Sport og FitnessFodbold

Spil til afgang, eller hvad er fodbold playoffs?

I verden er der et enormt antal fodboldturneringer, hvis vigtigste opgave - at inddrage så meget af klubber og landshold. Arrangører af en turnering bør godkendes af UEFA og FIFA. Af den måde, at UEFA er en af de første organisationer til at skabe de mest berømte og prestigefyldte europæiske fodboldturneringer. Fodboldfans i alle generationer har altid været begejstrede for den nye sæson, fordi kvalifikationer slagsmål startede Champions Cup, som nu kaldes "Champions League". Det var denne begivenhed samler tusindvis af stadioner og enorme summer på oversættelse. For hver europæisk hold er en drøm at udstede exit i slutspillet. Fodbold i dag - det er mere end bare et spil.

Betydningen af "Slutspil"

Som allerede nævnt, mange turneringer, men vejen til mesterskabet er gennem spillet i farten, uden at det ikke gør noget fodbold konkurrence. Så det er i fodbold playoffs? Dette røv spil, hvor holdene på vej til finalen. Spørgsmålet foran os, er det engelsksprogede sætning, og det russiske sprog er oversat som "spillet til at gå ned." Som et eksempel, tage Champions League, som vil hjælpe os til at forstå, hvad der er i fodbold slutspillet. Alle europæiske Grand får en direkte billet til nævnte League-gruppespillet. Essensen af denne fase er at butt Kampe. Hver gruppe består af fire klubber, der vil spille med hinanden. Den første kamp vil blive afholdt til en fest, det andet - i hjemmet. Efter de seks spil to favoritter bestemmes, som tog første og andenpladsen i tabellen. Og så begynder det playoffs scenen. Af den måde, ifølge UEFA-regler, bør holdene være otte.

Spil take off i Champions League

Normalt efter alle kampene gennemførte lodtrækningen, der bestemmer rivaler hvert hold, efter at have trukket sig ud af gruppen. For eksempel, klubben, tog andenpladsen i gruppe B, vil spille mod en modstander, som har vundet førstepladsen i gruppe C. Essensen af denne fase er at luge ud de svage og lad det stærkeste hold i turneringen. Stage af playoffs sidste indtil der kun er to klubber. Så kampen vil modtage en endelig navn, og der var to af de stærkeste - på det tidspunkt af turneringen - fjenden. Hvad er i fodbold playoffs, og kender vores klubber. En af de bedste FC i den russiske mesterskab er St. Petersborg "Zenith", hvis ledelse er konstant bruger fabelagtige summer til køb af nye spillere. Disse omkostninger undertiden føre til bestemte resultater. Det er "Zenith" er den mest almindelige medlem af den fase af Champions League spil på flyvning i de sidste 5 år.

Playoffs i landshold

Med hensyn til sådanne spil, selv om niveauet for hold i konkurrencer foregår playoff møde. Disse turneringer blev opkaldt UEFA og FIFA World Cup, som står for EM og VM hhv. Playoffs VM foregår også efter udgivelsen af de stærkeste hold i gruppespillet. Ifølge FIFA-regler, hvert fjerde år VM afholdes i et af de lande, der er defineret i udvalget af Football Association. Af den måde, har jeg ikke genkende ved VM i Brasilien landshold af Rusland, som er slutspillet, fordi de undlod at kvalificere sig fra gruppen, som blev anset for helt acceptabel.

Cup-kampe at tage ud

Men spillet på flyet afholdes ikke kun i turneringen på FIFA og UEFA. Hvert land holdt et nationalt mesterskab og Cup. Af denne grund, næsten hver professionel klub ved, hvad fodbold playoffs. De fleste cup spil er afholdt på hverdage, fordi den vigtigste turnering i noget land er det nationale mesterskab. I den indledende fase af play-off-kampe findes oftest på forskellige grupper af rang, at den stærkeste kampene senere og glad publikum med deres ochnymi møder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.