig finde vejledningen og garantikortet i pakken. Og udfør hele denne ensembleadapter, som du kan oplade telefonen fra elnettet, samt et kablet stereohovedtelefon med meget gennemsnitlig kvalitet.

design

Det er muligt, at læseren brugte X623 ad gangen. I dette tilfælde finder han mange ligheder mellem denne model og Philips X5500. Vi kan sige, at der i den første enhed blev lagt visse ideer, som dog ikke fandt fuld praktisk anvendelse. Her blev X5500 en fortsættelse af denne idé, i det er de tidligere nævnte faktorer ingeniører med succes implementeret.

Dimensioner

Enheden viste sig at være ret tung. Generelt kan sagen kaldes et monoblok, og der vil ikke være nogen fejl. Derudover adskiller den sig i tykkelse. Nu er hovedtrenden på smartphone-markedet forfølgelsen af enhedens finhed. Og i denne form for race er Philips X5500 helt klart ikke i første omgang. Dimensionerne af enheden i alle tre plan er 124 med 53 med 15,5 millimeter. Samtidig vejer telefonen 156 gram. Ja, det er naturligvis stort, men lad os huske, hvilket batteri der er installeret i enheden. Herefter skal alt nødvendigvis falde på plads.

Byg kvalitet

På denne parameter skal der ikke være censurer og bør ikke engang være. Det monolitiske design leveres simpelthen fremragende, det forringes slet ikke, og brugen af plast som materiale til fremstilling af sagen gør ikke opmærksom på det. Generelt er enheden samlet rigtigt kvalitativt. Intet i det griner ikke og falder ikke af, det blev ikke fundet tilbageslag i udnyttelsesprocessen. Derudover blev telefonens masse en positiv faktor med hensyn til samling og dens pålidelighed. Selvom det føles på en eller anden måde særligt massivt, men det tilføjer faktisk sin styrke. Så hvorfor ikke da?

Sideflader

De har specielle indlæg, som er indrettet i relief. Kanterne, der er lavet på samme måde, kan øge pålideligheden ved at holde telefonen i dine hænder. Og ikke kun pålidelighed, men komfort. Ulykkesfald fra håndsættet vil være næsten umuligt, chancerne for dette reduceres næsten til nul. Forresten, hvis vi taler om indskærmens farve, så er de grå. Generelt er det meste af kroppen indrettet i sort, så de grå elementer står stort set ud for baggrunden for et sådant ensemble. Og det er ikke en fejl, men en tankevækkende designløsning, der kan kaldes en fordel.

Øvre Butt

Han beskytter en standard 3,5 mm jack, som du kan tilslutte computerhovedtelefoner til, samt et kablet stereohovedtelefon.

Nederste ende

Her har vi en port af standard MicroUSB, der er designet til at forbinde den korrekte ledning og synkronisere med en personlig computer (eller bærbar computer). Derudover bruges den til at forbinde til en netværksadapter, hvorfra telefonens batteri er direkte opladet.

kontroller

Lydstyrkeknapperne og strømknapperne er placeret på sidefladerne. Men der er ikke noget særskilt element, der gør det muligt at styre kameraet. Han var i modellen X623, men i tilfælde af X5500 fra denne knap besluttede ingeniører at afvise. Rocker giver dig mulighed for at ændre lydtilstanden samt at manipulere lydstyrken af afspilning af musik i det tilsvarende multimedieprogram.

Bagpanel

Det er ikke mere end en kombination af et lille antal glatte indlæg integreret i en metalstruktur. Det er interessant, at sådanne indlæg udelukkende er placeret i modsatte ender: øvre og nedre. Det er muligt, at telefonens designere med denne løsning forsøgte at gøre designet så originalt som muligt. Men vi ser faktisk, at dette havde en negativ effekt. Efter lidt brug er metalbetræket dækket af et netværk af små (og måske store, afhængige driftsforhold) revner.

Telefon "Philips X5500". Ejer feedback

Mange købere af denne enhed henviste til den ringe kvalitet af konversationsdynamikken. Melodier, som er tilgængelige i standard sæt af ringetoner, har ærligt, modbydelig lydkvalitet. Emnet i vores dags review blev oprettet kun til opkald, og det er klart med det samme. Så hvorfor savnede virksomhedens ingeniører et så vigtigt øjeblik? Dette kan kun gættes.

I servicemenuen kan du dog foretage nogle vanskelige manipulationer, som delvis løser problemet med lyd. Sagen er selvfølgelig for tung. For nogle kan det også blive en negativ indikator. Ikke desto mindre er dette emne allerede diskuteret sammen med enhedens batteri, så vi vil ikke klage og utvetydigt registrere den overordnede størrelse af smartphone som en ulempe. 3G-enhed understøttes ikke, så du kan ikke oprette et modem fra enheden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.