Hjem og familieKæledyr

Hvorvidt vaccinen? Kitten skal beskyttes, fordi

Så du har fået en killing. Skåle til mad, sengetøj, toilet og fyldt med legetøj købt. Nu er det tid til at tage sig af dit kæledyr sundhed. Nu er han rask - og i fremtiden? Selv hvis du beslutter, at et dyr aldrig vil forlade grænserne for din lejlighed, betyder det ikke, at du ikke bringe på gaderne i farlige virus på dine sko. Har jeg brug for killingerne vaccineret, hvad de er, og i hvilken rækkefølge gennemføres dyr vaccination - se denne artikel.

Et nyfødt barn er beskyttet af immunitet mor. Men efter 8 ugers dette, forsvinder denne barriere. Så et lille dyr er forsvarsløs over for mange farlige sygdomme. Nogle af dem (hundesyge, panleukopeni) udvikler sig så hurtigt, at værterne simpelthen ikke har tid til at redde deres kæledyr. Derfor er den første vaccine killing afholdes efter det fyldte to måneder. Men før dette dyr udlede særlige orme anthelmintisk middel , der køber kun i veterinær farmaci. Det gives på tom mave, to timer før et måltid. Efter 10 dage, gentages proceduren. Hvis kroppen er svækket af barnet (f.eks du har hentet en omstrejfende killing, der lider af underernæring eller sygdom), skal du først nødt til at behandle det. Animal før vaccination for at være helt rask, eller ikke har udviklet immunitet. Lad os nu tale om, hvordan man foretager vaccinationen.

Kitten i en alder af otte uger er vaccineret i to etaper. Hvor den anden dosis indsprøjtes 25 dage efter den første. Samtidig udføres rabiesvaccine. Således er dyr anses for at være beskyttet mod felin calicivirus, panleukopeni, klamydia, herpes og andre sygdomme i løbet af året. PET Næste du nødt til at gennemgå proceduren hvert år. Sammen med den første vaccination på dyrlægeklinik vil du få en international prøve af et dyr, pas, som vil indikere dato og navnet på vaccinen. Dokumentet er også påkrævet, hvis du beslutter dig for at transportere dit kæledyr på et fly eller tog (på ferie eller på udstillinger).

Hvis du har købt en racerene fra en børnehave, så højst sandsynligt er det allerede vaccinationen blev udført. Kitten, men du nødt til at tjekke. Læs alt grundigt, samt tage sig af det med en stamtavle, du har givet klare oplysninger om, hvad der præcist han har givet og stukket ned, og hvornår. Hvis lægemidlet blev overført til dyr uden komplikationer, giver det mening at bruge det i fremtiden.

Nogle ejere mener, at dette er en meget farlig ting - vaccination. Killing kan angiveligt dermed fratage immunitet. Nogle endda sige, at der er fare bare at indgyde sygdom, der vaccinerede kæledyr. Dette er ikke tilfældet. På den første dag efter injektionen dyret kan være søvnig og sløv - det er en normal proces, er der ingen grund til bekymring. Men hvis denne betingelse vil vare, og derefter - straks kontakte din dyrlæge. Men selv forfaldne vaccine eller latent sygdom, der er til stede i kroppen på tidspunktet for proceduren, kan ikke "inficere" killingen infektion. Nu om hvordan vi kommer videre.

Mere voksen kæledyr også brug for vaccinen. Kitten, der har nået seks måneder gammel, vaccineret, også. Immunitet i disse unge allerede stærke nok til at gennemføre proceduren én gang, og ikke i to rater som børn. De, samt voksne dyr, så snart indgangsorganet fra hele "buket" af farlige sygdomme: felin leukæmi, infektiøs peritonitis, felin panleukopenivirus, rhinotracheitis virus og andre. De dyrlæger tilbyder et udvalg af forskellige vaccineformuleringer, både indenlandske og importerede. De har alle tjene som en pålidelig beskyttelse, men udenlandske (Intervet, Merial, Fort Dodge) bedre tolereret af dyrene. Ud over standard vaccinationer og udviklet en særlig vaccine til ringorm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.